Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor Arek dobrze że jesteś to 200 strony nie przegapisz Robert mi esa pisal ze dzisiaj mam tu byc :gwizdanie:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Andrzej bierz >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168482.0;topicseen o co kaman
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Andrzej bierz >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168482.0;topicseen o co kaman nie ty Badboy ma w podpisie że chce kupić
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Arek dobrze że jesteś to 200 strony nie przegapisz Robert mi esa pisal ze dzisiaj mam tu byc :gwizdanie: znaczy kobieta dała dłuższy łańcuch
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Arek dobrze że jesteś to 200 strony nie przegapisz Robert mi esa pisal ze dzisiaj mam tu byc :gwizdanie: tak bo teraz kolej na Arka , damy mu ten zaszczyt ... ( no i może wreszcie ktoś się obstawi za "stówkę" )
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Arek dobrze że jesteś to 200 strony nie przegapisz Robert mi esa pisal ze dzisiaj mam tu byc :gwizdanie: tak bo teraz kolej na Arka , damy mu ten zaszczyt ... ( no i może wreszcie ktoś się obstawi za stówkę ) bla bla bla :gwizdanie:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Arek dobrze że jesteś to 200 strony nie przegapisz Robert mi esa pisal ze dzisiaj mam tu byc :gwizdanie: znaczy kobieta dała dłuższy łańcuch komu :?: tobie [br] bla bla bla :gwizdanie: nie ma bla bla bla ... na przyszłym spocie liczymy na ciebie angry
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor Arek dobrze że jesteś to 200 strony nie przegapisz Robert mi esa pisal ze dzisiaj mam tu byc :gwizdanie: znaczy kobieta dała dłuższy łańcuch no i może wreszcie ktoś się obstawi za "stówkę" za "stowe" stawia Andy_Sky :gwizdanie:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l nie ma bla bla bla ... na przyszłym spocie liczymy na ciebie angry :naughty ale o co
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Arek prawda to Natalia tak cię dostała :gwizdanie: no i może wreszcie ktoś się obstawi za "stówkę" za "stowe" stawia Andy_Sky :gwizdanie: Tak ale dawno go tu nie było , miał się obstawić i znikł , przepadł
Opublikowano 5 Listopada 201015 l za "stówkę" za "stowe" stawia Andy_Sky :gwizdanie no to rozumiem choć uważam to za wielce krzywdzące [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 22:27_________________________________________________ Tak ale dawno go tu nie było , miał się obstawić i znikł , przepadł :wallbash bo go pewnie przestraszyliście
Opublikowano 5 Listopada 201015 l przegrałeś a na dodatek czeka turbulum na ciebie :gwizdanie: logi możemy zrobić kiedy
Opublikowano 5 Listopada 201015 l przegrałeś a na dodatek czeka turbulum na ciebie :gwizdanie: logi możemy zrobić kiedy kto przegrał
Opublikowano 5 Listopada 201015 l No i Arek uciekł , a miał przekroczyć 2 stówkę :gwizdanie: chyba się wystraszył że trzeba będzie się obstawić :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 22:36_________________________________________________ przegrałeś a na dodatek czeka turbulum na ciebie :gwizdanie: logi możemy zrobić kiedy kto przegrał You
Opublikowano 5 Listopada 201015 l tym razem pewnie na niego poczekamy ok , czekamy więcej już nie piszę