Opublikowano 11 Lipca 201214 l AUDI A4 18 Cali xenon GWINT 1,9 TDI 110km (2479331843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie??
Opublikowano 11 Lipca 201214 l że niby pomaluje tym alumki i jak mi się odwidzi to mogę to zrzucić bez żadnej amby? czego to te ludzie nie wymyśląhttp://photos02.istore.pl/6181/photos/big/12756393.jpg za***isty motyw pomalowałbym całe auto na biało a dach zostawiłbym czarny Tylko ciekawe jaka cena za to. Bo może taka że taniej wyszło by cały samochód obkleić folią w jakimś zakładzie. Aż do nich napiszę. Co spot to inny kolor felg haha
Opublikowano 11 Lipca 201214 l ---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- że niby pomaluje tym alumki i jak mi się odwidzi to mogę to zrzucić bez żadnej amby? czego to te ludzie nie wymyśląhttp://photos02.istore.pl/6181/photos/big/12756393.jpg za***isty motyw pomalowałbym całe auto na biało a dach zostawiłbym czarny Tylko ciekawe jaka cena za to. Bo może taka że taniej wyszło by cały samochód obkleić folią w jakimś zakładzie. Aż do nich napiszę. Co spot to inny kolor felg haha 1,4-1,6K za całe auto
Opublikowano 11 Lipca 201214 l ---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- że niby pomaluje tym alumki i jak mi się odwidzi to mogę to zrzucić bez żadnej amby? czego to te ludzie nie wymyśląhttp://photos02.istore.pl/6181/photos/big/12756393.jpg za***isty motyw pomalowałbym całe auto na biało a dach zostawiłbym czarny Tylko ciekawe jaka cena za to. Bo może taka że taniej wyszło by cały samochód obkleić folią w jakimś zakładzie. Aż do nich napiszę. Co spot to inny kolor felg haha 1,4-1,6K za całe auto myśle że taniej napisałem do tej firmy ile wyjdzie ta farba bo podobno 1galon starczy na całe auto
Opublikowano 11 Lipca 201214 l ---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- że niby pomaluje tym alumki i jak mi się odwidzi to mogę to zrzucić bez żadnej amby? czego to te ludzie nie wymyśląhttp://photos02.istore.pl/6181/photos/big/12756393.jpg za***isty motyw pomalowałbym całe auto na biało a dach zostawiłbym czarny Tylko ciekawe jaka cena za to. Bo może taka że taniej wyszło by cały samochód obkleić folią w jakimś zakładzie. Aż do nich napiszę. Co spot to inny kolor felg haha 1,4-1,6K za całe auto myśle że taniej napisałem do tej firmy ile wyjdzie ta farba bo podobno 1galon starczy na całe auto Ja Ci mówię ile to koszuje w tej firmie z robotą, w USA kupisz cały zestaw z pistoletem i farbą za ok 900zł.
Opublikowano 11 Lipca 201214 l No organizujcie tam w Rbk Wpadne do was w ta sobote 14.07. Pozdro 3 majcie sie
Opublikowano 11 Lipca 201214 l Ja bym sobie chętnie felgi prysnął na jakiś dziwny kolor Chyba masz na myśli te swoje kołpaki :grin:
Opublikowano 11 Lipca 201214 l Ja bym sobie chętnie felgi prysnął na jakiś dziwny kolor Chyba masz na myśli te swoje kołpaki :grin: Ja już Ci pisałem, że mi samochód i duże felgi nie potrzebne do wyrywania d*p
Opublikowano 11 Lipca 201214 l Ja bym sobie chętnie felgi prysnął na jakiś dziwny kolor Chyba masz na myśli te swoje kołpaki :grin: Ja już Ci pisałem, że mi samochód i duże felgi nie potrzebne do wyrywania d*p Jak lubisz chopaczków to faktycznie nie potrzebne
Opublikowano 11 Lipca 201214 l Ja bym sobie chętnie felgi prysnął na jakiś dziwny kolor Chyba masz na myśli te swoje kołpaki :grin: Ja już Ci pisałem, że mi samochód i duże felgi nie potrzebne do wyrywania d*p Jak lubisz chopaczków to faktycznie nie potrzebne Ty ale ja nie mam tej samej orientacji co ty - Ty ciepły bracie Nie podjechałby mi ktoś jutro do McCleanera, bo potrzebuje 3 rzeczy i będzie w Żorach
Opublikowano 12 Lipca 201214 l nie wiecie czasem czy Robert jest w robocie bo nie idzie się dodzwonić ---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- a może ktoś z was ma pożyczyć ściągacz/klucz do odkręcenia filtra oleju ? ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ---------- spoko już mam