Opublikowano 7 Stycznia 201115 l witojcie, spam nadrobiony 20 stron Ja wiem, że Ty jesteś zwykłym śmiertelnikiem... ale nadal nie mogę pojąć jak na Tobie może robić wrażenie jedyne 20 stron :gwizdanie:
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l Musisz lepiej zagospodarować swój czas, żeby mieć go więcej dla nas :>
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l staram się ale niedługo na sanatorium jadę a tam pewnie zero neta [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 13:29_________________________________________________ Ja spadam do domu trzymta się narka [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 13:30_________________________________________________Hammer to Ty byłeś wczoraj przed Żorami ok.16 z minutami?
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l Ja spadam do domu trzymta się narka Trzymaj się staram się ale niedługo na sanatorium jadę a tam pewnie zero neta Coś Ci jest? Oczywiście jeśli można wiedzieć. Odpoczniesz tam od nas, wrócisz i zamęczysz jak nigdy dotąd
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l Ja spadam do domu trzymta się narka Trzymaj się staram się ale niedługo na sanatorium jadę a tam pewnie zero neta Coś Ci jest? Oczywiście jeśli można wiedzieć. Odpoczniesz tam od nas, wrócisz i zamęczysz jak nigdy dotąd ta mam niepokolei w głowie
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l Ja spadam do domu trzymta się narka Trzymaj się staram się ale niedługo na sanatorium jadę a tam pewnie zero neta Coś Ci jest? Oczywiście jeśli można wiedzieć. Odpoczniesz tam od nas, wrócisz i zamęczysz jak nigdy dotąd ta mam niepokolei w głowie To już wiemy Żartuję
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l po robocie [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:36_________________________________________________ ja jeszcze resztki czasu "w" tak to widać, pewnie Cię strasznie palce bolą
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l dobra Wilma dawaj z tym spamem bo na pudło muszę wskoczyć [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:39_________________________________________________ tak to widać, pewnie Cię strasznie palce bolą pewnie i pupa też no i oczy na pewno :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:40_________________________________________________Blant czytałeś ostatnie posty, Wilma lubi sobie szczelić
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l _________________________________________________Blant czytałeś ostatnie posty, Wilma lubi sobie szczelić nie czytałem
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l a wiesz co znaczy FOCH? a to czemu sobie tak strzelić lubi :?:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:52_________________________________________________bo wiesz są dwa znaczenia FOCH :> jedno z tego co wiem to jakby obraza a drugie to było w gardle [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:54_________________________________________________0k zbijam do budy bo mam dziś egzamin narka
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l nie wiem dość często używa ostatnio tej ikonki tylko nie wiem, które znaczenie ma na myśli
Opublikowano 7 Stycznia 201115 l no to nara [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:56_________________________________________________ moin' [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 14:57_________________________________________________dawaj Bedboy ze spamem bo ponoć gorole hanysów z pudła ściepują