Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i co się czepiacie to nie forum poprawnej ortografii :tongue4: :tongue4: :tongue4:każdy może się pomylić zwłaszcza że nie używam korekcji tak jak być może Wy, a w garniaku też nie lubię chodzić ale czasem trza :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi:

140595_x600.jpg

Takie coś Panowie, będę zamawiać jak co :wink4:

jaki koszt :?:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:29_________________________________________________Andy dzieki za instrukcje, dzisiaj to sprawdze :good:

Opublikowano
Andy dzieki za instrukcje, dzisiaj to sprawdze
:hi: nie za ma co na pewno zadziała :wink4:
Opublikowano

no i co się czepiacie to nie forum poprawnej ortografii :tongue4: :tongue4: :tongue4:każdy może się pomylić zwłaszcza że nie używam korekcji tak jak być może Wy, a w garniaku też nie lubię chodzić ale czasem trza :wink4:

jakiej korekcji ? po prostu czasami się zastanów nad słowem jak Ci podkreśli na czerwono :tongue4:

Opublikowano
jakiej korekcji ? po prostu czasami się zastanów nad słowem jak Ci podkreśli na czerwono
w tym sęk że nie wiem jak to uruchomić by mi podkreślało :(
Opublikowano

to FORUM O AUTACH a nie o ciuchach :tongue4::decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 14:51_________________________________________________ :audi: !!!

a nie :offtopic::spam::ban:

Hahaha fakt, źle napisałam... mogłam dopisać, że zrozumiałabym ten golf u faceta tylko i wyłącznie jeśli miałby znaczek Audi :decayed:

ja nie widzę nic złego w golfach choć nie lubię w nich chodzić :sick3:

Hahaha No fakt... jakoś też nie przepadam jak mężczyźni chodzą w golfach :wink4:

dla męszczyzny to garniak szyty na miarę taki jak Audi

Mężczyzno drogi, to rozumiem, że Ty jedynie w garniturach chodzisz? :chytry:

Niewygodnie trochę...

cieszę się że się poprawiłaś :wink4:

i nie obrażaj andiego z tym mężczyzną proszę, bo to zdeklarowany męszczyzna jest :decayed::naughty:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:23_________________________________________________nie lubię garnituru, zakładam tylko wtedy gdy jest taka potrzeba, ale ma on swój urok jakby na to nie patrzeć :wink4: a w połowie np. wesela i tak już jest odpowiednio luźno, że nawet garnitur nie jest straszny :wink4:

Hahaha :decayed:

Garnitur nie jest już straszny, bo już nic nie przeszkadza po :drunk: :beer1: :drinks::banan::zemdlal:

jakiej korekcji ? po prostu czasami się zastanów nad słowem jak Ci podkreśli na czerwono

Może przez opcję "sprawdź ortografię"? Czy cuś... w innych opcjach...

Opublikowano

hmm wydaje mi się iż jest to w skrypcie forum juz zakodowane aby podkreślało...

jaką masz przeglądarkę??[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:37_________________________________________________po za tym Wilma nie wierzę że nie pociągają Cię tacy przystojniacy jak my w Garniakach :naughty:

Opublikowano

może masz rację bo jak używam Firefoxa to podkreśla,a na Explorerze nie :no:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:38_________________________________________________czyli co muszę tylko Firefoxa używać czy da się to uaktywnić

Opublikowano

może masz rację bo jak używam Firefoxa to podkreśla,a na Explorerze nie :no:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:38_________________________________________________czyli co muszę tylko Firefoxa używać czy da się to uaktywnić

nie mam pojęcia... ja używam tylko firefoxa...

po co używasz IE skoro używasz też Firefoxa ? moim zdaniem Lisek jest bardziej przyjazny.

spróbuj IE uaktualnić do najnowszej wersji :wink4:

Opublikowano
spróbuj IE uaktualnić do najnowszej wersji
pier**lę to strasznie lubię jak możecie się wykazać, bawiąc się w mistrza ortografii :tongue4:
Opublikowano

:hi:

140595_x600.jpg

Takie coś Panowie, będę zamawiać jak co :wink4:

jaki koszt :?:

max 130zł ale ile konkretnie, to jeszcze do końca pewny nie jestem :)

Opublikowano
max 130zł
a gdzie to zamawiasz :?:
Opublikowano
pier***ę to strasznie lubię jak możecie się wykazać, bawiąc się w mistrza ortografii :tongue4:

f*ck IE :wink4:

Opublikowano

Dobra już wiem. Jak masz Firefoxa to "narzędzia" > "opcje" > "zaawansowane" i odhacz sobie sprawdzanie pisowni.

W IE możesz pogrzebać też "Narzędzia"> "Opcje internetowe"... ale ręki sobie nie dam uciąć.

jaką masz przeglądarkę??[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:37_________________________________________________po za tym Wilma nie wierzę że nie pociągają Cię tacy przystojniacy jak my w Garniakach :naughty:

Musicie mi się pokazać :D

Kurdę .... ale ten komp w robocie wolny... zabić się idzie ;( :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
pier***ę to strasznie lubię jak możecie się wykazać, bawiąc się w mistrza ortografii :tongue4:

f*ck IE :wink4:

jak dla mnie :kox:
Opublikowano

Dobra idę do domu na normalnym kompie siedzieć! :hi: Pomęczę Was niedługo znów, ale już tak jak należy... :naughty:

Opublikowano

Dobra już wiem. Jak masz Firefoxa to "narzędzia" > "opcje" > "zaawansowane" i odhacz sobie sprawdzanie pisowni.

W IE możesz pogrzebać też "Narzędzia"> "Opcje internetowe"... ale ręki sobie nie dam uciąć.

Musicie mi się pokazać :D

Kurdę .... ale ten komp w robocie wolny... zabić się idzie ;( :wallbash: :wallbash:

bo pracujesz w jakies zacofanej firmie :tongue4: a Twój chłop biedak musi za***rdalać w Rasiiii pół roku bez przerwy, nawet na święta biedak nie może wrócić, a wszystko po to żeby Wilma się S8 po W-wie mogła lansować :gwizdanie:

ahh te warszawiaki :gwizdanie:

Opublikowano

nie ptrafię znaleźć
Musicie mi się pokazać
coś za coś dawaj swoje foty :naughty:
Opublikowano

nie ptrafię znaleźć
Musicie mi się pokazać
coś za coś dawaj swoje foty :naughty:

myślisz że to dobry pomysł ? :decayed: :decayed: :decayed: