Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na temat wypasu w Audi już mówiliśmy, weź takiego Passata to prawie każdy ma 4x szyby ele. i welurową tapicerkę czego w OOOO nie ma itd. itp., a auto tańsze bo VW.

Ja co raz bardziej jak już pisałem kieruję się na wschód.:naughty:

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

Spadam narka :hi:

Wołga :naughty::naughty::naughty:

---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

W passacie nie jest tak źle, nei gadajcie głupot. Jechałem ostatnio nowym peugeotem to powiem wam że ma lepiej w środku niż audi :whistling:

a jechałeś nową B8 ?

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

na temat gustów się oczywiście nie dyskutuje, ale audi ma jedno z najlepszych wnętrz, takie jest przynajmniej moje zdanie.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jechałem, Jak dla mnie jakoś wykonania taka sama jak w A6 c6... Przejedz się Peugeotem w wersji limuzyna, to nie te samochody co kiedyś. Tak samo mercedesy, kiedyś super w środku, a teraz :doh:

Jasne o gustach się nie gada, bo jednemu przypadnie do gustu wygląd audi innemu BMW a trzeciemu fiata

EDIT: Jak bym miał kasę to kupił bym sobie Lexusa is :whistling:

Opublikowano
jechałem, Jak dla mnie jakoś wykonania taka sama jak w A6 c6... Przejedz się Peugeotem w wersji limuzyna, to nie te samochody co kiedyś. Tak samo mercedesy, kiedyś super w środku, a teraz :doh:

masz na myśli tego ? http://otomoto.pl/peugeot-508-gt-C22664990.html

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

Jasne o gustach się nie gada, bo jednemu przypadnie do gustu wygląd audi innemu BMW a trzeciemu fiata

EDIT: Jak bym miał kasę to kupił bym sobie Lexusa is :whistling:

moim zdaniem, niczym szczególnym się nie wyróżnia, po części jest również tak, że jeśli danej marce coś się udało, z czegoś zasłynęła, to oczekuje się od niej nie wiadomo czego, fajerwerków najlepiej, a tymczasem konkurencja nie śpi i może faktycznie nie odstaje na tyle ile było to w przeszłości i może nie warto płacić za coś niemieckiego więcej $$$, ale gdyby to komuś z nas udało się zrobić coś co uzyskalo by szerokie uznanie na całym świecie, również byśmy przecież korzystali z tego prestiżu, który kształtował się przez lata i kazalibyśmy sobie płacić większe pieniądze, druga sprawa to, że jeśli chodzi o auta niestety nastały czasy kupy elektroniki, wszystko odwalone na pokaz, byleby jak najwięcej wyciągnąć od nabywcy, najlepiej żeby w ciągu użytkowania auta zapłacił 2 krotną jego wartość w serwisie.

IS - jedyny japoniec jakiego toleruję, jeśli chodzi o wygląd, bo Accordke spiedzielili.

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

najbardziej u audi wkurza mnie kwestia silników, obecnie technologicznie odstają np. na tle BMW.

Opublikowano

dobry :hi:

Badboy aleś to ładnie podsumował.. tak z klasą.. kurde piszesz jakieś wypracowanie w szkole:naughty: i tu ześ jego część zamieścił?:naughty:

dokładnie jest tak jak piszesz.. prestiż reklama marketing i tak działają firmy w każdej branży a dla nas użytkowników zależy ile chcemy płacić np za bezawaryjność i koszty(spalanie, przeglądy) ile za bezpieczeństwo komfort i wyposażenie a ile za sam prestiż:doh:

co do peugeota to dokładnie wczoraj rozmawiałem z kolegą- jego znajoma kupiła 508 w salonie uliarczyk i nie ma dnia żeby jej zgasły wszystkie kontrolki :whistling: ciągle coś i jest podobno wnerwiona niezniemsko- ale to jak mówie słyszałem od kolegi .. ten sam kolega za to twierdzi że zna mechanika który zajmuje się alfami i twierdzi że to super samochody :rolleyes: tylko że w pl dorywają je młodzi ludzie którzy szaleją a nie mają kasy na serwis i... psują te super auta :facepalm: hahaha

Opublikowano

:hi:

A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie.

Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami.

A jak tak dalej pójdzie to zostanie Seicento.

Opublikowano
Na temat wypasu w Audi już mówiliśmy, weź takiego Passata to prawie każdy ma 4x szyby ele. i welurową tapicerkę czego w OOOO nie ma itd. itp., a auto tańsze bo VW.

Wiesiek no wiadomo wyposażenie to szeroki temat bo akurat audi każe sobie baaardzo dużo płacić za każdy dla nich bajer a u konkurencji podstawowy element :wallbash:

ale mnie zastanawiają tylko i wyłącznie elektryczne szyby tył.. ja rozumiem fotele nawi poduszki lampki pakety środek pakety przodek pakety zadek ale w pewnej wersji wyposażenia jak dla mnie szyby tył el to obowiązek i tak jest we wszystkich samochodach w tym innych audi... a w a4 ta elektryka szyb to ja nie wiem czemu jest inaczej i choćby nie wiem jaka wersja nie jest powiedziane że elektryka będzie nie wiem czy kosztowała 10 000euro wtedy że aż tak rzadko się ktoś na nie decydował

jeśli chodzi o b6 co innego amerykańce i silniki 3.0benzyna i 2.5tdi bo w nich w większości są el szyby i może o to audi chodziło żeby tymi szybami skusić do zakupu dużego silnika :naughty:

Opublikowano

Wiesiek no wiadomo wyposażenie to szeroki temat bo akurat audi każe sobie baaardzo dużo płacić za każdy dla nich bajer a u konkurencji podstawowy element :wallbash:

ale mnie zastanawiają tylko i wyłącznie elektryczne szyby tył.. ja rozumiem fotele nawi poduszki lampki pakety środek pakety przodek pakety zadek ale w pewnej wersji wyposażenia jak dla mnie szyby tył el to obowiązek i tak jest we wszystkich samochodach w tym innych audi... a w a4 ta elektryka szyb to ja nie wiem czemu jest inaczej i choćby nie wiem jaka wersja nie jest powiedziane że elektryka będzie nie wiem czy kosztowała 10 000euro wtedy że aż tak rzadko się ktoś na nie decydował

jeśli chodzi o b6 co innego amerykańce i silniki 3.0benzyna i 2.5tdi bo w nich w większości są el szyby i może o to audi chodziło żeby tymi szybami skusić do zakupu dużego silnika :naughty:

Nie wiem dlaczego tak jest w Audi :eusathink: ja chyba kupię japońca ale Basia dostała pojebu czterech kółek:naughty:

Opublikowano
Opublikowano

A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie.

Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami.

dokładnie Wiesiek tak jest jeśli chodzi o nowe auto to mnie stać najwyżej na pandę i to nie wiem czy na tą nową hahaha :facepalm:

a accordy zawsze mi się podobały - nie wiem czy nie ma jakiegoś nowego modelu ale ten 2009 troche duży dla mnie ale bardzo ładny ;)

Opublikowano

Ten 2009 to nowy model

Opublikowano

Hello Arturo szaleńcze :tongue:

Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre :naughty: mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony :naughty:

wracając do szyb :tongue: to myślałem nad tym że może bali się centralnego zamka/zasilania akumulatora itp bo centralny działa tak że jak się zamknie to nie da rady otworzyć klamką ani z zewnątrz ani od środka (zabezpieczenie przed złodziejem) a jeśli to by się zepsuło mógłby któs zostać w zamkniętym aucie bez możliwości nawet mechanicznego otwarcia (ciągnięcie za klamkę) wtedy pozostają korbki :polew:

Opublikowano
.........

Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre :naughty: mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony :naughty:

.....

moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) :naughty: prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce

Opublikowano
.........

.....

moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) :naughty: prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce

Seves rżnięcie czeka :kox: a z tą żoną to daj se spokój, przy jednej dziurze to i kot zdechnie :naughty:

Opublikowano
.........

.....

Seves rżnięcie czeka :kox: a z tą żoną to daj se spokój, przy jednej dziurze to i kot zdechnie :naughty:

no właśnie chwilo zajś jestem na etapia szukania jednej stałej dziury :kox:

ale to jak jest teraz ma swoje pozytywy i to wielkie :tongue:

pomyliłem sprawy szyb i wyedytowałem posta jak go przeczytałem to się skapłem że w trakcie jazdy jak zamkniesz to można otworzyć klamką ;) a jeśli zamknie się z pilota to wtedy zabezpiecza klamki... koniec tego durnego tematu sorki :doh:

Opublikowano

ahhh Wiesiek Wiesiek, idź usz na ta penzyja bo se zmierzły robisz :evil2:

dla porównania:

http://otomoto.pl/audi-a4-32tys-oryginalny-przebieg-C23186486.html

http://allegro.pl/honda-accord-elegance-2-0-i-vtec-czarna-11-2009r-i2187534632.html

dobrze że Basia to złota kobieta i nie da Cię sprowadzić z słusznego toru :D:D:D

Opublikowano
.........

.....

fajno je ni :tongue:

jakby nie miała synka to już bych z nią downo kajś pojechoł :whistling:

Opublikowano
Arek a żeś dowalił :polew:

Seves masz rację, to że auto jest klubowe nie znaczy że dobre taka prawda... A co do wyposażenia to jasne wszystko można dorezać, tylko czas i skomplikowanie reania RNS-a jest o niebo łatwiejszy niż np xenonów, 4 el szyb, czy czujników

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

powiedz gdzieś ty to poczytał że rezanie rnsa jest łatwiejsze niby od 4 szyb elekt czy tym bardziej parktronica?z rns jest kupa roboty tak jak seves pisał i do tego bez 2 tysi nie ma sie co za to zabierać.a parktronica ori masz za jakieś max 600zł i jedyna trudność to puścić wiązke z modułu do kompa

Opublikowano

dla porównania:

http://allegro.pl/honda-accord-elegance-2-0-i-vtec-czarna-11-2009r-i2187534632.html

dobrze że Basia to złota kobieta i nie da Cię sprowadzić z słusznego toru :D:D:D

o urwa :shocked:

to już wiem jaką furą byda za +/- rok jeździł :dancing:

:naughty:

Opublikowano

dla porównania:

Ja ja ,yno ty w OOOO co 50 tkm bydziesz czyścił kolektor dolotowy, a w Accordzie nie bydziesz robił nic.

Chodzi mi o to że japońce są bardziej bezawaryjne, a nie zauważyłeś że ostatnimi czasy strasznie spadły ceny używanych młodych aut z grupy VAG, problem to silniki i to wszystkie.