Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Grafitowa Bestia A4 1.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to połóż kluczyk pod samochodem :naughty:

Opublikowano

to połóż kluczyk pod samochodem :naughty:

moja nie jest warta :gwizdanie: wez lawete i zaladuj :decayed: czesci zawsze sprzedaz :polew:
Opublikowano

Twój pojazd przejechał 863 km i zużył 101 l paliwa o wartości 498 PLN

... przez 40 dni :mysli: ... PB górą mimo wszystko ! :decayed:

Opublikowano

Twój pojazd przejechał 863 km i zużył 101 l paliwa o wartości 498 PLN

... przez 40 dni :mysli: ... PB górą mimo wszystko ! :decayed:

:wtf::decayed:
Opublikowano

co wtf :D? odnośnie czego wtf [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 23:30_________________________________________________ej Wojciu słyszałem że chcesz mi zasponsorować lampy tył + przód po lifcie ?

Opublikowano

"Twój pojazd przejechał 863 km i zużył 101 l paliwa o wartości 498 PLN " do kogo to? :decayed:

Opublikowano

najlepiej złóżcie się całym klubem po 2zł :naughty:[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 23:33_________________________________________________

"Twój pojazd przejechał 863 km i zużył 101 l paliwa o wartości 498 PLN " do kogo to? :decayed:

do mnie :D i mojej adereki

Opublikowano

co wtf :D? odnośnie czego wtf [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 23:30_________________________________________________ej Wojciu słyszałem że chcesz mi zasponsorować lampy tył + przód po lifcie ?

no oczywiscie :kox: na urodziny :kox: eee ktory puscil dyma? to miala byc niespodzianka :przebiegly::kox:[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 23:34_________________________________________________jaka ona oszczedna :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Luka3s mam identyczną A4 jak ty :naughty: przynajmniej z zewnątrz :good:

Opublikowano

zaraz obczaje panie wiśniak twoją :D ale jak masz taką samą to znaczy że jesteś gość :D

Opublikowano

Ziomku co ja bym dał żeby moja była w T i w Q .. =D

właśnie nie wiem czy tą modzić bo troche mała moc. Czy kupić nową. w turbo i Q

Opublikowano

no fakt że kopa to ona ma :naughty: ale jak turbo sie załączy to wir w baku :gwizdanie:

Opublikowano

Stary i tak sie zalewa i tak, mus to mus :> ... ale rzadko kiedy ktoś da Ci wycisk z taką mocą i w Q i to jest piękne, kiedy sobie z tyłu nakleisz marne 1.6 ( bez obrazy Wojciu ) .. podjeżdżają wielce stuningowane golfy 3 bety 3... i oooooo ! a tu hapsik :D hyhy to jest bezcenne ..

Opublikowano

Stary i tak sie zalewa i tak, mus to mus :> ... ale rzadko kiedy ktoś da Ci wycisk z taką mocą i w Q i to jest piękne, kiedy sobie z tyłu nakleisz marne 1.6 ( bez obrazy Wojciu ) .. podjeżdżają wielce stuningowane golfy 3 bety 3... i oooooo ! a tu hapsik :D hyhy to jest bezcenne ..

[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 00:23_________________________________________________Niestety ja ni mam Q :embarrassed: ale na przód wystarczy :naughty:

Opublikowano

nie wątpie mistrzu :> Ach..żebym ja wygrał w lotka .. z 10mln.. i tak bym se kupił B5 =D... ale by była machina... ale niestety ostatnio tylko 3 liczby miałem :decayed:

Opublikowano

a golfa3 wczoraj pogoniłem :polew: jakiś ubogi tuning,ale sie zdziwił chłopok :shocked:[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 00:26_________________________________________________Dobra,czas spać :lazy: tymczasem :good:

Opublikowano

tak trzymaj.

Mi dzisiaj udało się pogonić Astre III 2.0 ropniaczka :decayed:

siemano

Opublikowano

Do mnie jakiś frajer astrą 1,4 czy 1,6 podjechał i mnie wyprzedził na wiadukcie.

Dzieciak się musiał spuszczać, że audice objechał :decayed:

Mi to się nie chce nawet takich ganiać.

Opublikowano

spoko :decayed: jak by nie patrzec to 1,6 wszedzie robi kariere co drugie audi na klapie ma 1,6 :naughty: chyba niedlugo nakleje do siebie ,kazdy bedzie myslal ze dla jaj mam to wlepe a tu... :naughty: najszybszy,najbardziej ekonomiczny, 101konny -1,6TQ V6 :kox::polew: