variocustoms Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 kolejka na polerkę już jest, moje auto, S-klasa srebrna i Allroad grafitowe, A3 wiśniowe i coś się jeszcze znajdzie
Tomasz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 kolejka na polerkę już jest, moje auto, S-klasa srebrna i Allroad grafitowe, A3 wiśniowe i coś się jeszcze znajdzie to do końca roku masz co robić (robiąc to tylko wieczorami)
_Makki_ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 kolejka na polerkę już jest, moje auto, S-klasa srebrna i Allroad grafitowe, A3 wiśniowe i coś się jeszcze znajdzie Vario, nie wiem jakie korekty bedziesz robil i do jakiego efektu bedziesz dazyl ale zacznij moze juz teraz zbierac na dobry miernik lakieru Przyda sie
Pucek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Chwila roboty a efekty powalające W przyszłym tygodniu pełna korekta a To coś po prawej, to mój zaniedbany lakier
ROBERT Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Przetrzyj jeszcze tą spolerowaną cześć IPĄ
variocustoms Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 miernik lakieru jest na stanie najgorszy lakier i środek auta jest w A3 bo właściciel niestety jest flejtuch i od tego auta zacznę żeby maszynę obcykać, potem moje i zostaje mietek (generalnie igła) i Allroad jak będę robił to tylko w weekendy bo w tygodniu może czasu nie być, szykuje się zamówienie i robota w Kaliszu do końca roku
bajk Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Tak się zastanawiam - czego używać do moich czarnych OZ'ek ultraleggera?
variocustoms Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 bardzo fajny jest RimWax, zabezpiecza felgi i ogranicza przyklejanie się brudu a szczególnie pyły z klocków, mycie też jest dużo łatwiejsze
PiterA4 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 mam pytanko albo cos mi sie popie..... albo brak :cool1:owaru w sklepie bo cos ubogo tam z towarem :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 w którym sklepie? wątki się pomyliły chyba http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=135185.0[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 00:49_________________________________________________http://sklep.osconcepts.pl/
PiterA4 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 dokladnie w tym braki w towarze albo mi sie zdaje gdy szukam NXT Generation Tech Wax 2.0 to wyskakuje brak towaru
PiterA4 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 dziekuje kolego lecz ciekawe czemu brak towaru jest na sklepie
Tomasz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 dziekuje kolego lecz ciekawe czemu brak towaru jest na sklepie pewnie go po prostu brakło i czekają na dostawę
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 nie mogę Rain-X'a nigdzie znaleźć, wie ktoś w którym sklepie mają na stanie ??
m1chal Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 nie mogę Rain-X'a nigdzie znaleźć, wie ktoś w którym sklepie mają na stanie ?? w PL słabo... ale na ebay. mozesz dostac i to taniej
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 zanim kupię na ebay'u wolę w PL poszukać
_Makki_ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Apropos Rain-X to ja szukam teraz czegos co ma dluza zywotnosc.. Rain-X nie jest zly ale sa srodki ktora podobno sprawdzaja sie lepiej na szybie czolowej.. Wczoraj doszly do mnie kosmetyki GLASS SCIENCE m.in Rain Clear z detailer.pl Juz nie pamietam jak to dokladnie bylo ale producent Rain Clear - Unelko Corp. to ta sama firma ktora wymyslila Rain-X. Ciekaw jestem bardzo jak to sie sprawdza na szybie czolowej i jaka to ma zywotnosc. Na boczne i tylne szyby to kazda "niewidzialna wycieraczka" jest dobra PS: Podobno, nowym hardcorowcem jezeli chodzi o szybe czolowa i zywotnosc jest Gtechniq G1 ClearVision Smart Glass. Wszedzie o tym pisza, od Polski, po Norwegie, Szwecje i UK. Sam nie testowalem jeszcze ale ludzie np z wawy ze Swissvax mowia o zywotnosci 2 lata! Pytanie tylko przy jakich przebiegach itp itd..
Rekomendowane odpowiedzi