Siwy Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Dzieki lukaszr. Teraz tylko pozostaje mi skompletowac ten zestaw i do dziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady375 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 lukaszr a czy taki zestaw jak wyżej może być na początek do czarnego kombi vw passat b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 lukaszr a czy taki zestaw jak wyżej może być na początek do czarnego kombi vw passat b5? do czarnego tak ale do kombi to już raczej nie , tymbardziej do b5 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 lukaszr a czy taki zestaw jak wyżej może być na początek do czarnego kombi vw passat b5? Oczywiście do czarnego tak ale do kombi to już raczej nie , tymbardziej do b5 :gwizdanie: Szyderca przylazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 czym wyczyścić tapicerkę w audi a4 z 99r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady375 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 do czarnego tak ale do kombi to już raczej nie , tymbardziej do b5 :gwizdanie Hm ... to szkoda szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 czym wyczyścić tapicerkę w audi a4 z 99r? Quik Out się do tego nadaje. Hm ... to szkoda szukam dalej. :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady375 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Więc taki zestaw na sam początek wystarczy czarny lakier 1. Meguiar's Deep Pile Microfiber Wash Mitt 2. Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner 3. Meguiar's Water Magnet Drying Towel 4. Smooth Surface Clay Kit 5. Ultimate Compound 7. Deep Crystal Polish 8. Cleaner Wax Liquid 9. Bug 'n Tar Remover 10. Meguiar's Supreme Shine Protectant 11. Meguiar's Soft Foam Applicator Pad (2-pack) 12. Meguiar's Even Coat Applicator (2-pack) 13. Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towels 3 sztuki 14. Meguiar's Soft Buff Terry Towel 1 sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Powieliłeś lekko błędny zestaw siwego. Powinno to wyglądać mniej więcej tak: 1. Szampon np. NXT lub inny 2. Smooth Surface Clay Kit 3. Ultimate Compound 4. Deep Crystal Step 2 Polish 5. NXT Tech Wax 2.0 6. Ultimate Quik Detailer 7. Endurance lub Tire Gel 8. Natural Shine lub SUpreme Shine Akcesoria: 9. Microfiber Drying Towel 10. Microfiber Wash Mitt 11. Soft Foam Applicator Pad - 2 x 2-pack 12. Meguiar's Even Coat Applicator 13. Supreme Shine Microfiber - min. 3 szt. 14. Meguiar's Soft Buff Terry Towel (zależy do czego potrzebujesz). Bug 'n Tar Remover bym odpuścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 rozumiem,że taka kolejność jest przy aplikacjach tych środków (1-8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 kolejność to 1-5, 6 jest do odświeżania (ew.glinkowania). 7 i 8 stosuje się osobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Tak jak napisał Michał 7 - opony 8 - wnętrze (plastiki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady375 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Czyli to co zaproponowałem będzie nie odpowiednie, mało wydajne dla mojego auta? Kolega powiedział mi że na początek lepiej dać naturalny Liquid Wax,nie syntetyczny. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Kolega powiedział mi że na początek lepiej dać naturalny Liquid Wax,nie syntetyczny. Co wy na to? Na początek czego ? Bierz sobie NXT 2.0 - będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad999 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Panowie jaki ten kod rabatowy jest?? bo na pierwszej stronie nie widzę .Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Panowie jaki ten kod rabatowy jest?? bo na pierwszej stronie nie widzę .Dziękuje Nie ma żadnego kodu rabatowego już dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Łukasz mam pytanko. Czy zestaw typu. 1. Szampon NXT 2.Smooth Surface Clay Kit 3. Meguiar's Deep Crystal Paint Cleaner 4. Meguiar's Deep Crystal Car Polish 5. Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 Będzie odpowiedni do odświeżenia autka ?? I w jakiej kolejności się stosuje ?? Jak stosuje się glinkę ?? Na mokry lakier po umyciu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Łukasz mam pytanko. Czy zestaw typu. 1. Szampon NXT 2.Smooth Surface Clay Kit 3. Meguiar's Deep Crystal Paint Cleaner 4. Meguiar's Deep Crystal Car Polish 5. Meguiar's NXT Generation Tech Wax 2.0 Będzie odpowiedni do odświeżenia autka ?? Podmień pozycję 3 na Ultimate Compound. Pozycja 4 tylko jeżeli masz ciemne auto. Reszta ok Dodałbym tylko Ultimate Quik Detailer i coś do wnętrza. Oczywiście aplikatory i mikrofibry to podstawa. I w jakiej kolejności się stosuje ?? Jak stosuje się glinkę ?? Na mokry lakier po umyciu ?? Rzuć okiem na ten wątek wstecz - są opisy oraz nawet filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ...i nawet nie próbuj się kłócić z Łukaszem :gwizdanie: ja próbowałem i zjebkę dostałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ...i nawet nie próbuj się kłócić z Łukaszem :gwizdanie: ja próbowałem i zjebkę dostałem... Ja tylko staram się pomóc - może dziwnymi metodami, ale czasami skutecznymi, a w tej tematyce nie lubię odwalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi