Opublikowano 11 Czerwca 201115 l :hi: tym co nie byli [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 22:35_________________________________________________ Kurna Robert ale mi się ta Etka długo aktualizuje, hmm ina 7.3 Ale myślisz , że ta 7.2 przestanie działać za 24 dni , ja myślę , ze po prostu według "nich" będzie nieaktualna i tyle , ale wszystko jeszcze będzie śmigać
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Chopy czy ktos wie czy czujnik temp wody w b5 afn jest ten sam do ecu i do klimatronika? Bo na klimatroniku mi szaleje temp i na liczniku tez ;/ skacze od 60 do 88 niezaleznie od obciazenia no i w ciagu chwili.. ma ktos pomysl? G62 - odczyt dla ECU G2 - odczyt dla wskaźnika temp. w liczniku i układu automatycznej klimatyzacji G2/G62 to ten sam czujnik ( zespolony / dwu sekcyjny ) Z tego co napisałeś wnioskuję , że masz padniętą "sekcję" G2 czujnika dwu sekcyjnego G2/G62 ... na początek do sprawdzenia wtyczka ... ale to rzadkość ... najprawdopodobniej ten czujnik masz do wymiany ... tylko proszę Cię kup ORI To i bede wiedzial czy mi to tylko zegary swiruja i klima czy ecu tez. Pierwszy raz dzis podczas powrotu ze spota mi sie cos takiego zdarzylo, nie powiem, bo po pałowaniu nieco, jechalismy sobie sprawnie z wrzosem Jesli wyjdzie ze padł to zmieniam
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l dzięki za zlota - tym co byli niestety wcześniej nie dałem rady wpaść
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Ja dziś niestety nie byłem na spocie bo odrabialiśmy piątek po Bożym Ciele
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Robert ale S4 jest THE BEST :hi: tym co nie byli [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 22:35_________________________________________________ Kurna Robert ale mi się ta Etka długo aktualizuje, hmm ina 7.3 Ale myślisz , że ta 7.2 przestanie działać za 24 dni , ja myślę , ze po prostu według "nich" będzie nieaktualna i tyle , ale wszystko jeszcze będzie śmigać PRZYPUSZCZAM ŻE JAK NIE COFNIESZ DATY TO SIĘ NIE URUCHOMI
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l To i bede wiedzial czy mi to tylko zegary swiruja i klima czy ecu tez. Pierwszy raz dzis podczas powrotu ze spota mi sie cos takiego zdarzylo, nie powiem, bo po pałowaniu nieco, jechalismy sobie sprawnie z wrzosem Jesli wyjdzie ze padł to zmieniam Dokładnie porównaj G2 z G62 ... w [b5] masz ten "komfort" , że włączasz VAGa w silniku z odczytem G62 a G2 sprawdzasz na 49 kanale klimatronika [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 22:43_________________________________________________ Robert ale S4 jest THE BEST Noooo ... prawie jak moje :tongue4:
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l https://picasaweb.google.com/H4mm3R2/SpotRybnik11062011?authkey=Gv1sRgCPzJmdXum_q91QE&feat=directlink
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l https://picasaweb.google.com/H4mm3R2/SpotRybnik11062011?authkey=Gv1sRgCPzJmdXum_q91QE&feat=directlink
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Ale i tak najfajniejszego padła nie było na tych zdjęciach :gwizdanie: ...
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Foty klasa :good: Nawet moja ma jakiś połysk haha Foty w miarę, a gdzie najlepsze wozidło :?:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 00:13_________________________________________________I co mamlasy śpicie co :?: Dupaka wom w głowie :gwizdanie: