Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze chwilka

:kox:

I co :gwizdanie:

No dawaj :paker:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to dawaj :silacz:

:decayed:

:decayed:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:39_________________________________________________

Jeszcze chwilka

:kox:

I co :gwizdanie:

No dawaj :paker:

starszy jesteś to idziesz pierwszy :gwizdanie:

Opublikowano

:decayed:

Jakoś słabo :gwizdanie:

Opublikowano

No to znowu żarcia w rybolu na spocie nie będzie :gwizdanie:

Opublikowano

starszy jesteś to idziesz pierwszy :gwizdanie:

Wiesiek , Wiesiek , Wiesiek ... :yeah:

[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:42_________________________________________________

Znowu żarcie :gwizdanie:

Zaraz się zacznie :kox::naughty:

Opublikowano

to była groźba karalna :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

I o to chodzi :tongue4:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:43_________________________________________________

to była groźba karalna :polew: :polew: :polew: :polew:

No nie wiem :naughty:

Opublikowano

A teraz tak serio co myślicie o mojej propozycji którą niedawno przedstawiłem na temat zimowych spotów ?

Opublikowano

Ale choć Szymonowi troszkę spamu napisaliśmy w wątku ( zyskał też rozgłos na forum ) :gwizdanie: :decayed:

no dokladnie Synki jeszcze roz dzieki bardzo :P

:notworthy:

Robert no ja Ci sie moge o galaxy S spytac.. czy kumpel go chce jeszcze sprzedac :wink4:

To zapytaj się , ale na pewno będzie drogi :kwasny:

sorry synki ale jo dalij spam nadrabiom :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Tyś je 20 lot za murzynami jeszcze :gwizdanie: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:02_________________________________________________

3 godziny mnie nie było i 4 strony musiałem też nadrobić :naughty:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:00_________________________________________________się ostatnio rozkręcili :gwizdanie:

Coraz chłodniej na dworze to i spam leci coraz szybciej :naughty:

no czuc od razu ze wieczory dluzsze bo to je masakra ... sie jeszcze nie wkur-wiom ale spam czytom a w miedzyczasie nowy spam rosnie :rolleyes:

no trochę tego było klepnięte jak przyjechałem więc się seves'owi nie dziwię ,ze ma tyle zaległości do nadrobienia

Arturo ja tu przed chwila dopiero z soboty konczylem bo do tej pory nie bylo czasu sie za to profesjonalnie zabrac :decayed:

Arturoo

a jak tam fura w ogole? jezdzisz juz? dobrze zrozumialem ze jeszcze na jakies czesci czekasz :embarrassed:

Opublikowano

pier..le będę jeździł na BB tam zawsze jest :gwizdanie:

:foch:

Opublikowano

Np. parking ( bodajże nr.1 ) w Rybniku i bliskość Plazy , Focus'a itp. :naughty:

Opublikowano

A teraz tak serio co myślicie o mojej propozycji którą niedawno przedstawiłem na temat zimowych spotów ?

Co i gdzie bo pamięć nawala :tongue4:

Opublikowano

Arturoo

a jak tam fura w ogole? jezdzisz juz? dobrze zrozumialem ze jeszcze na jakies czesci czekasz :embarrassed:

jeżdżę ,czekam na sprężynki zaworowe,jak przyjdą to do Wojtusia wracam i rozbieranie od nowa :gwizdanie:

Opublikowano

no czuc od razu ze wieczory dluzsze bo to je masakra ... sie jeszcze nie wkur-wiom ale spam czytom a w miedzyczasie nowy spam rosnie :rolleyes:

Pier-dol spam , dawaj LIVE :cool1::wink4:

Opublikowano

nie pamiętam też :embarrassed:

Opublikowano

Co i gdzie bo pamięć nawala :tongue4:

Np. parking ( bodajże nr.1 ) w Rybniku i bliskość Plazy , Focus'a itp. :naughty:

:cool1:

Opublikowano

Myślę żeby wypróbować parking proponowany przez Arka,wydaje mi się że tam też jest w pobliżu jakaś knajpka :wink4:

Opublikowano

Ew. parking koło kąpieliska "Ruda" i bliskość Carrefur'a

Opublikowano

żarcie jest :?:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:49_________________________________________________żarcie jest :?:

Opublikowano

Pier-dol spam , dawaj LIVE :cool1::wink4:

no az mi sie kurw same przeklenstwa cisna ale jest...

victoria hahaha dalem rade :kox:

ida spac :rolleyes:

zartowalem posiedza chwila live :naughty:

yno ida do kibla bo mie jus cisnie fest :tongue4: