malik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czad! Też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czad! KOX jak ch.. Piotruś tak się spinałeś przy pucowaniu auta , aż Ci spodnie pękły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To są moje specjalne spodnie do pracy przy aucie. Dziura ma zadanie wentylacyjne. Wszystko na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To są moje specjalne spodnie do pracy przy aucie. Dziura ma zadanie wentylacyjne. Wszystko na swoim miejscu Byłem świadkiem - nic nie wyleciało ani nie wystawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To są moje specjalne spodnie do pracy przy aucie. Dziura ma zadanie wentylacyjne. Wszystko na swoim miejscu Byłem świadkiem - nic nie wyleciało ani nie wystawało Mrówkojad był w drugiej nogawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Wrzućcie nowe foty z Pozio-Nexii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no niezłe... dla mnie czyli dla kogoś kto nigdy tego nie robił mechanicznie (ręcznie zresztą też) największe wrażenie zrobiło uginanie się blachy podczas początkowej fazy polerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no niezłe... dla mnie czyli dla kogoś kto nigdy tego nie robił mechanicznie (ręcznie zresztą też) największe wrażenie zrobiło uginanie się blachy podczas początkowej fazy polerki podobno alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 a gdzie można dostać tą taśmę zabezpieczającą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Wrzućcie nowe foty z Pozio-Nexii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Megłajersy, mogę Wam udostępnić mój samochód do trenowania Ałtodetajlingu Z dowozem w wybrane miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Megłajersy, mogę Wam udostępnić mój samochód do trenowania Ałtodetajlingu Z dowozem w wybrane miejsce :polew: W ten sposób również chętnie poświęcę się dla nauki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 a gdzie można dostać tą taśmę zabezpieczającą :gwizdanie: Gdzieś ją kupiłem, ale nie pamiętam gdzie - musiałbym poszukać. Megłajersy, mogę Wam udostępnić mój samochód do trenowania Ałtodetajlingu Z dowozem w wybrane miejsce :polew: W ten sposób również chętnie poświęcę się dla nauki :gwizdanie: A taki mieliśmy z Malikiem problem żeby znaleźć auto do potestowania i nauki :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Megłajersy, mogę Wam udostępnić mój samochód do trenowania Ałtodetajlingu Z dowozem w wybrane miejsce hola hola najpierw chłopaki bardzo chcą skończyć pozio-nexie czyli zostały im błotniki, 3 drzwi tylne błotniki i dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 A taki mieliśmy z Malikiem problem żeby znaleźć auto do potestowania i nauki :naughty: Trzeba było dać jakiś sygnał Od lat szukam kogoś kto by mi mył samochód.. (Czy po tym tekscie nie będziedzie chcieli już detajlingować mi auta ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Od lat szukam kogoś kto by mi mył samochód.. Autodetailing to wyższe cele niż tylko mycie auta aczkolwiek samo mycie to też sztuka i trzeba to zrobić odpowiednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie jestem biegły w tych skomplikowanych określeniach Ale tak już poważnie mówiąc to, po raz pierwszy uwierzyłem reklamie Normalnie nie mogę się doczekać, aż ogarniemy moją padaczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie jestem biegły w tych skomplikowanych określeniach Skomplikowanych określeń to my tutaj nie używamy, bo wtedy byłoby to trochę mniej zrozumiałe Ale tak już poważnie mówiąc to, po raz pierwszy uwierzyłem reklamie Normalnie nie mogę się doczekać, aż ogarniemy moją padaczkę Widzisz, bo czasami jest tak, że ten mały odsetek reklam to rzeczywiście prawda aczkolwiek reklam Meguiarsa jeszcze nigdzie nie widziałem - gdzieś tam mi się jakiś produkt w gazecie motoryzacyjnej przewinął, ale nie jako reklama, ale jako polecany produkt najwyższej klasy wśród testowanych wielu innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie jestem biegły w tych skomplikowanych określeniach Skomplikowanych określeń to my tutaj nie używamy, bo wtedy byłoby to trochę mniej zrozumiałe Taka mała ironia Ale tak już poważnie mówiąc to, po raz pierwszy uwierzyłem reklamie Normalnie nie mogę się doczekać, aż ogarniemy moją padaczkę Widzisz, bo czasami jest tak, że ten mały odsetek reklam to rzeczywiście prawda aczkolwiek reklam Meguiarsa jeszcze nigdzie nie widziałem - gdzieś tam mi się jakiś produkt w gazecie motoryzacyjnej przewinął, ale nie jako reklama, ale jako polecany produkt najwyższej klasy wśród testowanych wielu innych Reklamy "pokazy" Meguiarsa (youtube) wyglądają trochę jak TVShop-y, poza tym nie wierzyłem (i cały czas mam trochę wątpliwości) czy mój lakier da sie jeszcze doprowadzić do stanu takiego, jak widzielilśmy na kilku zdjęciach pokazowych. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi