Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Zbliżająca sie wymiana - zakup oleju z allego. pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy, powoli zblizam sie do wymiany oleju w moim a4 i prosze o pomoc, u jakiego spzedawcy kupic oliwe Motula specyfic , moze macie jakiegos zaufanego sprzedawce bo wachlarz cenowy jaki jest na portalu trochę mnie przeraza (wczesniej za bankę placilem 160zł) czy aby te tansze okazje to nie motul - podróbka np motul specific 100% syntetic 5W-30 za bankę 5L w cenie 120zł...natomiast z ciekawosci bylem w intercarsie kielce i za ten sam olej koles powiedzial 290zł!!! czy to mozliwe ze az tyle przycinają sobie marży??....prosze o wypowiedz w mojej sprawie pozdrawiam

Opublikowano

kolego zajrzyj najpierw do działu rabaty,promocje :wallbash::good:

Opublikowano

Odnośnie cen np. w Intercars a na allegro czy sklepach internetowych to różnica bierze się pewnie stąd, że ten pierwszy sprzedaje w sugerowanej cenie detalicznej a te zazwyczaj są dość wysokie. Podobnie jest z oponami często na zwykłej 16 - calówce można zaoszczędzić dobre 200zł.

No i przede wszystkim nie zapomnijmy o kosztach utrzymania sklepu internetowego a sklepu fizycznego.

Opublikowano

Witam koledzy, powoli zblizam sie do wymiany oleju w moim a4 i prosze o pomoc, u jakiego spzedawcy kupic oliwe Motula specyfic , moze macie jakiegos zaufanego sprzedawce bo wachlarz cenowy jaki jest na portalu trochę mnie przeraza (wczesniej za bankę placilem 160zł) czy aby te tansze okazje to nie motul - podróbka np motul specific 100% syntetic 5W-30 za bankę 5L w cenie 120zł...natomiast z ciekawosci bylem w intercarsie kielce i za ten sam olej koles powiedzial 290zł!!! czy to mozliwe ze az tyle przycinają sobie marży??....prosze o wypowiedz w mojej sprawie pozdrawiam

Wal do forumowego sprzedawcy o nicku dzik. Ma odpowiednią oliwę w dobrej cenie a przy tym towar jest pewny :good:

Opublikowano

przy większych zakupach nawet gratisa dorzuci ;]

Opublikowano

dokładnie :good:

Opublikowano

w intercars jak nie masz znajomosci albo znizek to tam maja chore ceny... n75 w serwisie +- 200zl w intercars zaspiewali 270zl jak sie zapytalem skad takie ceny i ze w serwisie kosztuje taniej po dyskusji cena byla 160zl. paranoja normalnie...

Opublikowano

Ja do swojej leje castrol 10W40, kupuje na allegro i płace za banke 4l 80 zł, a w sklepach w moim miescie cena waha sie w okolicach 160-180. Ten z allegro to jest to samo co w sklepach na pułkach, tylko ze gosciu mieszka w szczecinie i przywozi te oleje z niemiec, stad tak niska cena. Zalewałem ten olej juz 3 razy i nie mialem zadnego problemu.

Opublikowano

A ja mogę polecić TOM77 tutaj masa zadowolonych klientów :good: Pewny, konkretny i godny zaufania, dla mnie najlepszy sprzedawca na forum :notworthy: :notworthy: :notworthy: