Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie:

Mało co bym kupił BMW-jednak cena i eksploatacja ,no i oczywiscie stan tech.przemówiło za Audi-i tak myslę ,że zostanie :wink4:

jeśli chodzi o 3l diesla, nie ma jakieś znaczącej różnicy w eksploatacji :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:34_________________________________________________

Dobra ja lecę

Narta wszystkim :hi:

:hi:

Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie:

skąd wiesz :?:

Co do Waszej opinii - tak myślę. Co do nas - to po prostu wiem.

No i Audi... to jednak Audi :wink4:

nie kapuję czemu nam niby nie ma pasować BMW ? i co ma do tego Warszawa ??????????????????????????????????????

Ja nie mówię o dieslu...... tylko o tym co się trafiło-a diesla nie szukałem tylko benzyny...

co by nie kupić - w dobrym stanie Audi czy BMW będzie się zadowolonym... oczywiście dochodza indywidualne gusta.

lecz 3l w dieslu w Audi wchodzi jeśli chodzi o mnie w grę jedynie 3TDI w b7 w sedanie, nie dość że to rodzynek, bardzo drogi to jeszcze nie widzę sensu przesiadania się z B6 do B7... pomimo że motorownia nie do porównania.

po 330d na pewno zastanowiłbym się nad A5-ką :naughty: co tam można sobie pomarzyć :decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:44_________________________________________________

a moim faktycznym i skromnym :tongue4: autem marzeń z dzieciństwa było zawsze to:

http://otomoto.pl/bmw-m3-europa-harman-kardon-navi-C15146772.html

Slicznotka :cool1:

do roboty by stykło ale do zabawy :no::mysli:

poczytaj na temat napędu i prowadzenia tego autka ... klasyka :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra ja lecę

:hi:,raz jeszcze dzięki za dziś :notworthy:

:hi: Arturoo[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:46_________________________________________________

Dobra ja lecę

:hi:,raz jeszcze dzięki za dziś :notworthy:

trzymta się roberto arrturroo :wink4::hi:

Opublikowano

chyba też leca bo tu cisza i spokój nastała :gwizdanie:

Opublikowano

jeździłem 3 litrówką w bmw ,zimą napęd robi z Ciebie ofiarę ,elektronika nie nadąża za warunkami na drodze -moje zdanie -zrobiłem ze 300 km tym autkiem jednego dnia za kierownicą,nigdy się tak nie spociłem jak mną wywijało,nawet jak z H4mm3R'em jechaliśmy z Jastrzębia do Wodzisławia i na lodzie postawiło mnie w moim audiku prostopadle do ciężarówki ,którą wyprzedzałem to nie było mi tak ciepło jak w bmw na pustej drodze- i nie chodzi tu o frajdę tylko o brak kontroli w pewnych sytuacjach

Opublikowano

chyba też leca bo tu cisza i spokój nastała :gwizdanie:

ja sie jeszcze nie wybieram nyny :tongue4:
Opublikowano

jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite

Opublikowano

jeździłem 3 litrówką w bmw ,zimą napęd robi z Ciebie ofiarę ,elektronika nie nadąża za warunkami na drodze -moje zdanie -zrobiłem ze 300 km tym autkiem jednego dnia za kierownicą,nigdy się tak nie spociłem jak mną wywijało,nawet jak z H4mm3R'em jechaliśmy z Jastrzębia do Wodzisławia i na lodzie postawiło mnie w moim audiku prostopadle do ciężarówki ,którą wyprzedzałem to nie było mi tak ciepło jak w bmw na pustej drodze- i nie chodzi tu o frajdę tylko o brak kontroli w pewnych sytuacjach

na pewno trzeba być czujnym mając tylni napęd z duża mocą do tego diesla...

ale moim zdaniem marki takie jak BMW czy Mercedes nie robiłyby w standardzie aut z napędem na tylną oś gdyby nie dało się tym jeździć...

Opublikowano

cóż moc +napęd na tył robi swoje :>
Opublikowano

jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite

prowadzenie - coś pięknego :wink4:

Opublikowano

piszę tylko o tym co przeżyłem siedząc za kółkiem,

Opublikowano

zupełnie inne zachowanie niż FWD [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:57_________________________________________________

piszę tylko o tym co przeżyłem siedząc za kółkiem,

i takie opinie sa najbardziej wiarygodne :wink4:

Opublikowano

ale moim zdaniem marki takie jak BMW czy Mercedes nie robiłyby w standardzie aut z napędem na tylną oś gdyby nie dało się tym jeździć...

może odczucia mam inne bo trochę Q pojeździłem już

Opublikowano

[/quote Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita...]

Opublikowano

to taki muł jak mój :polew:

Opublikowano

[author=cabriofan link=topic=140687.msg2100664#msg2100664 date=1294621138]

Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita...

2,5 tds jak coś :wink4: 2,7 nie było.

tds to przepaść w porównaniu z common railami 1 i 2 generacji, nie ma nawet co porównywać.

mam 2 kuzynki które jeżdżą przez zimę autami z napędem na tylną oś, Mercedes E220cdi kombi i BMW 330d e46 też kombi i jakoś dawają radę, bez dzwonów póki co a wątpię żeby były lepszymi kierowcami od Ciebie arrturrroo :wink4:

Opublikowano

też 210 i ni hu hu więcej :no:

Opublikowano

okey okey ale nie jest to niemożliwe, a przez zimę w ekstremalnych warunkach przynajmniej na FWD więcej niż 70nie pojedziesz :wink4:

Opublikowano

Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita...]

tds to przepaść w porównaniu z common railami 1 i 2 generacji, nie ma nawet co porównywać.

mam 2 kuzynki które jeżdżą przez zimę autami z napędem na tylną oś, Mercedes E220cdi kombi i BMW 330d e46 też kombi i jakoś dawają radę, bez dzwonów póki co a wątpię żeby były lepszymi kierowcami od Ciebie arrturrroo :wink4:

Jak nie było jak taką jezdziłem!!!! Trójka w sedanie -silnik miał wpakowany z piątki[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:04_________________________________________________2,7 tds 143 ps
Opublikowano

[author=cabriofan link=topic=140687.msg2100664#msg2100664 date=1294621138]

Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita...

jeździć ,a przemieszczać się to mała różnica

Opublikowano

naucz się w końcu cytowac cabriofan :tongue4: