Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Naklejka na Audi .. gdzie kupić .. ..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maciek, Tymon jakiej wielkosci i jakiej barwy interesowaly by was naklejki :?:

w przyszlym tygodniu bede moze robil :wink4:

ps: jesliby ktos z was chcialby t-shirt z takim logiem to tez jestem w stanie zrobic :gwizdanie:

Arek, jaka cena za koszulkę by wyszła :gwizdanie:

Opublikowano

mnie też wal taki sam rozmiar i koszulkę też jak coś

Opublikowano

daj znac jak z cena .. i jaki wymiar .. .. musi byc ladna i duza aby dobrze sie prezentowala ..

znam chłopa z Wrocławia, który ma taką naklejkę i sam je robi

Opublikowano

no to biore sie za naklejki, jak beda dam znac :wink4:

a co do koszulki to cena wychodzi w granicach 35-40 zl. chociaz czekam na info bo bawelna ma isc do gory o jakies 15% :confused4:

Opublikowano

Arek to może zaczniesz robić koszulki z logo b5 battalion , było juz parę fajnych projektów , można by to reanimować i pchnąć do przodu , ja się za to nie wezmę, bo się przeprowadziłem i nie mam znajomej drukarni ,co by na bieżąco robić po 10-20szt.

Opublikowano

no to biore sie za naklejki, jak beda dam znac :wink4:

a co do koszulki to cena wychodzi w granicach 35-40 zl. chociaz czekam na info bo bawelna ma isc do gory o jakies 15% :confused4:

łykną bym taką lepe gdyby była wielkości identycznej jak znaczek audi na tylnej klapie b5 :mysli:

Opublikowano

Arek to może zaczniesz robić koszulki z logo b5 battalion , było juz parę fajnych projektów , można by to reanimować i pchnąć do przodu , ja się za to nie wezmę, bo się przeprowadziłem i nie mam znajomej drukarni ,co by na bieżąco robić po 10-20szt.

Odnośnie koszulek to znalazłem firmę co się tym zajmuje także można by coś w temacie podziałać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a czy ktoś już coś wie na temat naklejki z pierwszej strony .. duiże logo audi .. ? ..

ktoś robił jakieś rozeznanie .. ?

Opublikowano

a propos koszulek też byłbym zainteresowany :>

Opublikowano

Dobra misisaki bylem dzisiaj w firmie na rozmowach i ...

ceny jeszcze nie znam ale ... :)

Na zdjeciau z pierwszej strony jest "stare" logo cos na zasadzie

800px-Audi_logo.png

ja sobie bede robil juz nowe logo czyli

f6c1bff48474bcdd73aa291f937dba24,0,1.jpg

W wtorek daje auto do oklejki i po odbiorze porobie zdjecia

Ja robie na srebrnej folii z szarymi cieniowaniami (bedzie efekt 3d + ma sie mienic w sloncu - ciekawe)

to sa wstepne ustalenia nasze koles ma sie zastanowic i jeszcze ewentualnie cos zmienimy :)

Ciekawostka

Firma do ktorej oddaje autko okleja samochody dla Audi - wiec dobrze trafilismy :)

Opublikowano

Ive ja nie widze problemu ale musza byc konkrety. pamietasz jak bylo ostatnio jedni chcieli takie logo, drudzy takie, trzeci zas chcieli logo z przodu, itd.

Opublikowano

na naklejek "dope" byl bym chetny :) jaki rozmiar byl by ten naklejki? :wink4:

Opublikowano

wrzucam 2 foty na przymierzenie - oklejenie na stale bedzie dopiero lub juz jutro :)

img5312k.jpg

img5313v.jpg

logo wyszlo grube i baaaardzo dobrze widoczne ale kazdy moze sie ugadywac z nimi co i jak :) - mnie sie tam ogulnie podoba :P

Logo bylo tez naklejone na szyby ale nie robilem zdjecia (wyszlo fajnie ale MEGA sie w oczy rzucalo )

Opublikowano

Hmm wygląda ciekawie :> Jak będzie na szybach to powinno być lepiej. Ale na focie w pierwszym poście wygląda ładniej.

Opublikowano

ta z pierwszej foty jest delikatniejsza i robiona jak juz bylo ciemno :)

ale jak pisalem - nasz klient nasz pan panowie zrobia jak sie bedzie podobalo :) )

Opublikowano

Jeszcze raz obejrzałem wszystkie foty i jednak ta Twoja ładniejsza :tongue4::good:

Opublikowano

oj ... wiesz ze nie o to chodzilo ... :P

Opublikowano

Nie no poważnie ładniejsza, nie słodzę mimo że tak to wygląda :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a jak dla mnie to :thumbdown:

Opublikowano

Bardzo fajnie ta naklejka wygląda :slina::decayed:.