Coldfire28 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam wszystkich, Mam maly problem. Mamy teraz cieplejsze dni i ciesze sie klima lecz gdy mam ja wlaczona to turbo łapie gdzies ok 2500 obrotow. A dokladniej moze tak. Ruszam z miejsca wrzucam drugi bieg a auto sie toczy jak zolw i tak do ok 2500 obrotow. Gdy zas wylacze klime jest lepiej ale nie do konca przez jakies 10 min jazdy tzn auto dalej od dolu mulowate ale nie az tak jak przy klimie. Pozniej jest juz normalnie.
kris_lpgcars Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Sugerowalbym zmiane dzialu klima tylko uwidacznia problem A problem bedzie czysto mechaniczny ale sugerowalbym vaga I zobaczyc czy jakis blad istnieje A I jezeli oczywiscie mnie nie Myla skad masz 90 konnego PD
Coldfire28 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 hehe no tak nie powiedzialem. Audi to juz stara bajka teraz jest Golf IV ATD PD stad to pytanie:P Zreszta to i tak jedno i to samo:P
wojtek26 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 To nie wina klimy a cos sie dzieje z silnikiem lub sterowaniem, zrób logi dynamiczne i bedzie wiadomo, twoje objawy to nie jest Notlauf
Rekomendowane odpowiedzi