Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśle że tez trzeba u nas zalozyc taki watek dlatego wpisujemy :

kto ? kogo ? gdzie ? o ktorej godzinie ? z kim
:decayed:

Opublikowano

dobry pomysł :good:

dziś jak jechałem na spota 15:50 może była, jakaś ciemnozielona B5 w sedanie próbował mi dotrzymać kroku - bezskutecznie :decayed: myślałem że jakaś zaprzyjaźniona dusza, ale odpuścił

w środę w Łańcucie na światłach, przy dworcu pks ciemna, naLEDowana z tyłu(chyba) B6 w avancie RLA XXXX na ramkach klubowych - użyłem 2ukrotnie klaksona :hi:

Opublikowano

Normalnie permanentna inwigilacja :mysli:

:wink4:

Opublikowano

wczoraj przed południem na Langiewicza Srebrny Avant B5 na parkingu chyba 1.8T z naklejkami :-)

wczoraj po południu koło dworca Pks czarne b6 avant wynaklejkowane :-) (ja akurat nie miałem naklejek wiec kolega co sie przeciskał lusterko w lusterko nie zajrzały :-)

Opublikowano

wczoraj przed południem na Langiewicza Srebrny Avant B5 na parkingu chyba 1.8T z naklejkami :-)

wczoraj po południu koło dworca Pks czarne b6 avant wynaklejkowane :-) (ja akurat nie miałem naklejek wiec kolega co sie przeciskał lusterko w lusterko nie zajrzały :-)

kolo kiosku ruchu?

pewnie moj, 1.9TDI :D

pozdrawiam

Opublikowano

Hm, to pewnie mnie mogłeś widzieć, byłem i obok PKS i później tam w tej ślepej uliczce w stronę wiaduktu :)

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

w środę w Łańcucie na światłach, przy dworcu pks ciemna, naLEDowana z tyłu(chyba) B6 w avancie RLA XXXX na ramkach klubowych - użyłem 2ukrotnie klaksona :hi:

:hi:

dopiero dzis zobaczylem ten watek

to pewnia ja bylem :wink4:

sorka teraz juz sie bede ogladal jak ktos bedzie trabil :>

Opublikowano

dzis grzes1150 rondo Pobitno lecial w dol na Lwowska 15.10 :decayed:

Opublikowano

dzis grzes1150 rondo Pobitno lecial w dol na Lwowska 15.10 :decayed:

Toczyłem się żółwim tempem do pracy :wink4: Wczoraj ok.14 na Rejtana spotkałem niebieskie b6 - chyba Virus01 :cool1:

Opublikowano

Wczoraj ok 19.30 na Sikorskiego mijało mnie czarne B6 z ledami z tyłu. auto wydawało sie znajome, to ktoś od nas? :naughty:

Opublikowano

Dzisiaj 18.30 na drodze Zwieczyca-Rzeszow MARRIAS PIZZA Plugibuggi RZE .... B6 w kombiaczku :gwizdanie:

Opublikowano

pod Sitarzem :decayed::naughty: od 5 lat tam stoi :przebiegly:

Opublikowano

a to ja nic nie wiem :-) po prostu zwróciłem "tym razem" uwagę :-) to się przyznaj co tam te 5 lat robisz ? :-) :wink4:

pytam z czystej ciekawości "zawodowej" bo ja pracuje w "Elmarze" :gwizdanie:

Opublikowano

W niedzielę w okolicy mostu zamkowego widziany sixu he i na obwodnicy dużej w okolicach TESCO ok godzi 18

Wczoraj ok 19.30 na Sikorskiego mijało mnie czarne B6 z ledami z tyłu. auto wydawało sie znajome, to ktoś od nas? :naughty:

Widzę że z Kochanek nici... wszędzie mozna wpaść :naughty::kox:

Pozdro dla MATI_RZ, czarne B7 avant - fajnie zrobione :hi:

Opublikowano

Sobota. Widziany wrclaguna i dsz33 w jednym miejscu. Obaj w B7. Było jeszcze jedno B7 bliżej nieokreślonego pochodzenia i jedna B5. :song:

Opublikowano

a to ja nic nie wiem :-) po prostu zwróciłem "tym razem" uwagę :-) to się przyznaj co tam te 5 lat robisz ? :-) :wink4:

pytam z czystej ciekawości "zawodowej" bo ja pracuje w "Elmarze" :gwizdanie:

USitarza pracuje 15 lat :wink4: jezdze :gwizdanie:

Sobota. Widziany wrclaguna i dsz33 w jednym miejscu. Obaj w B7. Było jeszcze jedno B7 bliżej nieokreślonego pochodzenia i jedna B5. :song:

Czasem spota robuimy u Shoguna :kox:

Opublikowano

Czerwony avant B6 RST na ramkach klubowych widziany zaparkowany w Przeworsku. Przyznać się kto to ?