bigfoot Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mam male wgniecenie w blotniku - szczegoly na fotografiach ponizej. Za niecaly miesiac bede odpoczywal na wakacjach w Swinoujsciu - pomyslelem, ze w miedzyczasie dobrze byloby wyklepac i pomalowac blotnik. Prosze o wycene i kontakt warsztatu z okolic Swinoujscia. BF
Miszka82 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 mi za coś podobnego (tyle że w B5) 300zł policzył, a o warsztat zapytaj kogoś z zachodniopomorskiego może na wątku spotowym
Pawlo 2004 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 250 - 300zł malowanie z klepnięciem u mnie w Lesznie zabrali by za to nawet 200 - 250zł bo wystarczy ściagnąć nadkole i jest ładne dojscie zeby wyklepać błotnik a pomalowanie to juz pikuś bo rozkręcania z dużo nie ma, tylko lampa i wysunięcie zderzaka jakieś 2 cm do przodu. Lakiernicy kochaja takie robótki bo to szybki a przede wszystkim łatwy pieniądz jest
Artur82 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 250 - 300zł malowanie z klepnięciem u mnie w Lesznie zabrali by za to nawet 200 - 250zł bo wystarczy ściagnąć nadkole i jest ładne dojscie zeby wyklepać błotnik a pomalowanie to juz pikuś bo rozkręcania z dużo nie ma, tylko lampa i wysunięcie zderzaka jakieś 2 cm do przodu. Lakiernicy kochaja takie robótki bo to szybki a przede wszystkim łatwy pieniądz jest co racja to racja...wiecej niz 300zl nie zaplacisz
Młody_drog Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Mój dziadek jest blacharzem/lakiernikiem, ma warsztat w Świnoujściu, jeśli jesteś zainteresowany to Ci mogę podać numer telefonu, robi w tym fachu już dobre parenaście lat no i nie słyszałem, żeby było coś nie tak, a poza tym to będę w Ściu około 20 lipca autem i cały face lifting robię z nim, wszystkie części mi maluje, przygotowuje więc jak będziesz w okolicy to możemy się spotkać pogadać
Rekomendowane odpowiedzi