marcin761207 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaczne od tego jak kupiłem 0000 to wydaje mi się ,że nawiewy chociaż nie wiem wtedy byłem w amoku kupna itd. W każdym razie był wyjmowany panel klimatronica przy mnie bo nie świeciło podświetlenie,mój kolega elektronik to robił. Od tej pory już było tylko gorzej . Najpierw przełączało ,ale powoli . Więc wyjeliśmy silniczki ,przeczyściliśmy ,niby chodzą ale? Teraz żebym przełączył na góre np to musze włączyć obieg wewnętrzny to wtedy powoli przestawia. Więc koledzy ,koleżanki teraz jest spoko ,ale jak przyjdzie zima to będe drapał jak w maluchu szybe od środka. Poradżcie coś jak możecie? Czy te klapy trzeba też jakoś synchronizować? Dzięki za każdą pomoc!!!
seb-k Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Czek dis: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,9609.0.html jest tam opis czyszczenia klap i dostania się do nich - nie wiem na ile to pomoże.... pozdrawiam.
marcin761207 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Dzięki kolego za podpowiedż na ten link. Będe musiał spróbować u znajomego zrobić nastawy klimy,tylko że na jego vagu nie da się ,musze podjechać do serwisu tam gdzie on pracuje to mam nadzieje że na pełnym ori Vagu to zabangla.Dzięki pozdrawiam . A z drugiej strony podziwiam kolege który rozmontowywał w tym linku całą deske rozdzielczą ,przecież to koszmar ! Pozdro
seb-k Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Też byłem w szoku, warto zapamiętać tamten wątek
Rekomendowane odpowiedzi