Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jo nie wiem kaj to robicie :polew::tongue4:

Na budowieeeee chopie... nie ma żartów.

Fajna robota, tylko czas nielimitowany ;( ;( ;(

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zmieńcie pracę :tongue4:

Nie narzekam ,wolę dalej robić to co robię niż składać długopisy -bo to tego cierpliwości nie mam :gwizdanie:.[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 17:38_________________________________________________Spokój jak makiem zasiał :mysli:

Opublikowano

no :naughty:

Opublikowano

Chyba się ludzie byczą nad wodą :beach:

Opublikowano

abo :JC_fan: :JC_fan: i :lazy:

Opublikowano

Albo w robocie jak ja :kwasny:

Opublikowano

albo dopiero tyra wolne mają, a tu pusto :confused4:

Opublikowano

Ida na browar i do chaty narka :hi:

Opublikowano

a jo ida popływać :zyzol:

Opublikowano

:hi: po robocie

weekend :kox:

a jutro i niedziela weselisko :kox::drunk::banan1::naughty:

mało kto w weekendy nie pracuje :gwizdanie:

Ja idę jak mi się che ( a to rzadko się zdarza :rolleyes: ), albo czasami jak mnie kierownik "przydusi" , średnio robię 8-10 sobót w roku ( w tym roku mam chyba 3 lub 4 soboty zrobione na razie ) , teraz zaczął się sezon urlopowy więc trzeba będzie nawalać w soboty ( w niedziele w żadnym wypadku nie idę , raz byłem w ciągu mojej 10-letniej "kariery" i to awaryjnie )

Opublikowano

To ja tak kolorowo nie mam Robercie :confused4: , 2 soboty lub 2 niedziele mam w każdym miesiącu ,nie licząc tych co jestem uziemiony pod telefonem (ok.200 h w miesiącu).

Opublikowano

To ja tak kolorowo nie mam Robercie :confused4: , 2 soboty lub 2 niedziele mam w każdym miesiącu ,nie licząc tych co jestem uziemiony pod telefonem (ok.200 h w miesiącu).

Ale Ty fizycznie nie robisz :cool1:Robert zamiast chodzić do szkoły to ciepał plecak z książkami psu do budy, teraz pies leży a Robert zapierd*la :decayed:

Opublikowano

Ale Ty fizycznie nie robisz :cool1:

Dokładnie , "pod telefonem" , a u Hammera auta polerujesz itp. :cool1: :gwizdanie:

Robert zamiast chodzić do szkoły to ciepał plecak z książkami psu do budy, teraz pies leży a Robert zapierd*la :decayed:

Nooo.... Dżeki te c**jsko se leży a ja napierdalam :kwasny:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja uhm pod tel.polerować auto. Szybciej na grilu :gwizdanie:

Opublikowano

Ja uhm pod tel.polerować auto. Szybciej na grilu :gwizdanie:

:wink4:

Opublikowano

DOGI gdzie to się bujasz pod Czestochową :naughty: ja mam oczy wszędzie :decayed: :decayed:

Opublikowano

DOGI gdzie to się bujasz pod Czestochową :naughty: ja mam oczy wszędzie :decayed: :decayed:

A ty kaj tak daleko sie puszczosz, ni mosz strachu :decayed:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 23:30_________________________________________________ida nyny bo na fonie sie z wami mecza :cool1:

Opublikowano

Mam rodzinke w Poraju :wink4: Nie mogłem za bardzo pobutowac bo z tyłu miałem żonę i 4 miesieczną córeczkę :wink4:

Opublikowano

Mam rodzinke w Poraju :wink4: Nie mogłem za bardzo pobutowac mój z tyłu miałem żonę i 4 miesieczną córeczkę :wink4:

A już myślałem że Ci to nie jedzie :decayed: ja mam dziewczyne w Jastrzębiu :wink4: