Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 09:48_________________________________________________Cytat: cabriofan 04 Listopad 2011, 18:59

Pany kto ma czas i klucz do świec-musze powykręcać i posprawdzać w jakim są stanie , kable też czy któryś nie ma przebicia

Pioter za grosze kupisz taki klucz w OBI , PRAKTIKER itp. ... świec się nie sprawdza tylko wymienia , tym bardziej , że jeździsz na LPG a i do najdroższych części nie należą wink4 Kupuj NGK albo DENSO good

Roberto wolałbym podjechac do Ciebie z Krupnikiem niż klucz kupować :wink4: Przydałoby sie jakies logi dyn porobić tez A poza tym to chyba raczej któryś kabel,bo kpl. świec wymieniałem nie aż tak dawno temu

Opublikowano

Z Krupnikiem to do Wieska :decayed:

Albo Stock-iem :naughty: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 10:03_________________________________________________W każdym razie jak ktoś pomoże to się odwdzięczę :wink4: Jakby coś będę pod telefonem [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 10:06_________________________________________________ide do sklepu
Opublikowano

jak Ci sie oplaca to wpadnij na Żory to Ci udostepnie klucz do swiec :D

Opublikowano

Robert robiłem na szybciora :gwizdanie:

sam24321280x768.jpg

sam24331280x768.jpg

sam24341280x768.jpg

sam24351280x768.jpg

sam24361280x768.jpg

sam24371280x768.jpg

sam24381280x768.jpg

sam24391280x768.jpg

Jak gościu wysłał, to w środę będę to mieć :wink4:

Opublikowano

efekt :shocked: :shocked:

Opublikowano

Bez wysiłku można się pozbyć większy brud, na większą smołę trzeba jeszcze raz nałożyć. Środek nie jest toksyczny ;)

Opublikowano

Ty i tak miales "czyste" te felgi, jakbys moje widzial :D tam by sie mogl ten srodek wykazac.

Opublikowano
  • Autor

:hi:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 09:48_________________________________________________Cytat: cabriofan 04 Listopad 2011, 18:59

Pany kto ma czas i klucz do świec-musze powykręcać i posprawdzać w jakim są stanie , kable też czy któryś nie ma przebicia

Pioter za grosze kupisz taki klucz w OBI , PRAKTIKER itp. ... świec się nie sprawdza tylko wymienia , tym bardziej , że jeździsz na LPG a i do najdroższych części nie należą wink4 Kupuj NGK albo DENSO good

Roberto wolałbym podjechac do Ciebie z Krupnikiem niż klucz kupować :wink4: Przydałoby sie jakies logi dyn porobić tez A poza tym to chyba raczej któryś kabel,bo kpl. świec wymieniałem nie aż tak dawno temu

Pioter naucz się cytować :!: :evil:

Ty i tak miales "czyste" te felgi, jakbys moje widzial :D tam by sie mogl ten srodek wykazac.

dokładnie :gwizdanie:

ciekawe jakby mu poszło z moimi zimowymi felgami :mysli:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 10:37_________________________________________________H4mm3R ile taka buteleczka kosztuje :?:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

H4mm3R ile taka buteleczka kosztuje :?:

Za te 750ml w niemcowni chcą prawie 15eu, ja kupiłem w promocji za 7eu. Teraz zamówiłem 3L, co wychodzi jakieś 40zł za 1L i oczywiście będę sprzedawał po 0,5l ;)

Opublikowano
  • Autor

to ja bym przygarnąl takie 0,5l jak ci coś zostanie :wink4:

Opublikowano

:hi:

Patrz jacy aktywni a wczoraj to samego mnie zostawili :confused4:, oprócz Roberta bo on zachorował poważnie :kwasny:

Z Krupnikiem to do Wieska :decayed:

Panowie KRUPNIKA już nie pijemy, zrobiła się z niego niezła trucizna, nie kupujcie już tego.[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:06_________________________________________________

Bez wysiłku można się pozbyć większy brud, na większą smołę trzeba jeszcze raz nałożyć. Środek nie jest toksyczny ;)

Jak tak patrzę a auto myję rzadko to nie potrzebne mi to jest, normalnie umyta felga.

Opublikowano

Jak tak patrzę a auto myję rzadko to nie potrzebne mi to jest, normalnie umyta felga.

Jak ktoś ma duże koło i trudny wzór, to się nayebie z szczoteczką do zębów, żeby felga była idealnie czysta. A to dużo lepiej reaguje z brudem i pozwala go łatwiej zmyć. Masz motor to wiesz ile jest dupczenie żeby felgi były idealnie czyste :cool1: ten środek na pewno nie odnowi felgów, nie powiększy ich rozmiaru, nie przerobi ich na złoto, tylko ułatwia mycie i pozbycie się smoły. Ale skoro nie masz takich problemów to faktycznie nie jest Ci to potrzebne ;)

Opublikowano

:bry::hi:

Panowie KRUPNIKA już nie pijemy, zrobiła się z niego niezła trucizna, nie kupujcie już tego.

Dokładnie :sick3::thumbdown:

Ja ostatnio przerzuciłem się na Wyborową :good:

[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:36_________________________________________________

Patrz jacy aktywni a wczoraj to samego mnie zostawili :confused4:, oprócz Roberta bo on zachorował poważnie :kwasny:

Poważnie jak poważnie , ale przejebane jest :kwasny:

[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:37_________________________________________________

Robert robiłem na szybciora :gwizdanie:

sam24321280x768.jpg

sam24331280x768.jpg

sam24341280x768.jpg

sam24351280x768.jpg

sam24361280x768.jpg

sam24371280x768.jpg

sam24381280x768.jpg

sam24391280x768.jpg

Jak gościu wysłał, to w środę będę to mieć :wink4:

Ale w środku ujebane te felgi masz :gwizdanie:

[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 11:38_________________________________________________

Przydałoby sie jakies logi dyn porobić tez A poza tym to chyba raczej któryś kabel,bo kpl. świec wymieniałem nie aż tak dawno temu

Ciekawe co Ty też chcesz za logi dynamiczne robić w Twojej furze :mysli:

Kable popsikaj lekko wodą wieczorem i odpal silnik , wtedy zobaczysz czy gdzieś coś przeskakuje

Opublikowano

Ja ostatnio przerzuciłem się na Wyborową :good:

Stock nadal jest :good: a ostatnio piłem Soplicę w nowej butelce i jak na razie rewelka :naughty:

Opublikowano

A tu Artur się ściga z motorkami po łukach przed Skoczowem :decayed:

http://www.sadistic.pl/porshe-gt3-vs-czuby-na-motorach-vt91185.htm

Cienkie te Porsche :cool1:

cienkie :blink: oj chyba raczej nie :cool1:

Wiesiek ostatnio zmierzły jest i nic mu nie pasuje :gwizdanie: