Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lubię degustować bardziej niż upijać co nie znaczy,że odmawiam jak ktoś częstuje nie pasują mi skutki uboczne :sick3:

Ja to jak widzę, że ktoś :sick3: to niestety, ale u mnie się to objawia jak zaraza, dlatego staram się raczej omijać takie sytuacje :tongue4:

Tak samo mam wyrobioną opinię np. o panienkach co po wypiciu albo zachowują się jak idiotki albo z każdym idą do łóżka itd.

Po prostu uważam, że jak ktoś nie potrafi pić, to lepiej żeby sobie darował :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

odnośnie panienek to tak, że po wypiciu, ujawniają się ich ukryte pragnienia :gwizdanie:

Opublikowano

odnośnie panienek to tak, że po wypiciu, ujawniają się ich ukryte pragnienia :gwizdanie:

Ukrytym ich pragnieniem jest: nieważne kto byle je chciał? :cool1:

Opublikowano

wiesz krew nie woda, a po alkoholu każdy może być pociągający w mniemaniu pustaków oczywiście :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie znaleźć się w sytuacji, w której rano nie pamiętam z kim, dlaczego i w jaki sposób "realizowałam ukryte pragnienia"...

Ja nie wiem... nie lepiej na trzeźwo wiedzieć z kim, dlaczego i co najważniejsze, co się robiło...

Opublikowano

ja też tak uważam, poza tym wolę zdobywać a nie być zwierzyną :cool1:

Opublikowano

Zwierzyną to może i też wolisz być, ale nieco później :naughty:

No i takie małe kroczki zdobywania są z całą pewnością ciekawsze, dają nowe doświadczenia i powodują taką magię w głowie :rolleyes:

Opublikowano

Wyindywidualizowaliśmy sie z rozentuzjazmowanego tłumu :kox: powtórz to kilka razy pod rząd :naughty:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:29_________________________________________________albo to:Jola lojalna,Jola nielojalna :naughty:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:32_________________________________________________

No i takie małe kroczki zdobywania są z całą pewnością ciekawsze

ja od razu daję wielkie susy :decayed:
Opublikowano

Hahahahaha no to mi zadanie trzasnąłeś!

Normalnie nie mam problemów z wymową, ale teraz język mi się tak plącze jakbym coś sobie chlapnęła :polew:

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:36_________________________________________________

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 12:32_________________________________________________

No i takie małe kroczki zdobywania są z całą pewnością ciekawsze

ja od razu daję wielkie susy :decayed:

Hahaha no to zbyt szybkie zwycięstwa osiągasz :gwizdanie:

Opublikowano

co tam nie zależy, jestem szczery nie lubię owijać w bawełnę, jak coś chcę to muszę to mieć jak najszybciej :naughty: a co do łamijęzyków mam jeszcze dwa: ząb zupa zębowa,dąb zupa dębowa albo: no to co że ze Szwecji :>

Opublikowano

Nie no, że bez owijania w bawełnę, to dobrze, że chcesz mieć jak najszybciej, to też, bo mam z tym podobnie. Ale im dłużej się namęczysz tym lepiej :decayed:

O tej zupie znam to :D A o Szwecji, to dopiero teraz, ale też kaleczy język przy szybkim wypowiadaniu :naughty:

Opublikowano

jestem niecierpliwy choć staram się z tym walczyć, modelarstwo to moje lekarstwo, nie zawsze można szybko osiągnąć cel np.budowa domu no chyba, że masz opór kasy ale niestety jak choroba powali to nawet z tym ciężko :confused4:

Opublikowano

U mnie cierpliwości praktycznie brak... tylko w rzadkich niezwykle sytuacjach jak sobie coś postanowię... ale to też nie w każdej. Muszę się zaprzeć jak osioł i wtedy daję radę :tongue4:

To pewnie całkiem pokaźną kolekcję tych modeli masz... :wink4:

To w związku z tym jedziesz do sanatorium? Namęczysz się biedaku :confused4:

Opublikowano

U mnie cierpliwości praktycznie brak... tylko w rzadkich niezwykle sytuacjach jak sobie coś postanowię... ale to też nie w każdej. Muszę się zaprzeć jak osioł i wtedy daję radę :tongue4:

wcale mi się tam jechać nie chce bo pewnie same babcie i dziadziusie tam przebywają, co do modeli to trochę ich mam, jak coś chcesz osiągnąć to trzeba się napocić :zemdlal:
Opublikowano

wcale mi się tam jechać nie chce bo pewnie same babcie i dziadziusie tam przebywają, co do modeli to trochę ich mam, jak coś chcesz osiągnąć to trzeba się napocić :zemdlal:

Komp by Ci się tam przydał z netem mobilnym. Albo weź sobie jakieś gry wciągające, co bez podłączenia do neta są o modelach nie wspomnę. Na długo tam jedziesz?

Ponoć te babcie i dziadziusie, to się tam dobrze bawią... jakieś ploteczki, romanse i inne rozrywki :gwizdanie:

Opublikowano

na cały luty :sick3: ponoć tam jakaś kafeja internetowa jest, może nie będzie tak źle, lepiej podobno źle się nie nastawiać :>

Opublikowano

No to jak luty to dasz radę. Luty ma w końcu 28 a nie 30-31 dni :wink4:

Weź sobie coś co Cię zajmie, zatęsknij za nami, to jak wrócisz prześcigniesz nawet Roberta w ilości postów :naughty:

No i dadzą Ci tam tyle zabiegów, że niejedna kobieta by Ci ich mogła zazdrościć, bo w SPA, to by zbankrutowała :tongue4:

Wrócisz jak nowo narodzony i będzie dobrze :good:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:polew: biorę ze sobą 6 książek będzie czytane :good: dobrze ze to nie przestępny rok bo było by 29 :decayed: z tymi zabiegami to 4 na dzień na więcej nasze wspaniałe państwo nie stać :rolleyes: nowo narodzony po sanatorium :no: podobno trzeba po tym wziąść tydzień urlopu :decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 13:21_________________________________________________

Opublikowano

:polew: biorę ze sobą 6 książek będzie czytane :good: dobrze ze to nie przestępny rok bo było by 29 :decayed: z tymi zabiegami to 4 na dzień na więcej nasze wspaniałe państwo nie stać :rolleyes: nowo narodzony po sanatorium :no: podobno trzeba po tym wziąść tydzień urlopu :decayed:

Ja nie przepadam za książkami :confused4:

No wziąć urlop, bo jak ruszą Ci mięśniami, to wiesz... z kopyta :tongue4: