ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Robert gdzie u ciebie sie znajduje pompa tandem vacuum :?: za pokrywą zaworów , od strony ściany grodziowej mógłbyś jaśniej Na końcu wałka rozrządu :polew: :polew: Toś mu wytłumaczył :kox: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:42_________________________________________________ To Kasia trenowała boks, a nie On Ale jakieś tam chwyty/ciosy podobno zna :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 proszę tu tyle nie spamować bo już bielskie przeskoczyliscie ze stronami ;(. życie Tako pamięć potrzebuja dokładnie tako 1GB A co zdarzo Ci się co raz częściej zapomnieć :polew: Dokładnie ,ale musisz wszystkim godać on każdego podkabluje :decayed: Ciekawe kaj tyn Jastrzębiok przebywa, że tu jeszcze nic nie napisał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: lepij nic nie godom :kox: Zaś jechał na panienki :polew: bo ja to Ty Wrócił Papa smerf :polew: nadrabiałem spam [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:43_________________________________________________dobra ,jestem
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 respekt za te cytaty a zwłaszcza moje
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 respekt za te cytaty a zwłaszcza moje Nooo i to wszystko z kom ?
blant88 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Robert gdzie u ciebie sie znajduje pompa tandem vacuum :?: za pokrywą zaworów , od strony ściany grodziowej mógłbyś jaśniej jak podniesiesz maska to za silnikiem, przed aku [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:36_________________________________________________Wrócił Papa smerf :polew: podziekowal
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Robert dzięki za kawusie i ciacho Wiesiek fajna ta Twoja motorynka H4mm3R za***iście spasowaną masz podkładkę pod antene CB :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:48_________________________________________________ respekt za te cytaty a zwłaszcza moje Nooo i to wszystko z kom ? wystarczy normalny telefon do tego [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:49_________________________________________________i szybki internet po play'u
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Robert dzięki za kawusie i ciacho Spoko Wiesiek fajna ta Twoja motorynka Nooo H4mm3R za***iście spasowaną masz podkładkę pod antene CB :polew: :polew: :polew: _________________________________________________ A ja też potrafię cytować :gwizdanie: :tongue4:
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 H4mm3R za***iście spasowaną masz podkładkę pod antene CB :polew: :polew: Ześ sie z tym cackoł i jeszcze ześ to zdupczył :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Wiesiek fajna ta Twoja motorynka Dzięki
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 H4mm3R za***iście spasowaną masz podkładkę pod antene CB :polew: :polew: Ześ sie z tym cackoł i jeszcze ześ to zdupczył :gwizdanie: Bo mieli my mu tego dachu nie równać , lepiej wyszło by na tym pokrzywionym :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Bo mieli my mu tego dachu nie równać , lepiej wyszło by na tym pokrzywionym :gwizdanie: :polew:
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 A ja też potrafię cytować :gwizdanie: :tongue4: czad [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:56_________________________________________________ H4mm3R za***iście spasowaną masz podkładkę pod antene CB :polew: :polew: Ześ sie z tym cackoł i jeszcze ześ to zdupczył :gwizdanie: Bo mieli my mu tego dachu nie równać , lepiej wyszło by na tym pokrzywionym :gwizdanie: mówiłem żwirkiem przelecieć ,to żeś się uparł na pastę lekko ścierną :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:57_________________________________________________ Wiesiek fajna ta Twoja motorynka Dzięki w moim typie ,tylko ja takich zabawek się boję
seves Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 ... Wave se odposc Czemu ? Chodzi mi o Wave S8500 , wiem , że jest na Bada OS ale też podobno to fajnie wszystko śmiga [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:37_________________________________________________Może ma ktoś na zbyciu jakiegoś Samsunga ew. HTC Robert no ja Ci sie moge o galaxy S spytac.. czy kumpel go chce jeszcze sprzedac sorry synki ale jo dalij spam nadrabiom :gwizdanie: :polew:
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 3 godziny mnie nie było i 4 strony musiałem też nadrobić [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:00_________________________________________________się ostatnio rozkręcili :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Robert no ja Ci sie moge o galaxy S spytac.. czy kumpel go chce jeszcze sprzedac To zapytaj się , ale na pewno będzie drogi sorry synki ale jo dalij spam nadrabiom :gwizdanie: :polew: Tyś je 20 lot za murzynami jeszcze :gwizdanie: :tongue4: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:02_________________________________________________ 3 godziny mnie nie było i 4 strony musiałem też nadrobić [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:00_________________________________________________się ostatnio rozkręcili :gwizdanie: Coraz chłodniej na dworze to i spam leci coraz szybciej
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no trochę tego było klepnięte jak przyjechałem więc się seves'owi nie dziwię ,ze ma tyle zaległości do nadrobienia
Rekomendowane odpowiedzi