Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 posty do roberta arrturroo :naughty:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:07_________________________________________________

Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem :polew: :polew: dobre

ale życie jest też zbyt drogie dla zwykłego śmiertelnika aby jeździć 2.8 litrową benzyną o czym sam wiesz :naughty: :gwizdanie:

Dlatego jeżdżę starszą benzyną a nie młodszym modelem w dieslu czerpiąc codzienną przyjemnosc z jazdy i dociskając zamiast hamowac na póznym pomarańczowym swietle :decayed:

jeździsz gazownikiem a nie benzyną :gwizdanie:

I dlatego jak przeliczysz spalanie z gazu na benzynę wychodzi to samo co w Twoim lub innych :naughty: :naughty: :wink4: :gwizdanie:

równie dobrze można więc napisać:

życie jest zbyt krótkie żeby jeździć na LPG.

znaczenie to samo :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W dzisiejszych ciężkich czasach to taki kompromis pomiędzy kosztami spalania-utrzymania a mocą i frajdą i bezpieczeństwem ucieczki przy wyprzedzaniu itp :naughty: :naughty: :wink4::tongue4::decayed:

Opublikowano

W dzisiejszych ciężkich czasach to taki kompromis pomiędzy kosztami spalania-utrzymania a mocą i frajdą i bezpieczeństwem ucieczki przy wyprzedzaniu itp :naughty: :naughty: :wink4::tongue4::decayed:

bo lewy pas to nie kółko różańcowe :tongue4::decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:15_________________________________________________arturoo dajesz, pobijesz robercika :naughty:

Opublikowano

4 posty do roberta arrturroo :naughty:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:07_________________________________________________

ale życie jest też zbyt drogie dla zwykłego śmiertelnika aby jeździć 2.8 litrową benzyną o czym sam wiesz :naughty: :gwizdanie:

Dlatego jeżdżę starszą benzyną a nie młodszym modelem w dieslu czerpiąc codzienną przyjemnosc z jazdy i dociskając zamiast hamowac na póznym pomarańczowym swietle :decayed:

I dlatego jak przeliczysz spalanie z gazu na benzynę wychodzi to samo co w Twoim lub innych :naughty: :naughty: :wink4: :gwizdanie:

i tu Jestez w błędzie j.w.
Opublikowano

i tu Jestez w błędzie j.w.

niby czemu jestem w błędzie? idąc tym tokiem myślenia Ty apropo diesla też jesteś w błędzie.

skoro zycie jest takie krótkie to wal na benzynie :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:17_________________________________________________Arturoo chyba przysnął na lapie :gwizdanie:

Opublikowano

arturoo dajesz, pobijesz robercika :naughty:

luz ,ja będę spadał do wyrka :lazy:

Opublikowano

Dobra na spocie wymienimy się furami na przejazd do ronda na Gliwickiej i nazot -Pojedziesz na gazie-żeby nie było i Porównasz -ja zresztą też jestem ciekaw... :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra na spocie wymienimy się furami na przejazd do ronda na Gliwickiej i nazot -Pojedziesz na gazie-żeby nie było i Porównasz -ja zresztą też jestem ciekaw... :naughty: :naughty: :gwizdanie:

akurat porównanie mojego i Twojego nie ma najmniejszego sensu :wink4: bo to też przepaść jeszcze :wink4: jeśli chodzi o osiągi, ale jakbym miał 330d e46 nie ma sprawy :wink4:

ja tez spadam do wyrka.

dobrej Pany i jakby na to nie patrzec walnęliśmy niezłą nockę tu dzisiaj :)

:hi:

Opublikowano

benzyna musi mieć T,żebyś miał porównanie do klekota[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:22_________________________________________________albo w litrażu musi być podobnie

Opublikowano

porównanie to porównanie ja zobacze co trace jezdząc benzyna na gazie a Ty jezdzac dieslem :cool1:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:24_________________________________________________Zawsze cos

Opublikowano

porównanie to porównanie ja zobacze co trace jezdząc benzyna na gazie a Ty jezdzac dieslem :cool1:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:24_________________________________________________Zawsze cos

nic Ci to nie da :rolleyes::no: , auta muszą mieć podobne parametry żeby można było zrobić sobie porównanie-proste

Opublikowano

nic Ci to nie da :rolleyes::no: , auta muszą mieć podobne parametry żeby można było zrobić sobie porównanie-proste

Koszty podobne :wink4: Mi sie nie przelewa -dlatego na gazie jezdze zamiast rs 4 na benzynie-jak tylko bedzie mnie stykac to to zmienie :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:34_________________________________________________A może Wilma z tym spalaniem 10 z hakiem to też przelicznik gazu? :mysli: :> to by się może mniej więcej zgadzało? :wink4::naughty:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:36_________________________________________________ :hi: do zas :hi:
Opublikowano

dobrej nocy :hi:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 03:39_________________________________________________ :hi:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 07:48_________________________________________________Spocik ludzi wymeczyl :mysli: ,śpicie jak małe dzieci :wink4: :> , a inni już w pracy dawno.

Opublikowano

misja wyprzedzenia Łylmy osiągnięta :decayed:

11111jq.jpg

Naciesz się póki możesz :decayed:

Ale żeście tu nockę trzasnęli :naughty: A ja pospałam trochę... a jestem tak śpiąca... :zemdlal::lazy:

I nie kombinować nic! :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 08:32_________________________________________________PS: co to za obgadywanie mnie pod moją skromną nieobecność? :cool1::kox:

Opublikowano

Czesc, zaspalas :gwizdanie: normalnie to kolo 7 juz na forum.

Opublikowano

Czesc, zaspalas :gwizdanie: normalnie to kolo 7 juz na forum.

Może nie tyle zaspałam, co z łóżka się wygramolić nie mogłam, a potem nadrabiałam czas i na forum weszłam przed samym wyjściem...

Opublikowano
Opublikowano