Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Ja tak kiedyś jechałem do rodzinki na pogrzeb ( 150-180 km/h na A4 ) , spóźnieni byliśmy , śnieg dawał jak rzadko kiedy , dopiero jak zobaczyłem na przeciwnym pasie konkretny wypadek troszkę zwolniłem no to wtedy człowiek moment stygnie I co ciekawe auto spadło z mostu który leciał nad A4 właśnie na tą autostradę , pomyśl jak to wyglądało ostro :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no tera to juz ide na pewno dobranoc wszystkim
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no juz pokulane kluski z dziurka mnie tez przybedzie pare dzionkow zielonego...tylko nie wiem ile 5
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no tera to juz ide na pewno dobranoc wszystkim Nara
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 zaś na posterunku my zostali ,H4mm3R dzisiaj coś nie oddzywał ,on skrzynie u Bart-s'a robić miał wczoraj i dzisiaj chyba[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:31_________________________________________________ciekaw jestem jak mu to będzie chodziło teraz
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Ja tak kiedyś jechałem do rodzinki na pogrzeb ( 150-180 km/h na A4 ) , spóźnieni byliśmy , śnieg dawał jak rzadko kiedy , dopiero jak zobaczyłem na przeciwnym pasie konkretny wypadek troszkę zwolniłem no to wtedy człowiek moment stygnie I co ciekawe auto spadło z mostu który leciał nad A4 właśnie na tą autostradę , pomyśl jak to wyglądało ostro :gwizdanie: Przejeżdżałem obok [ na przeciwnym pasie to się stało ( Katowice = Wrocław ) ] a później się dowiedziałem jak to było dokładnie z TV ( było to w Katowicach na A4 ) jakieś 4-5 lat temu [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:31_________________________________________________ H4mm3R dzisiaj coś nie oddzywał ,on skrzynie u Bart-s'a robić miał wczoraj i dzisiaj chyba No , w Poznaniu chyba jest
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 masakra, nieraz przy głupotach i nawet na małej prędkości idzie nabroić
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Wiesiek coś do Ciebie i Basi Dzisiaj byłem u fatra na urodzinach i my gadali trochę na ten temat Na niebiesko moje , na czerwono moje i brata [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:35_________________________________________________ masakra, nieraz przy głupotach i nawet na małej prędkości idzie nabroić No A jak to zobaczyłem to od razu noga z gazu
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 będziesz handlował ziemią :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 będziesz handlował ziemią :gwizdanie: Może kiedyś [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:39_________________________________________________Za ~ 5 lat
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ziemie se zostaw to jest lepsze od obligacji :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:39_________________________________________________zaraz wroce
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Wiem , wiem Ale myślę , coś kiedy sprzedać i postawić jakiś domek ( z za***istym garażem ) Ja też ZW , idę spalić [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:42_________________________________________________I nawet Artur zniknął :gwizdanie: czyżby UFO
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 jestem ale za minute zas musze uciekac na tk ,bo przywiozly 3 karetki z wypadku ludzi[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:54_________________________________________________wpadne tu po wszystkim
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 jestem ale za minute zas musze uciekac na tk ,bo przywiozly 3 karetki z wypadku ludzi[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:54_________________________________________________wpadne tu po wszystkim No bo myślałem , że Cię Ufoki porwali :gwizdanie: Fajny projekt z DW ( ostatnie fotki tej A4 - dachu ) http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=57035[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:59___________________________________________________________________________________________________________________________________________________ A tu takie se mycie "zadupconej" A4 http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=200841
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ten pierwszy link gdybym miał garaż to bym sobie pozwolił na takie zabawy z autem ,można w tym momencie trzymać tyle specyfików,własną myjkę i wiele innych rzeczy
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Te odbicia garażu na lakierze [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 00:49_________________________________________________Spadam nynać Narka
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Te odbicia garażu na lakierze zajefajnie to wyglądało
A-rek Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 z rana no fajnie tak się patrzy na takie mycie samochodów ale ile to kosztuje :gwizdanie: i z drugiej strony to nie na nasze warunki, znaczy na moje bo ja auta używam na co dzień (do sklepu, do pracy, itd). gdybym miał dwa samochody i jednego tylko na weekendowe wycieczki to można się w coś takiego pobawić gdzieś mam też link do takiego tematu, zaraz go poszukam....
H4mm3R Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 09:26_________________________________________________ zaś na posterunku my zostali ,H4mm3R dzisiaj coś nie oddzywał ,on skrzynie u Bart-s'a robić miał wczoraj i dzisiaj chyba[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:31_________________________________________________ciekaw jestem jak mu to będzie chodziło teraz We Wrześni byłem, pompa wymieniona, poza tym pozostały stan skrzyni jak na mój przebieg jest w zajedwabistym stanie(łańcuch jak nowy) , znowu można za***rdalać [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 09:30_________________________________________________Arku jutro Ci podam ceny na pw
Rekomendowane odpowiedzi