Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób wypadek w zimę to zobaczysz, pierwsze pytanie a gdzie zimówki

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jedziesz na nockę po suchym asfalcie, a wracasz rano w śniegu :cool1:

to u Was pogoda strasznie szybko się zmienia :decayed:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:44_________________________________________________

a gdzie pisze,że trzeba ???

Opublikowano

Ja jeszcze nową Fabią jeździłem w 2001r na letnich :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:45_________________________________________________

Jedziesz na nockę po suchym asfalcie, a wracasz rano w śniegu :cool1:

to u Was pogoda strasznie szybko się zmienia :decayed:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:44_________________________________________________

a gdzie pisze,że trzeba ???

Jebnij to się przekonasz mądralo :naughty:

Opublikowano

no nie trzeba, ale wytlumacz to potem ubezpieczycielowi :wallbash: [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:45_________________________________________________a ja jestem za tym, aby byly obowiazkowe zimowki, bo jedz potem za takim patafianem...bez urazy do nikogo...30km/h :wallbash:

Opublikowano

Jebnij to się przekonasz mądralo :naughty:

się zobaczy co da się zrobić :decayed:

Opublikowano

troche zbocze z tematu...jutro pokaze Wam jak odpala moje tdi po ponad 24h postoju :wallbash::sick3: na "kalkulatorze" mam nagrane

Opublikowano

Hmm, u nas chyba nie ma obowiązku jazdy na zimówkach tylko zaleca się ich używanie ale w razie wypadku mogą nam przypisać winę więc warto je mieć. Może się coś zmieniło :mysli: . W niektórych krajach wiem że przepisy tego wymagają.

Opublikowano

jedz potem za takim patafianem...bez urazy do nikogo...30km/h :wallbash:

to już wiesz jak ja się czuję latem :wink4:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:50_________________________________________________

Hmm, u nas chyba nie ma obowiązku jazdy na zimówkach tylko zaleca się ich używanie ale w razie wypadku mogą nam przypisać winę więc warto je mieć. Może się coś zmieniło :mysli: . W niektórych krajach wiem że przepisy tego wymagają.

dowiem się jak to jest bo przyznam szczerze ,że nie wiem ,czy takowy zapis mam w umowie :embarrassed:

Opublikowano

do Ciebie nawet 100km/h jest malo :decayed:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:53_________________________________________________dobra spadam cos zjesc z Zona na miasto :decayed:

Opublikowano

U nas nie ma obowiązku i w niemcowni też ale jak przywalisz masz problem.

To jest tak samo jak brak ograniczenia szybkości na autostradach w D, ale zrób wypadek powyżej 130 to się dowiesz bo jest zalecane.

Opublikowano

do Ciebie nawet 100km/h jest malo :decayed:

nie , wystarczy jak każdy jedzie 50 :tongue4:

Opublikowano

dobra spadam cos zjesc z Zona na miasto :decayed

Zrób jej coś zjeść a nie na miasto :naughty:

Opublikowano

zrób jajka na twardo :decayed:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:59_________________________________________________do tego kolorowe kanapki, ttttttttttttttttttrochę wina i będzie :good:

Opublikowano

zrób jajka na twardo :decayed:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:59_________________________________________________do tego kolorowe kanapki, ttttttttttttttttttrochę wina i będzie :good:

Ty nie mądruj bo miało być mięcho w SJZ :gwizdanie:

Opublikowano

kie ?

co??[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 18:08_________________________________________________ja czasem też robię cosik do żarcia ,a kanapki kolorowe to każdy lubi :decayed:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 18:09_________________________________________________

Ty nie mądruj bo miało być mięcho w SJZ :gwizdanie:

a na mięcho(GOLONECZKO) to możecie przyjechać jutro do Mszanej ,tam zrobimy spota :kox:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 18:10_________________________________________________a Ty Wiesiek dostaniesz brokuły parzone ze szpinakiem :polew:

Opublikowano

Obiecałeś twoje własnoręcznie robione :cool1:

Opublikowano

golonko ? :no:

kurczaczka to tak :yes2: -układ napędowy z czikena robię wyśmienity :good:

Opublikowano

ten preparat miażdży od Tomasza :kox::naughty:

2011_11_12_11_37_25.jpg

2011_11_12_11_44_18.jpg

Opublikowano

golonko ? :no:

kurczaczka to tak :yes2: -układ napędowy z czikena robię wyśmienity :good: