wiesiek3d Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A jak podzielisz ten 4pak na np. 6-10 osób, bo chyba wszyscy spotowicze mają prawo się napić :gwizdanie: Kto Ci takich głupot naopowiadał
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A jak podzielisz ten 4pak na np. 6-10 osób, bo chyba wszyscy spotowicze mają prawo się napić :gwizdanie: "zapłatę' otrzymuje osoba VAGująca , jego sprawa co z tym zrobi
barabasz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ale ja nie mówiłem, że chcę za friko. Mi taki cennik pasuje;D Tylko pytałem czy jest gdzieś mozliwosc prędzej bo do 1 maja jeszcze troche czasu jest. Teraz przynajmniej jest cennik i wszystko jasne
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A jak podzielisz ten 4pak na np. 6-10 osób, bo chyba wszyscy spotowicze mają prawo się napić :gwizdanie: Kto Ci takich głupot naopowiadał dokładnie , nie wszyscy mają do tego PRAWO :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Robert i co ,mam wolne popołudnie pomóc koledze
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ale ja nie mówiłem, że chcę za friko. Mi taki cennik pasuje;D Tylko pytałem czy jest gdzieś mozliwosc prędzej bo do 1 maja jeszcze troche czasu jest. Teraz przynajmniej jest cennik i wszystko jasne Tu nie chodzi o cennik , bo po to jest to forum , po to są spoty , żeby sobie pomagać , ale niestety b. często jest tak , ze ktoś podjedzie my mu zvagujemy autko i już więcej się nie pojawia ... "cennik" myślę , że jest b. przystępny , z tego co się orientuję w Gliwicach biorą za vagowanie na pierwszym spocie 50 zł :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A jak podzielisz ten 4pak na np. 6-10 osób, bo chyba wszyscy spotowicze mają prawo się napić :gwizdanie: "zapłatę' otrzymuje osoba VAGująca , jego sprawa co z tym zrobi To wszyscy będą na spota z VAGiem jeździć i się bić o to kto mo auto VAGować :polew:
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Robert i co ,mam wolne popołudnie pomóc koledze Vaguj , to nie spot , "prywatnie" możesz to zrobić w Twoim cenniku :gwizdanie:
barabasz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 już rozumiem;) więc jak panie Wiesiu?
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 To wszyscy będą na spota z VAGiem jeździć i się bić o to kto mo auto VAGować :polew: Do czasu aż trzeba będzie gratisowo komuś pomóc , wtedy nikt VAGa nie weźmie :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 już rozumiem;) więc jak panie Wiesiu? Jak chcesz VAGować to wal na PW
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 już rozumiem;) Na pewno teraz myślisz sobie ale z tego Roberta ch*ujsko :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 już rozumiem;) Na pewno teraz myślisz sobie ale z tego Roberta ch*ujsko :gwizdanie: A nie
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 już rozumiem;) Na pewno teraz myślisz sobie ale z tego Roberta ch*ujsko :gwizdanie: A nie
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 już rozumiem;) Na pewno teraz myślisz sobie ale z tego Roberta ch*ujsko :gwizdanie: O tym to już wszyscy wiedzą
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 już rozumiem;) Na pewno teraz myślisz sobie ale z tego Roberta ch*ujsko :gwizdanie: O tym to już wszyscy wiedzą Te nie fikej
ROBERT Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nic trzeba sie do roboty zaś zbierać Ale ostatnio dzisiej i weekend Nara
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 już rozumiem;) Na pewno teraz myślisz sobie ale z tego Roberta ch*ujsko :gwizdanie: O tym to już wszyscy wiedzą Te nie fikej A co znajdziesz mnie
Rekomendowane odpowiedzi