kubson Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam. Tak jak w temacie skrzypi mi prawy przód słychać to najbardziej podczas wolnej jazdy,lub gdy na postoju pobujam za relingi czy tez wymac**je na postoju kierownica to okropnie tam coś skrzypi co to może być ? W poniedziałek powinnem wbić na kanał ale prosilbym o podpowiedzi co to może być Przy okazji sciagniecia koła. Sprawdzilem jakiego koloru mam sprezyne i tak jest na niej żólty i 3 czerwone.. Jaka to jest sprezyna 1be ? nigdzie nie moge znaleźc odpowiedzi.
Boca Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Hej kolego, ja stawiam że jest to wahacz przedni dolny, najczęściej skrzypi sworzeń...
lukaszk Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 może to : http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aff_piszczy_przy_kreceniu_kierownica-t4152.0.html tu jest lekarstwo, szczególnie ostatnie posty...
basik9634 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 niekoniecznie to musi być wahacz na miałem nadpęknięto sprężynę i obcierała o kołnierz amora i też skrzypiało
soobolek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 U mnie skrzypiał lewy górny tylny wahacz - skręć koła, złap mocno ręką i poruszaj wahacze - nic nie kosztuje a może znajdziesz przyczynę, pozdr
kubson Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 Przy okazji sciagniecia koła. Sprawdzilem jakiego koloru mam sprezyne i tak jest na niej żólty i 3 czerwone.. Jaka to jest sprezyna 1be ? nigdzie nie moge znaleźc odpowiedzi.[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 19:06_________________________________________________Nikt nie wie o to za sprężyny ??
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Sprawdzilem jakiego koloru mam sprezyne i tak jest na niej żólty i 3 czerwone.. masz na samochodzie jedna zolta i 3 czerwone sprezyny :?: co do skrzypienia moze rowniez skrzypic odboj na amortyzatorze
kubson Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 tak na przednich sprężynach jest 1żołta i 3 czerwone kropki i nigdzie nie moge znalezc o tym znaczeniu info.[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 12:34_________________________________________________I sie nie dowiem a szkoda
Rekomendowane odpowiedzi