Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

stare ale :good:

Opublikowano

ale popis niezły :wink4:

Czyste popierdolone debile :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ale popis niezły :wink4:

Czyste popierdolone debile :wallbash: :wallbash: :wallbash:

No

Opublikowano

Mam nadzieję , że dostali dożywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów :cool1:

Opublikowano

Mam nadzieję , że dostali dożywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów :cool1:

I zakaz wychodzenia między ludzi :naughty:[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 15:34_________________________________________________Fajki mi się skończyły a i browca bym szarpnął, f*ck :kwasny:

Opublikowano

Fajki mi się skończyły a i browca bym szarpnął, f*ck :kwasny:

Poślij młodego do sklepu :gwizdanie:

Opublikowano

Fajki mi się skończyły a i browca bym szarpnął, f*ck :kwasny:

Poślij młodego do sklepu :gwizdanie:

Dawno się ulotnił w miasto :decayed:[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 15:37_________________________________________________http://twojepc.pl/news_wiecej.php?id=24968&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Twojepcpl+%28TwojePC.pl%29[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 15:40_________________________________________________Robert spodoba Ci się

[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 15:51_________________________________________________I jeszcze

Opublikowano

tyn pierwszy filmik kozak co on wyprawio z tym helicoptyrem :evil:

Opublikowano

Spadam zagłosować i do kościoła.

Opublikowano

Spadam zagłosować i do kościoła.

na kim krzyzyk stawiacie ?

Opublikowano

widzę że wczoraj imprezka była :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 16:31_________________________________________________Mervin jak na tym lapku od ciebie utworzyć sobie drugą partycję"D" :?: i co zrobić aby wifi działało :confused4:

Opublikowano

programem partition magic najlpiej lub od nowa formatjac dysk przy instalacji xp

wifi zainstalowane stery masz, - to miedzy matryca a klawiatura - sa przyciski tam nacisnac chyba globus lub fale odczekac 5-10sek i powinno zadzialac

Opublikowano

wifi zainstalowane stery masz, - to miedzy matryca a klawiatura - sa przyciski tam nacisnac chyba globus lub fale odczekac 5-10sek i powinno zadzialac

aaaaa, spróbujem :embarrassed:

Opublikowano

głosowaliście już ,na kogo stawialiście ? :naughty::mysli:

Opublikowano

:no:
Opublikowano

Palikot :good:

Opublikowano

:no:

:bicz3:

bo........ :wallbash: -to wiesz ,że popierasz partię , na którą byś na pewno nie głosował :gwizdanie:

Opublikowano

nie ogladam tv nie czytam o polityce, bo i tak kradną do własnej kapsy i pierdzą w stołki, wiec olewam ich ciepłym moczem,

z życia wiem że jak masz liczyć, licz na siebie (oczywiście jest grupka ludzi na których można polegać i ufać lecz jest nieduża)

tyle na temat polityki :wink4:[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 17:15_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a6-4200-v8-ful-opcja-sprawdz-okazja-i1855719568.html tego nie kupować Arek jakbyś szukał http://www.a6klub.pl/audi-a6-pakiet-s6-42-300km-2002-inowroclaw-vt37235.htm#435348

Opublikowano

nie ogladam tv nie czytam o polityce, bo i tak kradną do własnej kapsy i pierdzą w stołki, wiec olewam ich ciepłym moczem,

z życia wiem że jak masz liczyć, licz na siebie (oczywiście jest grupka ludzi na których można polegać i ufać lecz jest nieduża)

tyle na temat polityki :wink4:

potem nie ma co narzekać :gwizdanie: