Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te...

mnie wypłata w plnach przychodzi i ją na 3 dzielę Pane,jakbym miał wszystko do przesiudania to bym se może kupił :whistling::wink:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja uhhmm

Opublikowano
te...

mnie wypłata w plnach przychodzi i ją na 3 dzielę Pane,jakbym miał wszystko do przesiudania to bym se może kupił :whistling::wink:

te.. na heble Cie stać, na nowe felgi Cie stać a Ty mi wyskakujesz że na sprężyny 400zł nie masz :whistling:

---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ----------

Nikt nie powiedział że już to musisz mieć :whistling:

Opublikowano

Pane to nie 400 ...to trza założyć(pln'y)....zrobić geometrię(pln'y) ...a to nic za darmo nie ma :wink:

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ----------

i jeszcze trza to czasowo ogarnąć

btw heble były do zmiany bo się starły :wink:

alu zmieniłem bo jednak mi nie podeszły :wink:

Opublikowano
Pane to nie 400 ...to trza założyć(pln'y)....zrobić geometrię(pln'y) ...a to nic za darmo nie ma :wink:

Jak wiesz z kim pogadać, to są inne ceny. Po co Ci geometria jak wahaczy nie ruszasz...

---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ----------

alu zmieniłem bo jednak mi nie podeszły :wink:

Tobie czy siemianowi :decayed:

---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ----------

PS. w sprawie tego sterownika pytałeś w ASO ?

Opublikowano

ja o tych alu marzyłem jak auto kupowałem ,a teraz były w dobrych pieniądzach więc są

Opublikowano
ja o tych alu marzyłem jak auto kupowałem ,a teraz były w dobrych pieniądzach więc są

ehe

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Sterownik przeszło 3k w aso więc pójdzie do regeneracji :wink:

Opublikowano
Sterownik przeszło 3k w aso więc pójdzie do regeneracji :wink:

Miałeś zapytać o nr części czy się zmienia z biegiem czasu czy jest Ci potrzebny taki sam jak masz a nie ile nowy kosztuje :facepalm:

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

Podaj ten nr :whistling:

Opublikowano
Opublikowano

Ty Robert wstałeś czy się kładziesz ? :decayed:

Opublikowano

bry :hi:

ja kilka dni temu wrzuciłem w końcu na przód hebelki z s4 b5 ,zmieniłem zawias (sprężyny i amorki )z eski i alu rs4b5 :decayed: w 18" w końcu

no to muszę ją teraz zobaczyć ale fele pewnie te które mi też się podobają :wink: dużo takich szerokich szprych? :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
ja kilka dni temu wrzuciłem w końcu na przód hebelki z s4 b5 ,zmieniłem zawias (sprężyny i amorki )z eski i alu rs4b5 :decayed: w 18" w końcu

no to muszę ją teraz zobaczyć ale fele pewnie te które mi też się podobają :wink: dużo takich szerokich szprych? :decayed:

Dokładnie :wink:

Opublikowano

Dokładnie :wink:

szerokie szprychy to model MAM8 :wink: