Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Golf Plus :good:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli Golf mk5 ? Fajny , ale mk6 to jest bajka , Krzysiek ( ten elektr. z Gaszowic ) robił coś tam z elektr. ostatnio w takim ale wersja R-line i biały był ... masakra :slina: nowy to koszt 170 k

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:14_________________________________________________Gadał mi też , że tych mk5 bardzo dużo przewija się przez jego ręce - b. awaryjna elektronika :confused4:

Coś takiego VW Golf R-Line

Opublikowano

jo tam jednak wola Audi :decayed: ale jeszcze trocha czasu jest zanim coś kupimy, więc poczytom trocha info o tych wozidłach :wink4:

Opublikowano

Czyli Golf mk5 ? Fajny , ale mk6 to jest bajka , Krzysiek ( ten elektr. z Gaszowic ) robił coś tam z elektr. ostatnio w takim ale wersja R-line i biały był ... masakra :slina: nowy to koszt 170 k

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:14_________________________________________________Gadał mi też , że tych mk5 bardzo dużo przewija się przez jego ręce - b. awaryjna elektronika :confused4:

Coś takiego VW Golf R-Line

:slina: :slina: :slina:

Opublikowano

R-line jest konkretny :naughty:

Robert kiedy rezosz te lampki w drzwiach :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem , nie mam czasu ostatnio , jak znajdę czas to się za to wezmę , muszę podjechać do Magro kupić parę tych klipsów do drzwi bo podobno lubi zawsze kilka się ułamać , a nie chce mi się tego dwa razy ściągać itp.

Opublikowano

Nie wiem , nie mam czasu ostatnio , jak znajdę czas to się za to wezmę , muszę podjechać do Magro kupić parę tych klipsów do drzwi bo podobno lubi zawsze kilka się ułamać , a nie chce mi się tego dwa razy ściągać itp.

Ja już mam kupione :decayed: muszę tylko otwory w boczkach powycinać na te dolne lampki :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:28_________________________________________________PS. dziś auto poszło do lakiernika :naughty:

Opublikowano

No to czekamy :good:

Opublikowano

:hi:

PS. dziś auto poszło do lakiernika

Moje tez będzie potrzebować jakichś poprawek, ale to dopiero w wakacje, jak troche hajsu wpadnie :) Jest gdzieś mozliwość sprawdzenia auta VAGiem prędzej niz na spocie? Od wczoraj mam auto i chciałbym wiedziec czy nie ma za duzo błędów. A wole predzej wiedzieć i coś działać jakby miało byc ich sporo :rolleyes:

Opublikowano

Moje tez będzie potrzebować jakichś poprawek, ale to dopiero w wakacje, jak troche hajsu wpadnie :) Jest gdzieś mozliwość sprawdzenia auta VAGiem prędzej niz na spocie? Od wczoraj mam auto i chciałbym wiedziec czy nie ma za duzo błędów. A wole predzej wiedzieć i coś działać jakby miało byc ich sporo :rolleyes:

W ASO :decayed::D

Opublikowano

Hmm a wpisowe :?:

Przyjedziesz raz na spota zrobimy Vaga i już więcej się nie pojawisz :przebiegly:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:51_________________________________________________

W ASO :decayed::D:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wpisowe=krupnik? tak wywnioskowałem z poprzednich postów:P A pojawiał na pewno sie będę, bo sam narzaie nic nie ogarniam w tym aucie, więc was no.. potrzebuję;)

ASO? to pewnie sobie zażyczą jakąś konkretna kwotę za takie badanie, hm?

Opublikowano

Robert co myślisz :?:

Opublikowano

Hmm a wpisowe :?:

Przyjedziesz raz na spota zrobimy Vaga i już więcej się nie pojawisz :przebiegly:

Dokładnie , na pierwszych spotach nie VAGujemy , chyba że odpłatnie ...

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 09:57_________________________________________________

Robert co myślisz :?:

j.w. :rolleyes:

Raz mu wykasujemy błędy itp. i już więcej nie przyjedzie

Opublikowano

Za STOCKa mogę się podjąć takiego wyzwania :decayed:

Opublikowano

Za STOCKa mogę się podjąć takiego wyzwania :decayed:

Tak to jak najbardziej :good:

[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 10:01_________________________________________________Następny spot będzie chyba w Studzionce , bo niestety tym razem nie wypaliło z tym domkiem w Jejkowicach :confused4: gościu już tam sobie coś zaplanował i zaprosił jakiś gości czy cuś ... :kwasny:

Opublikowano

Następny spot będzie chyba w Studzionce , bo niestety tym razem nie wypaliło z tym domkiem w Jejkowicach :confused4: gościu już tam sobie coś zaplanował i zaprosił jakiś gości czy cuś ... :kwasny:

Spoko :wink4:

Opublikowano

A co do VAGowania "nowo przybyłych" kolegów jestem takiego zdania :

pierwszy spot - 0.7 litra czystej wódki

drugi spot - pół litra czystej wódki

trzeci spot - czteropak np. Lecha

czwarty spot - tu obowiązuje już pełna zniżka czyli usługa gratis ew. jakiś browarek :rolleyes:

Opcja dla abstynentów :kox: :

pierwszy spot - 30 zł

drugi spot - 20 zł

trzeci spot - :mysli: ( 10 zł )

czwarty spot - gratis

Opublikowano

A co do VAGowania jestem takiego zdania :

pierwszy spot - 0.7 litra czystej wódki

drugi spot - pół litra czystej wódki

trzeci spot - czteropak np. Lecha

czwarty spot - tu obowiązuje już pełna zniżka czyli usługa gratis ew. jakiś browarek :rolleyes:

Opcja dla abstynentów :

pierwszy spot - 30 zł

drugi spot - 20 zł

trzeci spot - :mysli: ( 10 zł )

czwarty spot - gratis

A jak podzielisz ten 4pak na np. 6-10 osób, bo chyba wszyscy spotowicze mają prawo się napić :gwizdanie: :decayed: