Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:

hello Synki :hi:

Artur tos Ty juz piatke wpakowal a jeszcze glowica Cie czeka? zwykle nie przeklinam ale.. ale ja pierd_ole :confused4:

no to ten swap to jednak byla najlepsza opcja a tak to faktycznie juz chyba za pozno.. :confused4:

ale zanim zaczniesz dalej ladowac to przelicz lepiej wszystko.. moze udaloby sie odzyskac z tych czesci co wlozyles :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no chce sprawdzić wtryski i gniazda zaworowe jeszcze jak już tak daleko będzie ,ani mi nie gadaj normalnie brak słow,rozwala mnie to najbardziej ,że auto stoi ,a mi urlop leci ;( :confused4:

Opublikowano

Ło f*ck to Ty jeszcze urlop masz :wallbash:

Opublikowano

no :confused4:

Opublikowano

Artur nie martw się jak wrócę z urlopu to ochrzcimy ten nowo narodzony motorek :naughty:

Opublikowano

oby go do tego czasu zrobili

Opublikowano

No przestań

Opublikowano

:hi:

Dzięki chłopaki za słowa uznania. Nic wielkiego. Służę pomocą jak by co.

Grzesiek26gs wężyk ten przy filtrze powietrza jest tylko do zasysania powietrza przez N75 gdy musi opuścić sztangę i nawet jak go odłączysz to i tak nie ma to wpływu na pracę turbiny tyle tylko, że N75 i N18 będą zasysać w razie potrzeby powietrze nie przez filtr powietrza tylko z zewnątrz nie przefiltrowane.[br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 16:53_________________________________________________Artur współczuję. Tyle kasy ja pier... Tak dbasz o auto a tu takie niespodzianki.

Opublikowano

Życie płata figle niestety ,myślę ,że przy mojej eksploatacji i tak długo V-ka wtrzymała bezawaryjnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

myślę ,że przy mojej eksploatacji i tak długo V-ka wtrzymała bezawaryjnie :wink4:

oj masz rację :decayed:

Opublikowano

Życie płata figle niestety ,myślę ,że przy mojej eksploatacji i tak długo V-ka wtrzymała bezawaryjnie :wink4:

Lekkiego życia to ona nie ma przy Tobie :wink4: .

Wracając do wężyka wchodzącego w obudowę filtra powietrza chodziło mi oczywiście o nieszczelność, jeśli jest zagięty lub przytkany to będzie miał wpływ na pracę turbiny.

Opublikowano

myślę ,że przy mojej eksploatacji i tak długo V-ka wtrzymała bezawaryjnie :wink4:

oj masz rację :decayed:

Napisz do Audi powinni Ci dawać silniki do testów wytrzymałościowych :gwizdanie:

Opublikowano

ło matko[br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 19:41_________________________________________________Arek sprzedałeś :?:

Opublikowano

i zaś trza jechać... :kwasny::disgust:

ale odbębnić ten tydzień i tydzień wolnego, potem już z górki :)

Opublikowano

Wracając do wężyka wchodzącego w obudowę filtra powietrza chodziło mi oczywiście o nieszczelność, jeśli jest zagięty lub przytkany to będzie miał wpływ na pracę turbiny.

byl przylamany :wink4: wiec chyba to byla przyczyna :decayed:

Opublikowano

To jedź

Ja spadam na chatę narka :hi:

Opublikowano

a mam pytanie do Was...

udalo mi sie wyszarpac z a8 tylnej polki dwa glosniki (bose) i kazdy z nich ma wbudowany wzmacniacz :kox: i sa dwie wtyczki jedna na 2 piny (szary ciemny i miebieski ida do tego wzmacha plytki +MHT-), druga na 5 (zielony i zolty do -EIN+ i szary jasny, czarny, czerwony kolejno SL -UB +UB) i jak to mam podlaczyc :?: do przodu

pomozcie :notworthy:

Opublikowano

Wiechu coś ostatnio Twoje posty sa mało zrozumiałe, czytasz Ty cały wątek :P ?

Opublikowano

mi sie wydaje ze do tej 2 pinowej i bedzie :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 21:07_________________________________________________halo...i jak pomozecie :?: :!: :cool1:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 21:18_________________________________________________hm...i jedna mysl mi jeszcze sie nasunela...jak podlaczyc tego ORI piszczka (tweeter) do tego glosnika :mysli: :?: