Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Szukam jakiejś sprawdzonej wirtualnej drukarki, co by mi drukowała do pliku PDF/JPG itp rysunki wielkoformatowe(A3 wzwyz) zachowując skale. Macie jakieś godne polecenia programy
Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ściagnałem własnie bullzipPDF zobaczymy jak z jakoscią tego programiku, tego PDFcreator też sciagne to sie porówna
rafalekx Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 ja uzywam PDFCreator Ja też go używam I jest bardzo ok, bezproblemowa obsługa i większość ludzi bawiących się w CADzie tego używa Więc Kowiaczku nie zastanawiaj się
tomash77 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 CutePDF - używam już kilka lat i jest najlepsze. Niektóre darmowe programy dodają automatycznie swój podpis co mnie denerwowalo. Ten tego nie robi.
Kolkov Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Niektóre darmowe programy dodają automatycznie swój podpis co mnie denerwowalo. też mnie to denerwuje w pdffactory
pysio4 Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 PDFCreator darmowy i radzący sobie wyśmienicie, ostatnio ukazała się nowa wersja, stabilna i przetestowana. Polecam!
Kowi87 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 PDFCreator darmowy i radzący sobie wyśmienicie, ostatnio ukazała się nowa wersja, stabilna i przetestowana. Polecam! Juz go użytkuje pare dni i nie narzekam
Rekomendowane odpowiedzi