Pretor Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Dzięki Wiesiek. Więc tragedii nie ma. Trochę martwi mnie ta gleba bo to ładnie wygląda ale to nie na nasze drogi.
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Przypuszczam że bez problemów znajdziesz kogoś z forum kto zamieni się na swój standard.
Pretor Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Musiał bym go podnieść i założyć jakieś bardziej cywilizowane fele, max 17".[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 19:00_________________________________________________
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Spokojnie zamienisz na standard zawieche, a fele są fajne to i 17 ładne za nie dostaniesz.
Pretor Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Na spokojnie trzeba się zastanowić bo dzisiaj ją wyczaiłem . Podoba mi się bo jest czarna i ma ciemny środek a mi to pasuje. Szkoda tylko że nie ma skrzyni 6-cio biegowej. Już zaczynam się doczepiać . To cały ja.
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Masz rację, jak szukasz czegoś porządnego to szukaj takiego auta jak chcesz, jak ma mieć 6 biegów to mam mieć i już. Choć w 5 mniej będziesz mieszał biegami
Pretor Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Dzwoniłem do gościa i powiedział, że VIN może mi jutro podać. Jak mi poda, a będę zdecydowany to go Wam podeślę. Wiem, że wybrzydzać za bardzo nie można bo w końcu nie kupuję nowego auta w salonie i nie mam na niego 300 tyś, więc trzeba iść na pewien kompromis .[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 19:27_________________________________________________A reszta towarzyszy gdzie? Na pewno walom już gorzoła :gwizdanie: .
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Bierz VIN i do ARKA lub ARTURA jutro uderz. Ja za chwilę też będę się umilał w końcu dzisiaj dzień chłopca
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Reszta to już chyba zalana bo nawet nic nie piszą, ostatnio jest jakaś posucha.
ROBERT Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Co powiecie na tą A4? http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-130km-super-stan-niemcy-C20583980.html Bardzo fajna ( tyle można powiedzieć ze zdjęć ) ale tak jak Wiesiek napisał najpierw VIN i do ASO później na oględziny ... tylko ( jeżeli ta książka jest prawdziwa i rzeczywiście autko ma taki przebieg ) , żeby Ci ją ktoś spod nosa nie sprzątnął :gwizdanie: ... ta naklejka która jest na zdjęciu gdzie widoczny jest silnik ( patrząc na zdjęcie po lewej stronie zamka ) jest z wymiany rozrządu ( powinna na niej być data i przebieg )
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Co powiecie na tą A4? http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-130km-super-stan-niemcy-C20583980.html Bardzo fajna ( tyle można powiedzieć ze zdjęć ) ale tak jak Wiesiek napisał najpierw VIN i do ASO później na oględziny ... tylko ( jeżeli ta książka jest prawdziwa i rzeczywiście autko ma taki przebieg ) , żeby Ci ją ktoś spod nosa nie sprzątnął :gwizdanie: ... ta naklejka która jest na zdjęciu gdzie widoczny jest silnik ( patrząc na zdjęcie po lewej stronie zamka ) jest z wymiany rozrządu ( powinna na niej być data i przebieg ) Z tym ASO to tak jak pisalem ,ale sprzet godny uwagi
Pretor Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Co powiecie na tą A4? http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-130km-super-stan-niemcy-C20583980.html Bardzo fajna ( tyle można powiedzieć ze zdjęć ) ale tak jak Wiesiek napisał najpierw VIN i do ASO później na oględziny ... tylko ( jeżeli ta książka jest prawdziwa i rzeczywiście autko ma taki przebieg ) , żeby Ci ją ktoś spod nosa nie sprzątnął :gwizdanie: ... ta naklejka która jest na zdjęciu gdzie widoczny jest silnik ( patrząc na zdjęcie po lewej stronie zamka ) jest z wymiany rozrządu ( powinna na niej być data i przebieg ) Trochę się obawiam, że niby wszystko ma być ok a później przyjadę na miejsce i d*pa bo będzie coś nie tak z autem (miałem już tak dużo razy), ale jak nie zobaczę to nie będę wiedział jakie jest naprawdę.[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:32_________________________________________________A gdzie Artura wcięło?
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Pije wode w bielsku bo w dybolu zrec nie daja :gwizdanie:
Pretor Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Pije wode w bielsku bo w dybolu zrec nie daja :gwizdanie: :> Fakt, mioł walić do basa.
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Mie juz tez grzmi ,ale ida nyny bo jutro z Sevesem chca brynyc na moto
Pretor Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Miałem kiedyś Jawę Sport, później Suzuki 1000 takie starsze, ale to było lata temu i co wiosna jak motory wyjeżdżają na sezon to strasznie mnie ciągnie żeby sobie znowu coś kupić .[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:48_________________________________________________Narka.
Rekomendowane odpowiedzi