Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
poniedziałek 17;30 parking przy Leroy Merlin autko wrclagun-y :decayed:

Byłem na lewiżnie :grin:

Opublikowano
wczoraj o 10.00 na podwisłoczu czerwony AVANT b6 rej. LTM :) Pozdro

Jak się błyszczało to moje :)

Pozdro

Opublikowano

Dzisiaj przed 7.00 leciał na Rzeszów Avanturnik z ramką klubową na blaszkach 06665. Od Lotosu aż do wielkiej przejazd klubowy ;)

Opublikowano

widziany R7 >>>>>>>> i w okolicy Borka Starego chyba poniedziałek i sobota w okolicy Gałęzowskiego pozdro :banan:

Opublikowano

10 minut temu WRClaguna śmigał przez słocinę na rzeszów:wink:

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu WRClaguna śmigał przez słocinę na rzeszów:wink:

...............i juz jestem na FORUM :grin:

Opublikowano

Pozdrowienia dla Tygrisiczki widziana na E-4

Opublikowano

dzisiaj koło 11-12 - B5 w sedanie - zjeżdzało z obwodnicy na Boguchwałę ;-) Były ramki klubowe ;-)

Opublikowano

Ja tam często widuję różne A4 ale jakoś nigdy ramek czy też naklejek nie mogę zauważyć ... wszystko tak szybko się dzieje :evil: Często spotykam czarne b5 sedan 1.8T po lifcie i chyba kolo coś ma do mnie bo jak mnie widzi w lusterku to zacyna świrować jak by białej gorączki dostawał :polew:

Opublikowano

Plugi pozdrowienia dla Mamusi xD gdzie Ty ja tak wozisz ciagle ? :P (chyba, że to nie mama :x)

Opublikowano

Ello tak się składa że ja do pracy jechałem, a mamcię podwoziłem do centrum na zakupy śmigała , a co do E-4 to z Łańcuta pomykałem he :grin::decayed::naughty: a ty się też wozisz widzę

Opublikowano
Ja tam często widuję różne A4 ale jakoś nigdy ramek czy też naklejek nie mogę zauważyć ... wszystko tak szybko się dzieje :evil: Często spotykam czarne b5 sedan 1.8T po lifcie i chyba kolo coś ma do mnie bo jak mnie widzi w lusterku to zacyna świrować jak by białej gorączki dostawał :polew:

fika ? ;-)

Opublikowano
:hi::hi:pozdro dla WrcLaguna widziany dziś wiadomo gdzie :wink::wink::naughty::naughty:
Opublikowano

Sedan RNI coś tam i JJ na końcu widziany na skrzyżowaniu Okulickiego i Wyzwolenia wczoraj. Były ramy klubowe i naklejka...

Opublikowano
:wink: slaweq marszałkowska wczoraj i jakiś czas temu rondo wielka hi pozdro
Opublikowano

Czarny avant B6 taki prawie jak mój rejestracja RBR widziany dzisiaj pod makro. Ramki i naklejka klubowa. I Dibo pod auchan. Krzycze na niego ale z kobieta był więc nie słyszał :)

Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

a bawiłeś się mówisz i piszę ci esa ? jak dla mnie Evo jest super niezły sprzęt ....ale 3 d foty super

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

Kamil co ten gość się pluł z autobusu coś :grin::grin::decayed::decayed: niecałe 5 minut rozmowy i już mu nie pasuje a podobno u nas jest kultura na drodze :banan::banan::grin::grin:

Opublikowano
a bawiłeś się mówisz i piszę ci esa ?
nie wiem o co chodzi ?
jak dla mnie Evo jest super niezły sprzęt ....ale 3 d foty super
z tym się zgadzam. tylko trochę cegła i krótko bateria trzyma. a foty i filmy rewelacja