Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

do:bry:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: same kapelusze :)
Opublikowano

dobry :hi:

Synki temat jest.. Mam możliwość kupić taką farbę jak kiedyś Blant filmik wrzucił czyli czarny mat - guma która jak się znudzi to można ją ściągnąć :decayed:

4opakowania po 400ml za 260pln z wysyłką - mi wystarczy jedno bo chcę grile i listwę tylną w końcu malnąć :wink:

Opublikowano

Synki temat jest.. Mam możliwość kupić taką farbę jak kiedyś Blant filmik wrzucił czyli czarny mat - guma która jak się znudzi to można ją ściągnąć :decayed:

4opakowania po 400ml za 260pln z wysyłką - mi wystarczy jedno bo chcę grile i listwę tylną w końcu malnąć :wink:

Strasznie drogo, litr tej farby kosztuje 150zł, chyba że mowa o sprayu to wtedy jedna puszka kosztuje 70zł a Tobie są max dwie potrzebne :wink:

Opublikowano
:hi: Jołka
Opublikowano
Opublikowano

swoją drogą ciekawe ile by tego wyszło na całe auto?? :mysli:

Opublikowano

Strasznie drogo, litr tej farby kosztuje 150zł, chyba że mowa o sprayu to wtedy jedna puszka kosztuje 70zł a Tobie są max dwie potrzebne :wink:

no właśnie spray i piszą że najtaniej w PL ale wiadomo mogą tylko pisać :rolleyes:

Hammer myślisz że aż 2?

ja to tak delikatnie chcę potraktować tylko jeszcze nie wiem czy całe grile czy tylko ramki - raczej tylko ramki z chromem więc myślę że jedna puszeczka styknie :eusathink:

Opublikowano

swoją drogą ciekawe ile by tego wyszło na całe auto?? :mysli:

Z tego co gadał kolo, to 4L

---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ----------

no właśnie spray i piszą że najtaniej w PL ale wiadomo mogą tylko pisać :rolleyes:

Hammer myślisz że aż 2?

ja to tak delikatnie chcę potraktować tylko jeszcze nie wiem czy całe grile czy tylko ramki - raczej tylko ramki z chromem więc myślę że jedna puszeczka styknie :eusathink:

Jak tylko ten chrom to jedna styknie.

Opublikowano

Hammer przeliczyć Ci te ceny co podałeś w linku :decayed:

bo chyba coś nie tak z matematyką :kox:

jak strasznie drogo :grin: jak podałeś 74pln za 311ml a ja 65pln za 400ml z wysyłką :decayed:

Opublikowano
Hammer przeliczyć Ci te ceny co podałeś w linku :decayed:

bo chyba coś nie tak z matematyką :kox:

jak strasznie drogo :grin: jak podałeś 74pln za 311ml a ja 65pln za 400ml z wysyłką :decayed:

Tylko pisałeś że 4szt musisz kupić jednorazowo :decayed: ja bym coś z bezbarwnym podziałał :naughty:

Opublikowano

tu jest link

Sklep Conrad.pl - Ponad 100.000 produktów: Elektronika, Elektrotechnika, Komponenty, Dom i Ogród, Narzędzia, Modelarstwo i wiele innych!

nie umiem się z linkiem uporać bo strasznie długi i ujowy :decayed:

Numer produktu wpiszcie: 893475

my dostaliśmy do firmy gazetkę i teraz na www szukałem :wink:

mam nadz że wysyłka nie wyjdzie więcej niż 30pln bo teraz doczytałem że to z Niemiec wysyłają.. trzebaby zasymulować chęć zakupu i nie potwierdzić na koniec to będzie widać ile za wysyłkę doliczają

---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ----------

jest cena dostawy:

[TABLE=align: left]

[TD=class: blue1, width: 300]1.01-2 kg[/TD]

[TD=class: blue1, width: 175]20 zł[/TD]

[TD=class: blue1, width: 175]26 zł[/TD]

[TD=class: blue1, width: 300]2.01-3 kg[/TD]

[TD=class: blue1, width: 175]25 zł[/TD]

[TD=class: blue1, width: 175]31 zł[/TD]

[/TABLE]