Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Siemanko :)

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 08:30_________________________________________________

Przy takich przebiegach, to bym benzynę kupił :gwizdanie: 2.0TFSI :naughty:

Nie ma/nie było takich w [b6] :cool1:

To 1.8T angola :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 11:12_________________________________________________ja robie rocznie 30-40tys :rolleyes:

co prawda w tym roku raczej 30 :decayed:

a Robert skoro w b6 nie bylo 2.0TFSI tzn ze wypada zmienic na b7 :tongue4: ew. na b8 :evil:

Opublikowano

:hi:

a co do oleju to ja zaleje Mobilem czy Elfem i założę się że zrobie tyle samo km co na innym :decayed:

nie wiem po co tak kombinować ale oczywiście to wasze auta, wasze pieniądze i każdy robi co chce :good:

Opublikowano

:hi: doberek :)

Mam pytanko odnośnie opon zimowych...doradźcie jakie kupić najlepiej,jaka firma ...może znacie jakąś stronę na której są przystępne ceny a może wiecie gdzie najlepiej zajechać do jakiegoś serwisu kupić i przy okazji wymienić.Może ktoś z was ma do sprzedania ? Potrzebuje 4 szt. 225/45/17 ? Z góry dzięki miłej niedzieli wszystkim :good:

Opublikowano

Goodyear ultra grip 8 albo Nokian WR D3 / A3

Poszukaj na allegro / ceneo.pl

Opublikowano

dzien doberek :hi:

Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 12:27_________________________________________________

a co do oleju to ja zaleje Mobilem czy Elfem i założę się że zrobie tyle samo km co na innym :decayed:

nie wiem po co tak kombinować ale oczywiście to wasze auta, wasze pieniądze i każdy robi co chce :good:

:good:

Opublikowano

ja leje shell helix ultra extra 5w30, wymieniam co 10tkm i z tego co wiem, ten olej jest lany od 32tkm...wpis w ksiazce, a mam nakulane ~237tkm

:cool1:

Opublikowano

co do oleju to ja na lato zalalem shella racing 10W60 troche drogi ale ktos mi kiedys powiedzial ze jak cos chcesz szybciej pojechac to warto :polew:

no i fakt chyba warto :P

teraz na zime lada dzien wlewam motula 0W30 tego z kolei polecil mi Qri i fakt na zime chyba jednak lepiej miec cos rzadszego :decayed:

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie opon zimowych...doradźcie jakie kupić najlepiej,jaka firma ...może znacie jakąś stronę na której są przystępne ceny a może wiecie gdzie najlepiej zajechać do jakiegoś serwisu kupić i przy okazji wymienić.Może ktoś z was ma do sprzedania ? Potrzebuje 4 szt. 225/45/17 ? Z góry dzięki miłej niedzieli wszystkim :good:

Wyniki testu ADAC opon zimowych na rok 2011/2012 w rozmiarze 225/45 R17

1. Michelin Alpin A4

2. Bridgestone Blizzak LM-32

3. Dunlop SP Winter Sport 4D

4. Goodyear UltraGrip Performance 2

5. Uniroyal MS Plus 66

6. Toyo Snowprox S953

7. Continental WinterContact TS 830 P

8. Nokian WR D3

9. Pirelli W 240 Sottozero Serie II

10. Nexen Winguard Sport

Opublikowano

No i proszę jaki ranking :good:

Opublikowano

No i proszę jaki ranking :good:

Noo :good:

Miałem kiedyś Michały Alpin A3 i powiem szczerze , że były to za***iste oponki :good:

Opublikowano

Wyniki testu ADAC opon zimowych na rok 2011/2012 w rozmiarze 225/45 R17

1. Michelin Alpin A4

2. Bridgestone Blizzak LM-32

3. Dunlop SP Winter Sport 4D

4. Goodyear UltraGrip Performance 2

5. Uniroyal MS Plus 66

6. Toyo Snowprox S953

7. Continental WinterContact TS 830 P

8. Nokian WR D3

9. Pirelli W 240 Sottozero Serie II

10. Nexen Winguard Sport

oooooo jakie profi zestawienie :decayed:

:good:

Opublikowano

Szymek kaś Ty je nic Cie nie widać :cool1:

Opublikowano

aaaa Wiesiek ani nie godej w robocie zapierd to ni mom kiedy na forum wlyz :no: na neta nie powiem wleza :P ale z forum to je tak ze jak siedna to fru 1h nie wiem kiedy :rolleyes:

a po robocie tez trocha obowiazkow i przyjemnosci :kox:

no i teraz juz w sumie zaczynom cos trenowac na przyszly sezon to i czasu przez to fest ubywo :confused4: wczoraj prawie 2h dzis 2,5h na kole :evil:

Opublikowano

Zajedziesz się na tym kole :decayed: