Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dobry spot jak na początek ale czy to przetrwa ale mam bombę
ROBERT Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wszystkim Ja też dziękuję za SPOTA Teraz dopiero wróciłem do domu ...
miron78 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 i dzięki za spocik dobrze, że pogoda dopisała
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo to mialo byc larmo :?: a tak zawsze opowiadacie jak to gliny nalot na wasze imprezy robia ale czy to przetrwa dzieki ze w nas wierzysz Teraz dopiero wróciłem do domu ... arbuz smakowal :?: jeszcze raz dzieki wszystkim przybylym
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo to mialo byc larmo :?: a tak zawsze opowiadacie jak to gliny nalot na wasze imprezy robia jeszcze jeden reed's i by wpadli :naughty:
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 panowie powoli musimy myslec co i kiedy dokladnie robimy na nastepnego spota :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 panowie powoli musimy myslec co i kiedy dokladnie robimy na nastepnego spota :gwizdanie: no napewno się odbędzie 28.Sierpnia :>
blant88 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no i napewno to bedzie weekend no i co będziemy robić to Bóg jeden wie co
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 panowie powoli musimy myslec co i kiedy dokladnie robimy na nastepnego spota :gwizdanie: no napewno się odbędzie 28.Sierpnia :> no i napewno to bedzie weekend to i ja dodam, że na pewno będzie to sobota i na pewno pisze się na pewno osobno :decayed:
blant88 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 to i ja dodam, że na pewno będzie to sobota i na pewno pisze się na pewno osobno :decayed: I to już nas cieszy :>
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 to i ja dodam, że na pewno będzie to sobota i na pewno pisze się na pewno osobno :decayed: I to już nas cieszy :> :wink4:
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 panowie powoli musimy myslec co i kiedy dokladnie robimy na nastepnego spota :gwizdanie: no napewno się odbędzie 28.Sierpnia :> :thumbdown: Mnie nie będzie ...
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Robert a kiedy wracasz z urlopu :?:
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Robert a kiedy wracasz z urlopu :?: 30 lub 31 sierpnia
Rekomendowane odpowiedzi