A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Robert a kiedy wracasz z urlopu :?: 30 lub 31 sierpnia no to niestety musimy zrobic spot w ostatni weekend bo tak to sobie ustalilismy
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no to niestety musimy zrobic spot w ostatni weekend bo tak to sobie ustalilismy spoko
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a jak robisz w przyszlym tygodniu :?:
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a jak robisz w przyszlym tygodniu :?: tego to się dowiem dopiero w piątek , ale będę walczył żeby iść na rano jak nic mi nie wyskoczy to pojadę z Wami do Gliwic
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 myslalem o wtorku i Katowicach :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 myslalem o wtorku i Katowicach :gwizdanie: zobaczymy
blant88 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 myslalem o wtorku i Katowicach :gwizdanie: ja odpadam teraz mam cały rozkręcony EGR i nie dam rady pojechać tylko do Gliwic pojadę
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 zawsze mozesz sie ze mna zabrac
ROBERT Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dobry z rana myslalem o wtorku i Katowicach :gwizdanie: ja odpadam teraz mam cały rozkręcony EGR i nie dam rady pojechać tylko do Gliwic pojadę co ty Blant EGR-a będziesz cały tydzień składać :?:
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 myslalem o wtorku i Katowicach :gwizdanie: a pytałeś się czy możesz ? wszystkim, przyjedźcie dziś pewno gryll będzie
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a pytałeś się czy możesz ? przyjedźcie dziś pewno gryll będzie ja osobiscie dzis nie dam rady ale mysle ze za tydzien....
blant88 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 co ty Blant EGR-a będziesz cały tydzień składać :?: ee ... nie mam kiedy go poskładać bo tu robota ,przyjde z roboty to jest 16 ogólnie wczoraj go tylko odkręcilem a dzisiaj chce to wyczyscic bo za***any jest równo jutro go poskładam i w piątek na Gliwice :>
blant88 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ale ja mówiłem o przyszłym tygodniu Ahaaa.. to już będę miał założony
A-rek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 panowie przydaloby sie zlapac za robote co nie
Rekomendowane odpowiedzi