slepy Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Puki co auto rozebrane, wymieniają sie drzwi i błotnik oraz naprawiona bedzie tylna reperaturka. Przy okazji wyciągnołem fotele i kanape zeby wszystko dokładnie wyprać razem z dywanem.[br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:35_________________________________________________A co do gadżetów to wlecą takie lampki na tył...czy podlączenie ich tzn wtyczka jest taka sama jak w lampach przed liftowych wtyczka jest taka sama, tylko trzeba dwa kabelki zamienić :gwizdanie:
312MC Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zdradzisz tajemnice co gdzie i jak
312MC Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Udało sie znaleść ( http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3382.0;highlight=tylne+lift )...szkoda że zdjęcia sie nie otwieraja ale chyba opis na tyle dokładny ze nie powinno byc problemu.[br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 12:36_________________________________________________Szkoda wyceniona przez InterRisk na 4300zl...co do naprawy to: -części 450zł (drzwi przednie i tylne w kolorku i stanie idealnym, błotnik przedni w kolorze i stanie idealnym) -materiały do naprawy tylnego błotnika i przepolerowania całego auta 150zł -robocizna 0zł...no może 4ro pak Lecha na niedziele żeby była wena do grzebania Reasumując to koszty naprawy są w okolicach 600zł...czyli raczej źle nie wyszedłem...noi zawsze pozostaje nr telefonu do miłej pani spraczyni zajścia [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 20:04_________________________________________________Z racji sobotniej nudy zabrałem się wreszcie za renowacje przednich lampionów Hella Audi S4 Xenon ...i chyba nie wyszło źle :gwizdanie:...kilka fotek z operacji Tak wyglądały lampy przed polerowaniem: Tak po polerce: A to efekt końcowy
binio-stg Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 No zaraz lepiej. Tylko z tym grillem coś zrób bo tak jakoś biednie wygląda. Wydaje mi się że z lepiej bu wyglądał.
312MC Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 i brakuje kratki w zdesiu Kratke pozyczył sobie ktoś na parkingu w Karpaczu No zaraz lepiej. Tylko z tym grillem coś zrób bo tak jakoś biednie wygląda. Wydaje mi się że z lepiej bu wyglądał. Na dniach bedzie gril od RS4
pitman Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Na dniach bedzie gril od RS4 Można wiedzieć jakie koszta tego grilla?
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Jesli sie nie myle to kupiles grill RS4 za 300zeta? nowka ? Jesli ten co strone wczesniej to ja tez taki kupilem tylko zaczepy moga peknac podczas montowania bo nie sa az tak elastyczne jak w zwyklym poliftowym grillem. Bedzie troche zabawy.
A-rek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Jesli sie nie myle to kupiles grill RS4 za 300zeta? nowka ? Jesli ten co strone wczesniej to ja tez taki kupilem tylko zaczepy moga peknac podczas montowania bo nie sa az tak elastyczne jak w zwyklym poliftowym grillem. Bedzie troche zabawy. przeciez zaczepy w grillu RS sa elastyczne i nic nie peka ja juz nie raz go wyciagalem i nadal wszystkie cale
pitman Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Jesli sie nie myle to kupiles grill RS4 za 300zeta? nowka ? Jesli ten co strone wczesniej to ja tez taki kupilem tylko zaczepy moga peknac podczas montowania bo nie sa az tak elastyczne jak w zwyklym poliftowym grillem. Bedzie troche zabawy. Kupiłeś za 300 grill ori czy fake?
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ja nie mowie o oryginale bo go nie mialem w reku. Mowie o tym grillu co jest stronke wczesniej. Taki sam kupilem i patrzac na zaczepy to ciezko bedzie go zamontowac zeby nie polamac zaczepol. Malo elastyczne. http://allegro.pl/gril-audi-rs4-b5-dla-a4-s4-i1199582267.html Kupilem ten grill od sida. Kolega chyba tez taki sam kupil jesli sie nie myle?
A-rek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ja nie mowie o oryginale to wiadomo ze jest kupa , ale wczesniej 312MC napisal Na dniach bedzie gril od RS4 wiec mowimy o ori (przynajmniej domyslam sie ze chodzi o ori)
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ja po tej fotce co pokazal zrozumialem ze bedzie mial nie ory.
312MC Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 miał być zamówiony nie ORI ale skoro mówisz ze takie rzeczy sie z nim dzieja to sie zastanowie jeszcze. ORGINALNY moge mieć w dobrej cenie ale poco przepłacać jak nie widać różnicy
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Niebawem bede chcial zalozyc ten grill okaze sie czy bez problemow da sie go zamocowac. Nie mialem grilla RS oryginalnego takze nie wypowiem sie na temat nie ori z tym ze napewno bedzie ciezej zalozyc go niz zwykly grill poliftowy:)
slepy Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 miał być zamówiony nie ORI ale skoro mówisz ze takie rzeczy sie z nim dzieja to sie zastanowie jeszcze. ORGINALNY moge mieć w dobrej cenie ale poco przepłacać jak nie widać różnicy Kto nie widzi różnicy ten nie widzi , ale jak piszecie że sie mu łamią zaczepy, przeciez Dawid go montował do siebie i o niczym takim nie było mowy
312MC Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Może montowali go na dworze przy -10stopniach i dla tego połamy sie zaczepy . Jutro podjade do znajomego od gratów audi i zobacze co za gril ma i jaka cena ostateczna za niego bedzie i zdecyduje.
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Nikt tutaj nie napisal ze zaczepy sie komus polamaly. Jeszcze nie mam mozliwosci zalozyc nie ori Grill RS4 to do konca sie nie wypowiem .Tylko pisze ze normalny grill poliftowy ma bardzo elastyczne zaczepy w porownaniu z grillem rs nie ori. Zamontuje to ocenie.
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 trzeba to zrobić delikatnie, i prawdopodobnie obejdzie sie bez bólu
Rekomendowane odpowiedzi