Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
seves, szkoda ze b7 bo nad ciekawym b5 albo b6 bym pomyślał :wink:

A co B7 nie ciekawe? :decayed:

...droższe...:whistling:

:decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z dychą w portfelu to mnie na wszystko stać

:hi:

Opublikowano

helloł :hi:

ale cena jak za ciekawe b6 :decayed:

moja furka w końcu odebrana.. sprzęgło strzela aż miło i autko na 2 piszczy teraz :grin:

oczywiście tylko delikatnie popróbowałem bo nie mogłem wytrzymać no i do nowego sprzęgła się trzeba przyzwyczajać bo bierze niemalże w podłodze :decayed:

no i powiem Wam.. tylko a4 .. jak ja się za nią stęskniłem.. wsiadam i wiem że to moje autko i że.. jest idealne :decayed:

Opublikowano
Robert ty może będziesz wiedział, czy budowa silnika i jego podzespoły (dokładnie chodzi mi o układ klimatyzacji) różni się w silniku AFN w wersji EU i GB?

idzie to sprawdzić w Etce?

helloł :hi:

ale cena jak za ciekawe b6 :decayed:

moja furka w końcu odebrana.. sprzęgło strzela aż miło i autko na 2 piszczy teraz :grin:

oczywiście tylko delikatnie popróbowałem bo nie mogłem wytrzymać no i do nowego sprzęgła się trzeba przyzwyczajać bo bierze niemalże w podłodze :decayed:

no i powiem Wam.. tylko a4 .. jak ja się za nią stęskniłem.. wsiadam i wiem że to moje autko i że.. jest idealne :decayed:

Arek w wersji GB silnik i sprężarka będą tak samo, tylko inne węże do układu wentylacji idą.

Seves tyś z braku auta chyba jaroł jakiś paskudne zioło.:whistling: są lepsze auta :naughty:

Opublikowano

Seves tyś z braku auta chyba jaroł jakiś paskudne zioło.:whistling: są lepsze auta :naughty:

nie przeczę :decayed:

ale nie w jednym nie w dwóch siedziałem.. prowadziłem.. a4 b6/b7 jest dla mnie najlepsze z tych którymi jeździłem :wink: dosłownie i poważnie

przede wszystkim pozycja za kierownicą.. prowadzenie.. choć przyspieszenie mogłoby być lepsze :tongue: to Vmax mnie zadowala :grin:

ale nie będę się powtarzał - od kiedy mi kumpel pożyczył b7 to to mam i to nie mija :wink:

Opublikowano

seves to git ,ze furacz odebrany

a i mi na 2-jce też piszczy ale wentylator za schowkiem bo się pewnie szczotki kończą :decayed:

Opublikowano

a i mi na 2-jce też piszczy ale wentylator za schowkiem bo się pewnie szczotki kończą :decayed:

może wystarczy przesmarować coś hmm

a mnie teraz zaczyna martwić dwumas i poduszki skrzyni i silnika :grin: na razie cisza nic nie stuka i jest elegancko ale nie wiem jak długo :doh:

bo wcześniej jak energicznie zdjąłem nogę ze sprzegła to tak delikatnie się to odbywało a jak za dużo gazu było to się ślizgnęło, a teraz jak wciskam gaz i puszczam sprzęgło to jest strzał konkret i esp mruga :grin:

pierwszy raz mam nowe sprzęgło w starym aucie :decayed: i jak tak myślę to od takich strzałów pewnie coś w d*pę dostanie więc muszę jeździć spokojnie:grin:

a w ogóle to powiem Wam że nie ma to jak fura u mechanika.. same oszczędności :decayed: taniej wyszło mnie to sprzęgło wymiana oleju i łącznika węży układu chłodzenia (przy okazji mechanik znalazł wyciek przez który prawdopodobnie zimą tracił płyn z chłodnicy:decayed: takie plastykowe ustrojstwo przykręcone chyba do bloku silnika od ściany grodziowej :facepalm:) niż tankowanie w normlanej eksploatacji bo szczerze jak nie mam furki to jakoś aklasą którą jeździłem nie lubię się wypuszczać i jadę tylko tam gdzie na prawdę trzeba :grin: a Aczwórką to się jedzie tu i tam często żeby się po prostu przejechać :facepalm:

Opublikowano

ja kilka dni temu wrzuciłem w końcu na przód hebelki z s4 b5 ,zmieniłem zawias (sprężyny i amorki )z eski i alu rs4b5 :decayed: w 18" w końcu

Opublikowano
ja kilka dni temu wrzuciłem w końcu na przód hebelki z s4 b5 ,zmieniłem zawias (sprężyny i amorki )z eski i alu rs4b5 :decayed: w 18" w końcu

No i teraz jest koza nieludzka :decayed:

Opublikowano

ee tam tak strasznie nie jest....nie będę hebla glebił bo z dzieckiem nie będę jeździł jak w gokarcie :wink:

Opublikowano

może wystarczy przesmarować coś hmm

a mnie teraz zaczyna martwić dwumas i poduszki skrzyni i silnika :grin: na razie cisza nic nie stuka i jest elegancko ale nie wiem jak długo :doh:

bo wcześniej jak energicznie zdjąłem nogę ze sprzegła to tak delikatnie się to odbywało a jak za dużo gazu było to się ślizgnęło, a teraz jak wciskam gaz i puszczam sprzęgło to jest strzał konkret i esp mruga :grin:

pierwszy raz mam nowe sprzęgło w starym aucie :decayed: i jak tak myślę to od takich strzałów pewnie coś w d*pę dostanie więc muszę jeździć spokojnie:grin:

a w ogóle to powiem Wam że nie ma to jak fura u mechanika.. same oszczędności :decayed: taniej wyszło mnie to sprzęgło wymiana oleju i łącznika węży układu chłodzenia (przy okazji mechanik znalazł wyciek przez który prawdopodobnie zimą tracił płyn z chłodnicy:decayed: takie plastykowe ustrojstwo przykręcone chyba do bloku silnika od ściany grodziowej :facepalm:) niż tankowanie w normlanej eksploatacji bo szczerze jak nie mam furki to jakoś aklasą którą jeździłem nie lubię się wypuszczać i jadę tylko tam gdzie na prawdę trzeba :grin: a Aczwórką to się jedzie tu i tam często żeby się po prostu przejechać :facepalm:

chyba musza Cię uświadomić o pewnych rzeczach :whistling:

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ----------

masakra co to za auta teraz budują i za ile kasy....

http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a6-c7-3-0tfsi-215912/index17.html#post2950465

ostatnia strona.

Opublikowano
  • Autor
Arek w wersji GB silnik i sprężarka będą tak samo, tylko inne węże do układu wentylacji idą.

ale węże ze sprężarki do chłodnicy i ze sprężarki do osuszacza są takie same prawda?

dopiero te które idą w strone kabiny są inne tak?

Opublikowano
ee tam tak strasznie nie jest....nie będę hebla glebił bo z dzieckiem nie będę jeździł jak w gokarcie :wink:

Jest tragicznie, do tego ta 18stka i wóz drabiniasty jak ta lala :decayed:

Opublikowano

Hammer trzabyło dryndnąć że na zlot jedziesz, to bych nie chodził nadupany cały weekend:decayed:

Opublikowano
Hammer trzabyło dryndnąć że na zlot jedziesz, to bych nie chodził nadupany cały weekend:decayed:

Kurna widzisz, mogłeś jechać :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

może ktoś z waszych znajomych szuka to mam na sprzedaż:

Tako Jumper X - duży zestaw 3w1

0c1b671fc0531df9m.jpg

na zdjęciu brakuje jeszcze torby, parasolki oraz folii przeciwdeszczowej. wózek oczywiście używany i nosi ślady użytkowania, zaś nosidełko i gondola głęboka w stanie idealnym.

cena: 600

Opublikowano
Opublikowano

oj tam oj tam :whistling:

Opublikowano

oj tam oj tam :whistling:

Byś tam zapodał bynajmniej jakieś -30mm, to by to tak nie straszyło i komort by został :whistling: