bugaj88 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam. ostatnio napisałem watek o tym jak auto rwało mi i szarpało podczas postoju i jazdy. pojechałem do mechanika. Okazało się że nie ma kompresji na jednym cylindrze. Ile mniej więcej koszt naprawy takiej usterki???? Proszę o pomoc.
wojtek26 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wszystko zalezy co sie stało, czy to kwestia wymiany pierscieni czy winna jest głowica.
bugaj88 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Hmm...o pierścieniach nic nie mówił wiec myslę ze to tylko przeczyszczenie cylindra.
lukasz Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 próba olejowa powie czy pierscienie sa do wymiany czy tez nie. poza tym moga byc walniete zawory
Łukasz 23 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jeżeli przy mierzeniu ciśnienia wyszło 0 to wina zaworu będzie np.wyłupanie się lub wytarcie , miałem dwa takie przypadki w hondzie i fordzie
bugaj88 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 A orientujecie się jaki koszt naprawy???? Robocizna + czyszczenie głowicy itp......
Rekomendowane odpowiedzi