Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l z wieczora przed robota Tomek zaś do roboty , ta Twoja chyba jest wymagająca :gwizdanie: Ach te baby [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:49_________________________________________________ :hi ponownie na chwilkę i do pracy:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________ Ty też :gwizdanie: Jak zawsze -tylko nocki :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Jak zawsze -tylko nocki :gwizdanie: Ciebie tam rozumia , ale Tomek zbiera na S8 chyba :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Ja uwielbiam komedie, bo wystarczy, że na co dzień różnie w życiu bywa,a tak można obejrzeć sobie zrelaksować się i pośmiać jestem wielkim fanem Tarrantino jego parodii kina akcji Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej bynajmniej to była konstruktywna i merytoryczna rozmowa :hi ponownie na chwilkę i do pracy:Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:46 -------------------------------------------------------------------------------- Wysłane: Dzisiaj o 20:45 Wysłany przez: decks88 Umieść cytat z wieczora przed robota
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: Ja sobie grzecznie siedzę, grzecznie rozmawiam... a co tu się dzieje, to absolutnie nie jest moja wina :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox: dalej nie wiem o co kaman
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Jak zawsze -tylko nocki :gwizdanie: Ciebie tam rozumia , ale Tomek zbiera na S8 chyba :gwizdanie: chyba na B8 :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Jak zawsze -tylko nocki :gwizdanie: Ciebie tam rozumia , ale Tomek zbiera na S8 chyba :gwizdanie: No conajmniej A5 Tylko ja mam uprawnienia na nocki na moja maszyna-kumple 2-go grupa i zakaz
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox: dalej nie wiem o co kaman O sex w mocherowym berecie :polew:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Decks nagrody już gotowe, jak weźmiesz ją do ręki to pomyśl o mnie, nieźle się nad tym namęczyłem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:02_________________________________________________ Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox: dalej nie wiem o co kaman O sex w mocherowym berecie :polew: o sex w balecie
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Decks nagrody już gotowe, jak weźmiesz ją do ręki to pomyśl o mnie, nieźle się nad tym namęczyłem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:02_________________________________________________ Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej A gdzie tam droczenie się Widzisz jak Działasz na facetów :gwizdanie: o co cho :gwizdanie: O Was :kox: dalej nie wiem o co kaman O sex w mocherowym berecie :polew: o sex w balecie jak dostane to na spota wezme sie pochwalic :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l jak dostane to na spota wezme sie pochwalic :gwizdanie: no jasne że przywieziesz musisz :gwizdanie: a co nam jeszcze przywieziesz :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l jak dostane to na spota wezme sie pochwalic przywieź sam jestem ciekaw jak to w kąplecie wygląda
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l jajko z niespodzianką pewnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no no ciekawie się zapowiada Ale Tomek przyznaj się to że wew. tego jajka będzie Wilma
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l ... roberto jest to oczywiście forum Audi ale również ludzi którzy są pasjonatami motoryzacji, a taki ktoś wie że zarówno Audi jak i BMW to dobre auta przecież ja żartowałem :wallbash: PS. poważnie ? ale przyjmuja te na klata