danielom Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 ******** wyedytowałem posta bo nie mam ochoty na kolejne przepychanki słowne.... Zle mnie odebraleś, ja tez reki nie przylozylem wtedy do tego, dlatego proponuje sie tu wyjscia "gotowe" a mimo to jest nadal opór.
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Pany dalej mi chodzi o zimę ,tylko i wyłącznie-to była propozycja luźna do pirzemyślenia ,obgadania nie do waśni :!: Nie do waśni :!:
ROBERT Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Ale macie problem Następnego spota robimy tam gdzie Arek ostatnio pisał ( koło BP ) , a w zimne dni możemy przecież spróbować spotować pod basenem "RUDA" , w zimowe miesiące na pewno będzie tam sporo miejsca ( poza tym wiem , że fani innych marek też tam mają spoty ) dodatkowo będzie można podejść do Carrefour'a ogrzać się , usiąść i zjeść/napić się czegoś ciepłego ... następną opcją mógłby być parking naprzeciw targu , w sobotę/niedzielę w godzinach wieczornych jest tam sporo miejsca ( i to już bezpłatnie ) a stąd b.blisko do PLAZ'Y i FOCUS'A ... Nara
danielom Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Arturze znalazles cos dla mnie czy nie bylo dzis mozliwosci?
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Daniel ja tam byłem dziś dopiero wieczorem ,nie miałem furki bo kumpel siedział po godzinach w racy i dopiero wieczorem (20) pojechałęm po części ,które mi GRYFI załatwił. Jak jutro będę miał autko o normalnej godzinie to podjadę i poszukam poduchy do Twojego .
danielom Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jakbys byl przy okazji, tam nie ma cisnienia Choc jak tak chodze kolo niej , to glaszcze po dachu Masakra, jak bez reki...
Arturoo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 wiem o czym piszesz tyle,że ja mojej nie widzę
danielom Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jak widze taka pognieciona i zmieniona to az ;(
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Po szychcie. Uuu po nocce, to kładź się spać
Polko_V Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 :hi: zescie spamowali przez te pare dni teraz go przy
Polko_V Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 nie jeszcze nie a masz jakas manetke [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 10:10_________________________________________________na tyle co mam czasu to nie widze zadnej manetki
Polko_V Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 fisa do b5 polifta [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 10:23_________________________________________________avanta czyli do mojego
danielom Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Manetki sa ale za kosmiczne pieniadze, trza czekac az sie cos trafi po taniu.
Polko_V Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 no dokladnie...a mi az tak spieszno nie ma ale wiesz lepiej by bylo jakby juz bylo a tarcze jak bedzie manetka to przeloze, bo codzien to mam przed oczami to wiesz musi to jaos wygladac [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 10:29_________________________________________________no coz musze juz sie zbierac do roboty 3mcie sie
Arturoo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 jakiej manetki szukasz :gwizdanie: ,pod tempomat ,pod fis ...?
Rekomendowane odpowiedzi