Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o pielęgnacji auta - kosmetyki samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czad! :good:

• Odpowiedzi 4.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czad! :good:

KOX jak ch.. :kox: Piotruś tak się spinałeś przy pucowaniu auta , aż Ci spodnie pękły :polew:

Opublikowano

To są moje specjalne spodnie do pracy przy aucie. Dziura ma zadanie wentylacyjne. Wszystko na swoim miejscu :)

Opublikowano

To są moje specjalne spodnie do pracy przy aucie. Dziura ma zadanie wentylacyjne. Wszystko na swoim miejscu :)

Byłem świadkiem - nic nie wyleciało ani nie wystawało :naughty::kox::polew:

Opublikowano

Byłem świadkiem - nic nie wyleciało ani nie wystawało :naughty::kox::polew:

Mrówkojad był w drugiej nogawce :)

Opublikowano

Wrzućcie nowe foty z Pozio-Nexii :wink4:

Opublikowano

no niezłe... dla mnie czyli dla kogoś kto nigdy tego nie robił mechanicznie (ręcznie zresztą też) największe wrażenie zrobiło uginanie się blachy podczas początkowej fazy polerki :shocked:

Opublikowano

no niezłe... dla mnie czyli dla kogoś kto nigdy tego nie robił mechanicznie (ręcznie zresztą też) największe wrażenie zrobiło uginanie się blachy podczas początkowej fazy polerki :shocked:

podobno alu

Opublikowano

a gdzie można dostać tą taśmę zabezpieczającą :gwizdanie:

Opublikowano

Wrzućcie nowe foty z Pozio-Nexii :wink4:

18664206.jpg

38729284.jpg

Opublikowano

Megłajersy, mogę Wam udostępnić mój samochód do trenowania Ałtodetajlingu :kox::good: Z dowozem w wybrane miejsce :embarrassed:

Opublikowano

Megłajersy, mogę Wam udostępnić mój samochód do trenowania Ałtodetajlingu :kox::good: Z dowozem w wybrane miejsce :embarrassed:

:polew: :polew: :polew:

W ten sposób również chętnie poświęcę się dla nauki :gwizdanie:

Opublikowano

a gdzie można dostać tą taśmę zabezpieczającą :gwizdanie:

Gdzieś ją kupiłem, ale nie pamiętam gdzie - musiałbym poszukać.

:polew: :polew: :polew:

W ten sposób również chętnie poświęcę się dla nauki :gwizdanie:

A taki mieliśmy z Malikiem problem żeby znaleźć auto do potestowania i nauki :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

hola hola najpierw chłopaki bardzo chcą skończyć pozio-nexie czyli zostały im błotniki, 3 drzwi tylne błotniki i dach :decayed:

Opublikowano

A taki mieliśmy z Malikiem problem żeby znaleźć auto do potestowania i nauki :naughty: :naughty: :naughty:

Trzeba było dać jakiś sygnał :naughty:

Od lat szukam kogoś kto by mi mył samochód.. :polew:

(Czy po tym tekscie nie będziedzie chcieli już detajlingować mi auta ? :embarrassed:)

Opublikowano

Od lat szukam kogoś kto by mi mył samochód.. :polew:

Autodetailing to wyższe cele niż tylko mycie auta aczkolwiek samo mycie to też sztuka i trzeba to zrobić odpowiednio :wink4:

Opublikowano

Nie jestem biegły w tych skomplikowanych określeniach :cool1:

Ale tak już poważnie mówiąc to, po raz pierwszy uwierzyłem reklamie :wink4:

Normalnie nie mogę się doczekać, aż ogarniemy moją padaczkę :naughty::kox:

Opublikowano

Skomplikowanych określeń to my tutaj nie używamy, bo wtedy byłoby to trochę mniej zrozumiałe :wink4:

Widzisz, bo czasami jest tak, że ten mały odsetek reklam to rzeczywiście prawda aczkolwiek reklam Meguiarsa jeszcze nigdzie nie widziałem - gdzieś tam mi się jakiś produkt w gazecie motoryzacyjnej przewinął, ale nie jako reklama, ale jako polecany produkt najwyższej klasy wśród testowanych wielu innych :kox:

Opublikowano

Skomplikowanych określeń to my tutaj nie używamy, bo wtedy byłoby to trochę mniej zrozumiałe :wink4:

Taka mała ironia :wink4:

Widzisz, bo czasami jest tak, że ten mały odsetek reklam to rzeczywiście prawda aczkolwiek reklam Meguiarsa jeszcze nigdzie nie widziałem - gdzieś tam mi się jakiś produkt w gazecie motoryzacyjnej przewinął, ale nie jako reklama, ale jako polecany produkt najwyższej klasy wśród testowanych wielu innych :kox:

Reklamy "pokazy" Meguiarsa (youtube) wyglądają trochę jak TVShop-y, poza tym nie wierzyłem (i cały czas mam trochę wątpliwości) czy mój lakier da sie jeszcze doprowadzić do stanu takiego, jak widzielilśmy na kilku zdjęciach pokazowych. . .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...