Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem tyle ,że różnie ludzie jeżdżą i tyle

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[author=cabriofan link=topic=140687.msg2100664#msg2100664 date=1294621138]

jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite

Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita...

2,5 tds jak coś :wink4: 2,7 nie było.

tds to przepaść w porównaniu z common railami 1 i 2 generacji, nie ma nawet co porównywać.

mam 2 kuzynki które jeżdżą przez zimę autami z napędem na tylną oś, Mercedes E220cdi kombi i BMW 330d e46 też kombi i jakoś dawają radę, bez dzwonów póki co a wątpię żeby były lepszymi kierowcami od Ciebie arrturrroo :wink4:

jeździć ,a przemieszczać się to mała różnica

:polew: :polew:
Opublikowano

tak samo jak ten sam samochód spali różne ilości paliwa pod dwoma różnymi nogami

Opublikowano

11111d.jpg

tu masz silniki diesla w e36.

Opublikowano

naucz się w końcu cytowac cabriofan :tongue4:

A Ty Poczytaj troche o silnikach bmw :tongue4: :>
Opublikowano

zw

Opublikowano

11111za.jpg

tu masz silniki z 5 e39.

tak jak Ci pisałem czegoś takiego jak 527tds nie było!!!

Opublikowano

11111d.jpg

Nawet jakby to było 2,5 a nie 2,7 to i tak zamulony :decayed:
Opublikowano

naucz się w końcu cytowac cabriofan :tongue4:

A Ty Poczytaj troche o silnikach bmw :tongue4: :>

no czytaj czytaj, bo jesteś w błędzie :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:11_________________________________________________

11111d.jpg

Nawet jakby to było 2,5 a nie 2,7 to i tak zamulony :decayed:

2,7 nie było!!!!

szedł 210 czyli tak jak jest napisane w tabeli :wink4:

przecież Ci pisałem ze tdsy to był niewypał![br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:12_________________________________________________masz fajny przykład w tabeli, porównaj sobie tds a common rail :tongue4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:13_________________________________________________PRZEPAŚĆ!

Opublikowano

210 km/h - to chyba pierwszy raz producent podał naprawdę maxymalną h.-zawsze podawana max jest prędkoscią bezpieczną ,z którą można dłuższy czs się poruszac ,a nie wszystkim co wycisniesz z auta :> :>

Opublikowano

210 km/h - to chyba pierwszy raz producent podał naprawdę maxymalną h.-zawsze podawana max jest prędkoscią bezpieczną ,z którą można dłuższy czs się poruszac ,a nie wszystkim co wycisniesz z auta :> :>

raczej to co jest w papierach jest uzyskiwane na pełnym baku i jest to prędkość nie licznikowa a rzeczywista z GPSu... ale mogę sie mylić :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:17_________________________________________________dalej twierdzisz że jest coś takiego jak 2,7 tds :tongue4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:17_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

a nie było jakiejś wersji na poza Europę 2,7?

Opublikowano

a nie było jakiejś wersji na poza Europę 2,7?

przecież Ci podałem wszystkie gamy silników które występowały w tych autach, po za tym po co na rynek USA mieliby specjalnie robić jakiegoś diesla ???

Opublikowano

raczej to co jest w papierach jest uzyskiwane na pełnym baku i jest to prędkość nie licznikowa a rzeczywista z GPSu... ale mogę sie mylić :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:17_________________________________________________dalej twierdzisz że jest coś takiego jak 2,7 tds :tongue4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:17_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

No teraz mam wątpliwosci....z tego co pamiętam to raczej nietypowe 2,7 było....ale mogę się mylic...
Opublikowano

jak znajdziesz taki silnik to masz ode mnie tir Krupnika a od inzynierów z Munchen nową M3 na placu :decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:22_________________________________________________

No teraz mam wątpliwosci....z tego co pamiętam to raczej nietypowe 2,7 było....ale mogę się mylic...

ale nadal twierdzisz że bylo 2,7 bo Ci tak kumpel powiedział ? przecież dałem Ci czarno na białym że czegoś takiego w ogóle nie było.

Opublikowano

raczej to co jest w papierach jest uzyskiwane na pełnym baku i jest to prędkość nie licznikowa a rzeczywista z GPSu... ale mogę sie mylić :wink4:

teoretycznie tak :mysli:

Opublikowano

raczej to co jest w papierach jest uzyskiwane na pełnym baku i jest to prędkość nie licznikowa a rzeczywista z GPSu... ale mogę sie mylić :wink4:

teoretycznie tak :mysli:

dziwne arturro że ten Twój tylko 210 idzie :mysli:

Opublikowano

jak znajdziesz taki silnik to masz ode mnie tir Krupnika a od inzynierów z Munchen nową M3 na placu :decayed:

przeszczepy się liczą :kox:

tir gorzały :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:25_________________________________________________poszukam statystyk

Opublikowano

na wiki podają 220... :mysli:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:26_________________________________________________

jak znajdziesz taki silnik to masz ode mnie tir Krupnika a od inzynierów z Munchen nową M3 na placu :decayed:

tir gorzały :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:25_________________________________________________poszukam statystyk

raczej rozwierty :decayed:

bo czegoś takiego jak 2,7 tds nigdy nie było i nie będzie :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:26_________________________________________________musimy przez lato kiedyś się ugadać na kreskę :naughty:

ps. z Hammerem już jechałeś ??

Opublikowano

Szukaj Szukaj razem wypijemy :polew: :polew: