Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to nie 5 zł masz rację :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Teraz se pomyślcie jak by tak w niemcowni gnojówa kosztowała 5€, to ich rozniesom.

to u nas by litr kosztował prawie 30zł :gwizdanie:

Nie ja myślę w stosunku wysokości wypłaty u nich 3000€ a u nas 3000zł a paliwo tez po 5[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 19:14_________________________________________________Ostanio podawali że ropa staniała a wczoraj zapowiadali ze zejdzie do 75$ a za minute podają ze skurwiały Orlen podnosi cenę o 35 zł na tonie gnojówy. :wallbash:

Normanie pojebany kraj, a w USA staniało paliwo od podwyżki o ok 1$ za gallon.

Wiesiek kto zarabia 3000 w pln :mysli: tylko mi nie mów trza było się uczyć
Opublikowano

Teraz se pomyślcie jak by tak w niemcowni gnojówa kosztowała 5€, to ich rozniesom.

to u nas by litr kosztował prawie 30zł :gwizdanie:

Nie ja myślę w stosunku wysokości wypłaty u nich 3000€ a u nas 3000zł a paliwo tez po 5[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 19:14_________________________________________________Ostanio podawali że ropa staniała a wczoraj zapowiadali ze zejdzie do 75$ a za minute podają ze skurwiały Orlen podnosi cenę o 35 zł na tonie gnojówy. :wallbash:

Normanie pojebany kraj, a w USA staniało paliwo od podwyżki o ok 1$ za gallon.

Musisz być DJem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

albo prezesem

Opublikowano

Andrzej my wiemy , że Wy "prywaciorze" macie więcej .... duuużo więcej ale już z nas się nie nabijaj :cool1:

:decayed:

Opublikowano

Andrzej my wiemy , że Wy "prywaciorze" macie więcej .... duuużo więcej ale już z nas się nie nabijaj :cool1:

Robert zderzak chcesz :naughty::decayed:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1634406518

Opublikowano

Robert zderzak chcesz :naughty::decayed:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1634406518

idealny do tych Twoich chińskich lamp :decayed:

Opublikowano

ale ujnia :sick3: prawie tak brzydki jak ten chiński Badboy'a :sick3: :sick3: :sick3:

[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:49_________________________________________________

na tak starym aucie jak Twoje jeszcze na lampach pisało Valeo , na moich pisze tylko na plastikach w środku nie na zew. :cool1:

Opublikowano

ale ujnia :sick3: prawie tak brzydki jak ten chiński Badboy'a :sick3: :sick3: :sick3:

Twoj ori materiał w porównaniu z moim, wypada jak laminat :decayed: chciołbyś tako chińszczyzna :tongue4:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:51_________________________________________________

[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:49_________________________________________________

na tak starym aucie jak Twoje jeszcze na lampach pisało Valeo , na moich pisze tylko na plastikach w środku nie na zew. :cool1:

ależ pewnie, to że nie masz żadnych osłon pod maską to też plusy Twego nowego auta :tongue4: nie wszystko co nowe znaczy lepsze :decayed::naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:52_________________________________________________hahaha Hammer popatrz jak robert se wziął do serca te jego chińskie lampy :decayed: aż musiał otworzyć maskę i sam się przekonać :decayed:

Opublikowano

ależ pewnie, to że nie masz żadnych osłon pod maską to też plusy Twego nowego auta :tongue4: nie wszystko co nowe znaczy lepsze :decayed::naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:52_________________________________________________hahaha Hammer popatrz jak robert se wziął do serca te jego chińskie lampy :decayed: aż musiał otworzyć maskę i sam się przekonać :decayed:

osłony mam już dawno :cool1:

o tym że pisze na nich Valeo wiedziałem w dniu kupna , wiedziałem nawet jakie daty produkcji na nich są :cool1:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tomek , bierzemy na spółę ??? :naughty::kox: :kox:

http://sklep.swissvax-detailing.pl/index.php/exterior/woski/divine-2-x-200ml.html

Opublikowano

osłony mam już dawno :cool1:

o tym że pisze na nich Valeo wiedziałem w dniu kupna , wiedziałem nawet jakie daty produkcji na nich są :cool1:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tomek , bierzemy na spółę ??? :naughty::kox: :kox:

http://sklep.swissvax-detailing.pl/index.php/exterior/woski/divine-2-x-200ml.html

kurcze musiałeś dorobić sobie osłony w nowszym aucie? biedaku ;( :friends:

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Jak w piaskownicy ..............,kto ma ładniejsze kapsle :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Arturoo do spania!!!! :bicz3: :bicz3: :bicz3:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A Ty siemian znowu komuś navi kodujesz o tej porze :mysli:

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 02:31_________________________________________________

:hi:

Opublikowano

z Wawy wróciłem. Kuuurwa jak tam się jedzie. Same przebudowy.

Z Rawy mazowieckiej troche przycisnąłem to w 2 godziny byłem w Bielsku. Ale spalanie 12 i jeden słupek (oddzielały pasuy przy robotach drogowych) poleciał w pole jak wyprzedzałem (chyba go potrąciłem jak lekko mi dupe bokiem postawiło).

Ale nie ma śladu na aucie. :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 09:20_________________________________________________http://allegro.pl/sportowe-zawieszenie-40-a4-b5-monroe-okazja-i1645255843.html[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 09:22_________________________________________________

z Wawy wróciłem. Kuuurwa jak tam się jedzie. Same przebudowy.

Z Rawy mazowieckiej troche przycisnąłem to w 2 godziny byłem w Bielsku. Ale spalanie 12 i jeden słupek (oddzielały pasuy przy robotach drogowych) poleciał w pole jak wyprzedzałem (chyba go potrąciłem jak lekko mi dupe bokiem postawiło).

Ale nie ma śladu na aucie. :decayed:

:facepalm::decayed:

Opublikowano

Siemian sarnę............. rozumiem ale Bogu ducha winnego pachołka :thumbdown:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi: :hi: