ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Jeszcze chwilka I co :gwizdanie: No dawaj
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 No to dawaj [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:39_________________________________________________ Jeszcze chwilka I co :gwizdanie: No dawaj starszy jesteś to idziesz pierwszy :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 No to znowu żarcia w rybolu na spocie nie będzie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 starszy jesteś to idziesz pierwszy :gwizdanie: Wiesiek , Wiesiek , Wiesiek ... [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:42_________________________________________________ No to znowu żarcia w rybolu na spocie nie będzie :gwizdanie: Znowu żarcie :gwizdanie: Zaraz się zacznie
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 No to znowu żarcia w rybolu na spocie nie będzie :gwizdanie: to była groźba karalna :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 I o to chodzi [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:43_________________________________________________ No to znowu żarcia w rybolu na spocie nie będzie :gwizdanie: to była groźba karalna :polew: :polew: No nie wiem
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 A teraz tak serio co myślicie o mojej propozycji którą niedawno przedstawiłem na temat zimowych spotów ?
seves Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ale choć Szymonowi troszkę spamu napisaliśmy w wątku ( zyskał też rozgłos na forum ) :gwizdanie: no dokladnie Synki jeszcze roz dzieki bardzo Robert no ja Ci sie moge o galaxy S spytac.. czy kumpel go chce jeszcze sprzedac To zapytaj się , ale na pewno będzie drogi sorry synki ale jo dalij spam nadrabiom :gwizdanie: :polew: Tyś je 20 lot za murzynami jeszcze :gwizdanie: :tongue4: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:02_________________________________________________ 3 godziny mnie nie było i 4 strony musiałem też nadrobić [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:00_________________________________________________się ostatnio rozkręcili :gwizdanie: Coraz chłodniej na dworze to i spam leci coraz szybciej no czuc od razu ze wieczory dluzsze bo to je masakra ... sie jeszcze nie wkur-wiom ale spam czytom a w miedzyczasie nowy spam rosnie :polew: no trochę tego było klepnięte jak przyjechałem więc się seves'owi nie dziwię ,ze ma tyle zaległości do nadrobienia Arturo ja tu przed chwila dopiero z soboty konczylem bo do tej pory nie bylo czasu sie za to profesjonalnie zabrac Arturoo a jak tam fura w ogole? jezdzisz juz? dobrze zrozumialem ze jeszcze na jakies czesci czekasz
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 pier..le będę jeździł na BB tam zawsze jest :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Np. parking ( bodajże nr.1 ) w Rybniku i bliskość Plazy , Focus'a itp.
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 A teraz tak serio co myślicie o mojej propozycji którą niedawno przedstawiłem na temat zimowych spotów ? Co i gdzie bo pamięć nawala
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Arturoo a jak tam fura w ogole? jezdzisz juz? dobrze zrozumialem ze jeszcze na jakies czesci czekasz jeżdżę ,czekam na sprężynki zaworowe,jak przyjdą to do Wojtusia wracam i rozbieranie od nowa :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no czuc od razu ze wieczory dluzsze bo to je masakra ... sie jeszcze nie wkur-wiom ale spam czytom a w miedzyczasie nowy spam rosnie :polew: Pier-dol spam , dawaj LIVE
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 A teraz tak serio co myślicie o mojej propozycji którą niedawno przedstawiłem na temat zimowych spotów ? nie pamiętam też
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 A teraz tak serio co myślicie o mojej propozycji którą niedawno przedstawiłem na temat zimowych spotów ? Co i gdzie bo pamięć nawala Np. parking ( bodajże nr.1 ) w Rybniku i bliskość Plazy , Focus'a itp.
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Np. parking ( bodajże nr.1 ) w Rybniku i bliskość Plazy , Focus'a itp. Myślę żeby wypróbować parking proponowany przez Arka,wydaje mi się że tam też jest w pobliżu jakaś knajpka
ROBERT Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ew. parking koło kąpieliska "Ruda" i bliskość Carrefur'a
Arturoo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 żarcie jest :?: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 22:49_________________________________________________żarcie jest :?: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
seves Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no czuc od razu ze wieczory dluzsze bo to je masakra ... sie jeszcze nie wkur-wiom ale spam czytom a w miedzyczasie nowy spam rosnie :polew: Pier-dol spam , dawaj LIVE no az mi sie kurw same przeklenstwa cisna ale jest... victoria hahaha dalem rade ida spac zartowalem posiedza chwila live yno ida do kibla bo mie jus cisnie fest
Rekomendowane odpowiedzi