blant88 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No ale do godziny 18 raczej sie wypogodzi i miejmy nadzieje ,że to wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Sorki Panowie ale z przyczyn ważniejszych na spocie się nie pojawię ,a tak chciałem ,może tylko na parking podskoczę pogadać. Udanego spotkania, rewelacyjnej pogody ,smacznej kiełbaski i zimnego :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 szkoda Wiesiek ale jeszcze bedzie okazja :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Panowie jak ja mam do was dojechać z Chorzowa, jak ja w życiu w Rybniku nie byłem tylko nie obiecuję, że będe na bank bo nie wiem jak wyjdzie z dzisiejszymi planami ale wolę się przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Panowie jak ja mam do was dojechać z Chorzowa, jak ja w życiu w Rybniku nie byłem tylko nie obiecuję, że będe na bank bo nie wiem jak wyjdzie z dzisiejszymi planami ale wolę się przygotować przestań krolu że nie trafisz...dej spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Panowie jak ja mam do was dojechać z Chorzowa, jak ja w życiu w Rybniku nie byłem tylko nie obiecuję, że będe na bank bo nie wiem jak wyjdzie z dzisiejszymi planami ale wolę się przygotować przestań krolu że nie trafisz...dej spokój ty ja tam w życiu nie byłem :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Panowie jak ja mam do was dojechać z Chorzowa, jak ja w życiu w Rybniku nie byłem tylko nie obiecuję, że będe na bank bo nie wiem jak wyjdzie z dzisiejszymi planami ale wolę się przygotować przestań krolu że nie trafisz...dej spokój ty ja tam w życiu nie byłem :naughty: ja też...i nie mam zamiaru być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 z rana no jakos ta pogoda sie nie sprawdzila ;( więcej optymizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 to dzieje się co u Was dziś gdzie organizatorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 to dzieje się co u Was dziś gdzie organizatorzy co mamy zabrać: wuszty, alko, kobiety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 to dzieje się co u Was dziś gdzie organizatorzy co mamy zabrać: wuszty, alko, kobiety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Panowie jak ja mam do was dojechać z Chorzowa, jak ja w życiu w Rybniku nie byłem tylko nie obiecuję, że będe na bank bo nie wiem jak wyjdzie z dzisiejszymi planami ale wolę się przygotować Krolu najprosciej powiedziawszy to wylatujesz na A4 w kier. Wroclawia i zjezdzasz na zjezdzie za "sosnica" w kier. Rybnika na droge nr 78. ta droga caly czas prosto i dolatujesz do Rybnika. jak miniesz po prawej sklep Carefour'a, a po lewej stadion żużlowy to na nastepnym rondzie skrecasz w prawo i na tym nastepnym rondzie po lewej jest stacja paliw Neste (tam wlasnie jest spot) to dzieje się co u Was dziś gdzie organizatorzy dzieje tak jak to bylo mowione juz miesiac temu :> co mamy zabrać: wuszty, alko, kobiety ? wuszty - TAK, alko - jak nie jestescie kierowcami to TAK, kobiety - jak najbardziej, do tego jeszcze jakies krzeselka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Panowie jak ja mam do was dojechać z Chorzowa, jak ja w życiu w Rybniku nie byłem tylko nie obiecuję, że będe na bank bo nie wiem jak wyjdzie z dzisiejszymi planami ale wolę się przygotować Krolu najprosciej powiedziawszy to wylatujesz na A4 w kier. Wroclawia i zjezdzasz na zjezdzie za "sosnica" w kier. Rybnika na droge nr 78. ta droga caly czas prosto i dolatujesz do Rybnika. jak miniesz po prawej sklep Carefour'a, a po lewej stadion żużlowy to na nastepnym rondzie skrecasz w prawo i na tym nastepnym rondzie po lewej jest stacja paliw Neste (tam wlasnie jest spot) to dzieje się co u Was dziś gdzie organizatorzy dzieje tak jak to bylo mowione juz miesiac temu :> co mamy zabrać: wuszty, alko, kobiety ? wuszty - TAK, alko - jak nie jestescie kierowcami to TAK, kobiety - jak najbardziej, do tego jeszcze jakies krzeselka nie mam krzesełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 to kocyk :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 BRY I nie pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 i dobrze drewno, krzeselka i stolik mam juz zapakowane w aucie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 i dobrze drewno, krzeselka i stolik mam juz zapakowane w aucie :> no częściowa ekipa z ze zaprzyjaźnionych spotów podjedzie aby frekwencja się zgadzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 cieszy mnie to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 cieszy mnie to bardzo ja też będę - też się cieszycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 no częściowa ekipa z ze zaprzyjaźnionych spotów podjedzie aby frekwencja się zgadzała :wink4 Ale mi żal że nie będę na spociku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi