RS Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Audi ma w grillu 4 cylinderki, a opel nie dosc ze tylko jeden to jeszcze przekreslony. Pozatym cytat z mojego podpisu tez mi sie podoba
michu93 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Audi ma w grillu 4 cylinderki, a opel nie dosc ze tylko jeden to jeszcze przekreslony. Pozatym cytat z mojego podpisu tez mi sie podoba ja slyszałem o tym ale z przebiegiem: Każde kółko w znaczku audi to sto tysięcy przejechanych bezawaryjnie kilometrów, a opel nie dość, że ma jedno, to jeszcze przekreślone.
MARCIN607 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 "Piłeś nie jedż nie piłeś, napij się"
michalski83 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) "cztery pierścienie robią wrażenie " będąc u mechanika dowiedziałem się też że "cztery pierścienie pustoszą kieszenie " Edytowane 1 Marca 2015 przez michalski83
Frodus Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Jak mam być szczery, nie każdy jest godny Audi A4. Kierowca BMW = kierowca bardzo małej wiary Ford g*wno wort. Chcesz mieć szrota kup peugeot'a Nie każda morda pasuje do forda aaaa, słyszałem jeszcze o podtlenku LPG Edytowane 1 Marca 2015 przez Frodus
andynl Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Mój znajomy posiadacz Mitsubishi GALANT powiadał: "z wierzchu GALANT w środku palant"
kubson Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 "Ma być ogień na każdym biegu bo jak nie..... to będziesz jeździć dieslem" "Kup japońca bo kręci do końca"
Rekomendowane odpowiedzi