variocustoms Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Poorboy\s Natty\s Red edycja limitowana 79.99zł all4auto.pl Collinte 476 bardzo trwały wosk 69.90zł all4auto.pl proszę
Kamyk Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 czy maguiar's tez cos proponuje w temacie ?
Bieniek Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Kamyk wszystko zalezy jakim kapitalem dysponujesz. Napisz co juz masz w arsenale i ile chcesz gotowki przeznaczyc. Jaki masz kolor i stan lakieru?
Gracjan Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Panowie, jak tam... używaliście tego QD z Sonaxa ? Jakie odczucia ?
Bieniek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Jeszcze nie,ale juz w drodze:grin::grin:
Kshyhu87 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 ja dostałem probkę QD ale z angelwax i po testowaniu na masce i klapie zamawiam cała butelke fakt że wczesniej nie mialem doswiadczenia z innymi kosmetykami bo dopiero kompletuje sobie arsenal ale jestem zadowolony z tego QD
alvaro Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Pany czym potraktować te fotele żeby trochę odżyły ?? Wiadomo fotel angielskiego kierowcy trzeba do tapicera a angielski pasażer wg mnie jest do odratowania tylko czymś koloryzującym... Podajcie listę specyfików bo kupiłem już ten komplet... Oczywiście nie spodziewam się jakiegoś mega efektu ale... CZARNA SKÓRA KOMPLETNA DO VW BORA GOLF IV (2907987451) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
variocustoms Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zerknij na Gliptone zestaw do pielęgnacji czarnej skóry http://www.all4auto.pl/gliptone-zestaw-do-uzywanej-skory-czarnej-i-szarej-p355.html Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
alvaro Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Vario a coś koloryzującego na ten lewy fotel ??
Rosemeyer Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Vario a coś koloryzującego na ten lewy fotel ?? Wg mnie najlepszy będzie SAPHIR-balsam lub krem. Jedno i drugie da radę. Zerknij sobie na TARRAGO AVEL SAPHIR Profesjonalne środki do pielęgnacji, konserwacji renowacji obuwia, skóry, tapicerki oraz wszelkiej galanterii skórzanej. Najlepsze kremy i pasty do butów.
variocustoms Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Avel też chyba jest w ofercie all4auto, podobno całkiem ok produkt Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Michał Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Panowie, jak tam... używaliście tego QD z Sonaxa ? Jakie odczucia ? korci mnie żeby dorzucić go do wiosennego zamówienia:naughty: zwłaszcza po obejrzeniu zdjęć/filmów:whistling:
bigos_s Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Ale że SONAX nie uwierzę do puki nie dotknę Dajcie jakiś link o który QD chodzi.
cptolgierd Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World
cptolgierd Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 buteleczka 750ml jest w ogóle nieopłacalna - rozsądniej wychodzi brać baniaka 5L odlać sobie 1L i sprzedać dalej.
bigos_s Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Sonax Birlliant Shine Detailer - breakthrough on QD market ? - Detailing World Hmmm. Ciekawe czy w marketach go wystawią. BTW. Seat w wątku na WD A pierwsze fotki produktu zrobione w sklepie MXNOWICKI
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Kamyk wszystko zalezy jakim kapitalem dysponujesz.Napisz co juz masz w arsenale i ile chcesz gotowki przeznaczyc. Jaki masz kolor i stan lakieru? Tomek, no nie mam zbyt dużo ... praktycznie 3 buteleczki, oprócz szamponu (wszystko Meguiar's) - Premium liquid wax carnauba plus - Ultimate compound - Quik detailer i tyle, bo Sonax Extreme Polish+Wax nawet nie wiem czy zaliczyć ... wiem że na pewno sporo brakuje, ale nie chcę za bardzo przeginać pały kolor srebrny, ogólny stan niezły, jak na 5 lat auta ... dbało się w miarę możliwości ....
Bieniek Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 1.Szampon-do wyboru,do koloru.Ja uzywam Surf City Garage Pacific Blue Wash & Wax lub szampony Zymola 2.Glinka-tania i dobra Valet Pro. Im samochod bardziej brudny i ten syf lezy dlugo na aucie to tym twardsza. 3.Cos do smoły-bezkonkurencyjny jest MAC Prickbort 4.Usuniecie metalicznych czastek na lakierze i felgach-tylko IronX 5.Cleaner-lekko scierny polecam Valet Pro Achilles lub niescierny Dodo Juice Lime Prime 6.wosk-tutaj wybor ogromny.Tani i dobry-Poorboy's World Natty's Paste Wax Blue Wybor jest ogromny.
Gracjan Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja już psikałem na auto tym Sonaxem na umierającego powoli HiTempa... Zobaczymy co to warte
Rekomendowane odpowiedzi