eve6 Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam, mam takie male pytanie, czy ktos z Was robił cos podobnego?? Chodzi mi o mechaniczne dodatkowe zabezpieczenie maski mojej niuniu przed otwarciem. Chodzi tu o proste mechniczny uklad (kłódka, rygiel dodatkowy) jeżeli można to prosze o namiary na PRV. Góry dzieki
cayenne Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Kłódka ?? Nie prościej założyć alram(jeśli nie masz) z czujnikiem pod przednią klapę?
Gość spedyt Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Ciekawe zabezpieczenie maski przed otwarciem. Można wspawać uchwyty i zamontować mechanizm ze skoblem napędzanym np siłownikiem takim a sterowanie ukryć w kabinie albo na pilota.
eve6 Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Opublikowano 31 Lipca 2007 Mam alaram, ale potrzebuje czegos extra pod maske zeby mi kradzieje sie tam nie dostali. spedyt spoko rozwiazanie ale mi chodzi o cos prostszego, bez elektroniki
adadur Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ogólnie to na co ci takie coś? Jak już to myślę że jakiś nieduży trzpień wkładany przez atrapę, coś w stylu zabezpieczenia skrzyni biegów
Rekomendowane odpowiedzi