ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 czułem się ostatnio na forum jak jakiś wyrzutek więc olałem sprawę........ :?: życie..... ale o co kaman , bo nie wiem [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:23_________________________________________________WIESIEK i BARBARA DZIĘKI
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nie Robercie, normalnie na kompie w liście Forum pokazuje mi tylko Moja A4 i Facebook w kategorii Forum Głowne a w spoty sa przeciez w forach głównych wiec o co chodzi?? Moze mi ktoś screen jak to powinno wyglądać?[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:26_________________________________________________I powiedz o co chodzilo z " czekasz na moją? " ??
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 WTF? Oco kaman? Robert Rozwiń skrót
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I powiedz o co chodzilo z " czekasz na moją? " ?? Raczej to tak brzmiało :gwizdanie: (patrz niżej ) Robercie na Twoja ??? Daniel na Twoja Więc raczej Ty mi wytłumacz
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 czułem się ostatnio na forum jak jakiś wyrzutek więc olałem sprawę........ :?: życie..... ale o co kaman , bo nie wiem [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:23_________________________________________________WIESIEK i BARBARA DZIĘKI j.w.
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A faktycznie, nie zauwazylem edycji... Nie, poprostu ciezko u mnie z czasem w sobote popołudniem, postaram sie na przyszly tydzien jeśli spot bedzie, stawic sie
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 WTF? Oco kaman? Robert Rozwiń skrót W wolnym tłumaczeniu : What The f*ck? czyli co jest k**wa ?
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 WIESIEK i BARBARA[/b] DZIĘKI Za co bosze jak ja jestem napity
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 czułem się ostatnio na forum jak jakiś wyrzutek więc olałem sprawę........ :?: życie..... ale o co kaman , bo nie wiem [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:23_________________________________________________WIESIEK i BARBARA DZIĘKI j.w. :mysli:
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Arku w lakiernictwie dzialasz osobiście? Tzn chodzi mi o to, czy masz warsztat?
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 WIESIEK i BARBARA[/b] DZIĘKI Za co bosze jak ja jestem napity jestem A ja mam mało :>
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Robert, ja sam do lustra teraz browar pije, moze sie dogadamy ?
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 czy masz warsztat? jaki potrzebujesz ? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:38_________________________________________________ Robert, ja sam do lustra teraz browar pije, moze sie dogadamy ? Browar do lustra ??? Masz kłopociki ?
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Poprostu, z alkoholi to tylko piwo spozywam . A do lustra to w przenośni, bo brakło kompanów Mechaniką zajmuje sie sam, ogarniam temat , chodzi mi o lakiernictwo a dokladniej gdzie tanio i dobrze namieszac lakier
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wiesiek , Daniel a zasilacz dalej jedzie ( w końcu to Made In China ) [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:42_________________________________________________ chodzi mi o lakiernictwo a dokladniej gdzie tanio i dobrze namieszac lakier Moja tam ostatnio jakiś lakier mieszała :gwizdanie: do włosów :kox: :kox:
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Yyyy bo teraz nie wiem czy do mnie rozmawiasz ?
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Yyyy bo teraz nie wiem czy do mnie rozmawiasz ? A do kogo ? Sam ze sobą już od dawna nie gadam , obraziłem się na niego
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Arku w lakiernictwie dzialasz osobiście? Tzn chodzi mi o to, czy masz warsztat? ja robię przygotówkę, a szwagier maluje więc działam jakby osobiście :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 blant88 też Daniel Jaki zasilacz No tyn co zgoroł
Rekomendowane odpowiedzi